Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Varo jakamasta liikaa tietoa. Haluat tuskin antaa kilpailijasi hyötyä avomielisyydestäsi. Kanavoi energiasi tekoihin, jotka auttavat sinua eteenpäin. Sano ei, jos joku yrittää työntää sinulle omia hommiaan. Tarjoa käytännön neuvoja, mutta älä aikaasi, joka on parempi viettää perheen kanssa. 

Härkä 20.4.–20.5.

On muutosten aika. Tee arkea ja hyvinvointiasi kohentavia parannuksia. Jos joku osoittaa työtäsi kohtaan kritiikkiä, suhtaudu siihen ammattimaisesti. Älä lupaa tehdä enempää kuin mihin kykenet. Pidä mielipiteesi itselläsi ja suojaa myös henkilökohtaiset tietosi.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Ota rennosti äläkä anna muiden tekemisten vaikuttaa päätöksiisi. Osoita itsekuria, kun houkutukset yrittävät saada sinut kiusauksiin. Tee uutterasti töitä äläkä lopeta ennen kuin olet saanut haluamasi. Parasta jälkeä saat, kun teet töitä itsenäisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Avaa suusi ja kerro, mitä mielesi päällä on. Se auttaa ratkaisemaan asian, joka on vaivannut sinua pitkään. Sinulle tarjotaan taloudellista mahdollisuutta, ota se vastaan. Älä sekoita tunteita ja bisnestä. Kiinnostava ihminen ottaa sinuun yhteyttä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Toimi oikeasta syystä, älä vain siksi, että joku painostaa sinua. Pysy perillä faktoista ja seurustele ihmisten kanssa, joilla on sinua enemmän kokemusta. Epävarmuus aiheuttaa huolta. Mieti, mikä elämässäsi on nyt tärkeintä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vietä enemmän aikaa rakkaittesi kanssa. Pidä rahasi visussa tallessa. Mihinkään yhteisprojekteihin ei nyt kannata lähteä. Muista kohtuus. Keskustelu ystävän kanssa auttaa sinua tekemään elämässäsi oikean päätöksen. Ilmassa on romantiikkaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Pidä ajatuksesi ja mielipiteesi itselläsi, jottet tule loukanneeksi ketään tahtomattasi. Kompromissit ja yhteistyö ovat nyt avainsanoja. Ratkaise rahaongelmasi karsimalla menoja sieltä täältä. Pidä terveydestäsi parempaa huolta. Liikunta vähentää stressiä.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Tee voitavasi, jotta saat ihmissuhteesi tasapainoon. Mieti, mikä tuntuu oikealta sekä sinulle että läheisellesi. Töissä koituu ongelmia, jos annat tunteidesi nousta pintaan. Joskus on hyvä pitää vähän etäisyyttä. Ota yhteyttä ystävään, jota et ole tavannut pitkään aikaan.

Jousimies 23.11.–21.12.

Pysy kotona äläkä luota ihmiseen, joka yrittää saada sinua tekemään jotakin, mitä sinun ei pitäisi. Teet arjestasi mukavampaa jo pelkästään muuttamalla suhtautumistapaasi. Raha-asiasi kääntyvät paremmalle tolalle, mutta ole tarkkana jatkossakin.

Kauris 22.12.–20.1.

Älä väheksy menneisyydessä sattunutta tapausta, kun teet päätöksiä tulevasta. Aivan uudelle polulle astuminen voi kannattaa. Joku yrittää kaataa suunnitelmasi, jos osoitat epävarmuutta. Jos kaipaat muutosta, ole päättäväinen. Olet itse vastuussa onnestasi.

Vesimies 21.1.–19.2.

Seuraa mitä muut ympärilläsi sanovat ja tekevät ja sovita omat aikeesi sen mukaan. Tieto on valtaa, kun joku yrittää provosoida ja saada sinut hermostumaan. Älä jaa henkilökohtaisia asioitasi liian avomielisesti. Kohtele rakkaitasi hyvin, muista mikä on tärkeintä. 

Kalat 20.2.–20.3.

Käytä nokkeluuttasi saadaksesi sen, mitä haluat. Sinulla on sana hallussasi, käytä taitoasi. Älä lupaa mitään, mitä et pysty pitämään. Jos haluat apua, ole valmis antamaan sitä myös takaisin. Kohtaat mielenkiintoisia mahdollisuuksia, tartu niihin harkinnan mukaan. 

Lue Me Naisten päivähoroskooppi jokaiselle päivälle tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla