Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Tunteet uhkaavat kiristyä, jos joku ylireagoi tai venyttää totuutta. Nyt vaaditaan rutkasti itsekuria, jotta hommat tulevat tehtyä. Ota yhteyttä vanhaan ystävään, saat häneltä merkittävää tietoa. Nyt on hedelmällinen aika opiskella jotakin uutta. 

Härkä 20.4.–20.5.

Varmista, että saamasi informaatio on totta ennen kuin teet sen perusteella tulevaisuuteesi vaikuttavia päätöksiä. Tunteet uhkaava kuumeta, mutta älä anna kärpäsestä kasvaa härkästä. Hyväksy väistämätön muutos tyynesti. 

Kaksonen 21.5.–21.6.

Aseta tavoitteesi korkealle ja suunnittele strategiasi huolella. Itsevarmuus ja vakaus ovat piirteitä, joihin kannattaa nyt tukeutua. Ota yhteyttä ystävään, johon kerran kadotit yhteyden. Lähesty tuttua ongelmaa uudesta kulmasta, niin löydät ratkaisun.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Pidä ajatuksesi ominasi, se säästää sinut paljolta. Kerää tietoa ja tarkastele asiaa monesta näkökulmasta ennen kuin ryhdyt toimiin. Taitosi suostutella auttaa sinua pääsemään eteenpäin. Älä lupaa kenellekään liikoja. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Soita tai lähetä viesti ihmiselle, josta et ole kuullut pitkään aikaan. Älä anna toisten tekemien muutosten stressata. Mukaudu ja jatka elämääsi niin kuin parhaaksi näet. Osallistu uusiin projekteihin vain, jos tiedät tasan tarkkaan, mistä on kyse.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vedä syvään henkeä, olet painanut kuin raivohärkä jo pitkään. Peräänantamattomuus johtaa vain konflikteihin. Käytä energiasi liikuntaan, henkiseen kasvuun tai harrastuksiin. Muista, että maineesi on riippuvainen myös siitä, miten suhtaudut läheisiisi. 

Vaaka 23.9.–22.10.

Aseta itsellesi pieniä tavoitteita, jotka johtavat lopulta isoihin muutoksiin. Etsi vaihtoehtoisia tapoja käyttää aikaasi. Hyvät rutiinit ja valmistautuminen auttavat sinua välttämään kritiikin ja valitukset. Älä osallistu projekteihin, jotka lupaavat liikoja.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Ole tarkkana raha-asioiden kanssa. Olet vaarassa aliarvioida menosi. Varo myös diilejä, jotka kuulostavat liian hyvältä ollakseen totta. Käytä luovuuttasi ratkaistaksesi pitkään vaivanneen ongelman. Keskustelu läheisen kanssa selkiyttää ajatuksiasi.

Jousimies 23.11.–21.12.

Kohtaat hankalan tilanteen, jossa sinulta vaaditaan ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Harkitse toiseenkin kertaan ennen kuin ryhdyt johonkin, joka voi vaarantaa maineesi. Joku meinaa johtaa sinua harhaan. Älä tottele vain miellyttämisen halusta. 

Kauris 22.12.–20.1.

Älä aseta itsellesi rajoja, jotka ovat lähtöisin ulkopuolisten vaatimuksista. Etsi tapa, jolla voit toteuttaa itseäsi uusissakin olosuhteissa. Juttele huolistasi läheiselle ihmisille. Älä tuomitse toista liian kevyin perustein. Muista, ettei rakkautta voi ostaa.

Vesimies 21.1.–19.2.

Olet piristyksen tarpeessa. Tee arjessasi tilaa uudelle harrastukselle tai liikuntahaasteelle. Älä ryhdy hyödyttömään väittelyyn ihmisen kanssa, joka on jääräpäinen tai jolla ei ole kanssasi yhteisiä arvoja. Valitse sodan sijaan rauha ja rakkaus.

Kalat 20.2.–20.3.

Pysähdy hetkeksi miettimään, mihin suuntaan olet menossa. Pysy erossa riidankylväjistä . Käytä luovuutta löytääksesi ratkaisun mieltä painaneeseen ongelmaan. Pidä huolta terveydestäsi. On parempi pelata varman päälle kuin joutua katumaan.

Lue Me Naisten päivähoroskooppi jokaiselle päivälle tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla