Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Teet viisaasti, kun kuuntelet nyt tarkalla korvalla muita ja pidät omat suunnitelmasi toistaiseksi salassa – niitä saattaa olla syytä vielä muuttaa! Pelissä on maineesi, jota ei kannata vaarantaa. Jakson lopussa avautuu jännittävä tilaisuus.

Härkä 20.4.–20.5.

Optimismia kehiin, leuka pystyyn ja katse tulevaisuuteen: universumi tukee nyt härän unelmien toteutumista. Kiinnitä huomiotasi yksityiskohtiin. Jos pienissä asioissa häiritsee jokin, se voi olla merkki isommasta muutostarpeesta.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Joku vaatii sinulta enemmän kuin pystyt antamaan. Ole tarkkana, ettet uuvu. Tarvitset nyt aikaa palautua ja parantaa fyysistä ja psyykkistä kuntoasi. Rakkaiden kanssa on luvassa mukavia hetkiä. Nauti niistä, ne tuovat energiaa ensi viikollekin!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Kun joustat ja olet jollekin kiltti, saatat aloittaa positiivisen ketjureaktion. Sinua tarvitaan nyt antamaan hyvää mallia! Tunteet ovat pinnassa, mutta kun annat rakkauden vallita, sopu säilyy ja hyvä tunnelma kukoistaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Älä ota riskejä tällä jaksolla, äläkä luota siihen, että kukaan ei huomaa, jos hoidat tehtäväsi vasemmalla kädellä: kyllä huomaa! Käytä charmiasi, jotta saat tahtosi läpi. Hankalaksi osoittautunut projekti on pian helpottamassa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kiinnostavia keskusteluja on luvassa, ja ne ehkä johtavat toivottuun käänteeseen ammatillisesti tai opinnoissa. Nyt on hyvä hetki verkostoitua, olla sosiaalinen ja nauttia seurasta. Ota maalaisjärki käyttöön viikonloppuna, jos joku alkaa hankalaksi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Saata loppuun se, minkä olet aloittanut, vaikka kuinka rasittaisi. Se kannattaa. Tunnepuolella voi tulla vuoristorataa jakson lopulla: ole rehellinen itsellesi äläkä ota paineita muiden tunteista. Et voi olla varma, mitä he ajattelevat.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Ota tarvitsemasi vapaa-aika, nauti aikaansaannoksistasi ja lepää hetki laakereillasi. Olet palkintosi ansainnut. Satsaa henkiseen kasvuun: fyysisesti ei ole luvassa kovin vahvoja päiviä. Koti on hyvä paikka!

Jousimies 23.11.–21.12.

Jos sinusta tuntuu, että lähiympäristösi kaipaa kohennusta, tartu toimeen. Pienikin urakointi lisää viihtyisyyttä. Olisiko aika kutsua ystävä tai pari kylään ja jutella kunnolla asioista? Rohkealla ja uteliaalla asenteella pääset nyt pitkälle ja säilytät hyvän tunnelman.

Kauris 22.12.–20.1.

Vaihda lähestymistapaa raha-asioihin, jos vanhat mallit eivät tuota toivottua tulosta. Parempaa on luvassa sekä raha- että työrintamalla, kun jaksat vain paneutua oikeissa kohdissa. Tunnepuolella et ole kenellekään velkaa: pysy rauhallisena ja pidä hauskaa, jos huvittaa.

Vesimies 21.1.–19.2.

Älä kuuntele sekavia neuvoja viikonloppuna. Puhu suoraan, pyydä faktoja ja perusteluja: sinun on pakko vahtia itse omia etujasi! Muut eivät välttämättä ole puolellasi. Hidasta hiukan tahtiasi, jotta saat levollisemman mielen ja ehdit vähän nauraakin.

Kalat 20.2.–20.3.

Jos tiedossasi on juhlia tai tapahtumia, osallistu! Tarjolla on kiinnostavia muutoksen mahdollisuuksia ja uusia ideoita. Ajattelussasi on meneillään hyvä kausi, ja kun kuuntelet intuitiotasi, osut usein oikeaan.

Päivän horoskoopin jokaiselle merkille pääset lukemaan tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla