Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Älä unohda heitä, jotka ovat auttaneet sinua saavuttamaan tavoitteesi. Pidä huolta ystävyyssuhteistasi ja mieti, kuka verottaa voimiasi ja keneltä saat lisää energiaa. Tee muutoksia vain omista lähtökohdistasi, älä vain siksi, että joku toinen tekee. Pohdi rahankäyttötapojasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Viesti yksinkertaisesti ja suoraan, jottei sinua ymmärretä väärin. Sinulla on taipumus ylireagoida tai ottaa liikaa vastuuta kontollesi. Hellitä vähän ja keskity asioihin, joille voit oikeasti tehdä jotakin. Tasapuolisuus on avain parempiin ihmissuhteisiin. 

Kaksonen 21.5.–21.6.

Tieto on valtaa. Pidä kiinni faktoista äläkä jaa mitään, mistä et ole varma. Pysy tyynenä, kun joudut ristiriitatilanteisiin. Rauha ja rakkaus ovat avainsanoja. Osoita kiinnostusta muiden tekemistä kohtaan, ja opit itsekin jotakin uutta. Ilmassa on romantiikkaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Kiinnitä enemmän huomiota raha-asioihisi. Sinulta vaaditaan nyt ennennäkemätöntä itsekuria. Muista, että rakkautta ei voi ostaa. Kokeile uutta lähestymistapaa töihin tai perhe-elämään. Tee enemmän, puhu vähemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Pidä budjetti tiukasti mielessä, kun suunnittelet tulevaa. Tunnet pakottavaa tarvetta muuttaa päivärutiinejasi, mutta ennen kuin teet niin, varmista, että se ei aiheuta kenellekään haittaa. Tilanteet uhkaavat mennä tunteisiin. Älä anna kenenkään johtaa sinua harhaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kieltäydy tuntemasta syyllisyyttä, vaikka et teekään niin kuin joku painostaa sinua tekemään. Kuuntele päätöksissä sydäntäsi. Muutos houkuttaa, mutta ota ensin selvää kustannuksista. Hoida keskeneräiset hommat ennen kuin ryhdyt uuteen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kanavoi energiasi johonkin rakentavaan. Luovaan projektiin ryhtyminen antaa sinulle uutta puhtia. Älä työnnä nenääsi muiden ihmisten asioihin, niin vältät turhan riidan. Juttele suunnitelmistasi läheisen ihmisen kanssa. Tähdet lupaavat romantiikkaa.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Auta läheistäsi jollain konkreettisella tavalla. Hyvä palaa myöhemmin luoksesi. Keskity varojesi kartuttamiseen, älä tuhlaamiseen. Priorisoi työt, jotka on realistisesti mahdollista saattaa loppuun. Joku yrittää manipuloida sinua tekemään jotakin. Älä usko kaikkea, minkä kuulet. 

Jousimies 23.11.–21.12.

Älä anna menneisyydestä tutun ihmisen häiritä nykyelämääsi. Pidä huolta ihmissuhteista ja siitä, että niissä toteutuu tasapuolisuus. Älä anna puhua itseäsi ympäri johonkin, mihin et ole valmis. Ota yhteyttä ihmiseen, joka piristää päivääsi.

Kauris 22.12.–20.1.

Järjestä kotiasi uuteen uskoon, se antaa buustia päiviisi. Kohtaat harvoin tarjolla olevan mahdollisuuden. Tukeudu päätöksessäsi faktoihin, älä oletuksiin. Älä käytä energiaa asioihin, joihin et voi vaikuttaa. Avun tarjoaminen on tilaisuus oppia. 

Vesimies 21.1.–19.2.

Älä paljasta henkilökohtaisesta elämästäsi liikaa. Keskity kotiasioihin ja mieti, miten voit parantaa läheisiä ihmissuhteitasi. Ole valmis muutokseen, mutta pidä huoli, että et jää kenellekään velkaa. Jotkut asiat on hyvä pitää ominaan: ylireagointi johtaa hankaliin tilanteisiin. 

Kalat 20.2.–20.3.

Mieti oikea tapa auttaa jotakuta, josta välität. Osoittamasi ystävällisyys tekee suhteestanne paremman. Tee arkeesi muutoksia, jotka lievittävät stressiäsi ja takaavat terveytesi. Älä ylireagoi, jos joku tekee toisin kuin sinä. 

Lue Me Naisten päivähoroskooppi jokaiselle päivälle tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla