Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Sinun täytyy nyt vain hyväksyä tilanne, vaikka se epämukava onkin. Olet tehnyt kaiken voitavasi. Muista, että kriisissä on kuitenkin aina kasvun mahdollisuus. Ole armollinen niin itseäsi kuin muita kohtaan. Pyri levittämään ympärillesi vain rauhaa ja rakkautta. 

Härkä 20.4.–20.5.

Härkäpäisyydestä ei ole nyt mitään hyötyä. On sinulle itsellesikin edullista, että mietit kantasi uusiksi. Muodosta näkemyksesi kuitenkin faktojen, älä tunteiden perusteella. Panosta käytännön toimiin ja jätä tyhjä länkyttäminen vähemmälle. 

Kaksonen 21.5.–21.6.

Pidä parempaa huolta itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Pelaa varman päälle äläkä anna kenenkään suostutella sinua mukaan uhkarohkeisiin hankkeisiin. Satsaa romanttisiin hetkiin, tiedät kyllä kenen kanssa. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Keskity, niin sähläät ja sekoilet huomattavasti vähemmän. Yllättävä luovuuden purske tuo sinulle töissä mainetta ja kunniaa. Älä silti anna sen kihota hattuun. Ole avulias ja ymmärtäväinen kollegoitasi kohtaan, niin sinäkin saat apua sitten kun sitä taas tarvitset. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Leijona 23.7.–22.8.

Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi hyväksi. Muista myös itse positiivinen asenne, kauhukuvien maalailu on nyt aivan tarpeetonta. Ota aikaa vain itsellesi ja hiljenny pohdiskelemaan perimmäisiä motiivejasi. Voit huijata itseäsi, mutta et muita. 

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sinulle tarjotaan paikkaa parrasvaloissa, astu sinne rohkeasti. Älä suotta vähättele kykyjäsi vaan ota vastaan kiitokset. Älä sekoita työtä ja hupia. Joku yrittää käyttää sinua hyväkseen. Varo myös manipuloivia ihmisiä. Hakeudu seuraan, joka tuo esiin parhaat puolesi. 

Vaaka 23.9.–22.10.

Mieti, ennen kuin toimit. Hio taktiikkasi mieluiten täydelliseksi. Lähde mukaan vain suunnitelmiin, joilla on sinulle todella merkitystä. Kun teet asioita, joita rakastat, se näkyy myös lopputuloksessa. Auta ystävää hankalassa tilanteessa, mutta muista hienotunteisuus. 

Skorpioni 23.10.–22.11.

Uteliaisuus on ihan hyvä piirre, mutta nyt älä työnnä nokkaasi liiaksi muiden asioihin. Joudut vain ongelmiin, joita et halua elämääsi. Sano kyllä uhkarohkealle ehdotukselle. Siitä voi tulla yllättävän hauskaa! Kun teet nyt oikeita liikkeitä, loppukesäsi on tulvillaan romantiikkaa ja ihania hetkiä. 

Jousimies 23.11.–21.12.

Katso peiliin ja ole rehellinen itsellesi, vaikka se sattuisikin. Oletko todella tehnyt kaiken voitavasi? Joku, jota olet joskus auttanut, tarjoaa nyt vastapalvelusta. Ota apu vastaan, vaikka sinulla onkin herästi tapana ajatella, että pärjäät yksin.

Kauris 22.12.–20.1.

Hoida kasautuneet rästihommat pois alta, niin voit aloittaa syksyn puhtaalta pöydältä. Ilma tuntuu heti helpommalta hengittää. Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Valitse sanasi viisaasti herkässä tilanteessa. 

Vesimies 21.1.–19.2.

Jos haluat muutosta, sinun on tehtävä jotain sen eteen. Se ei tipahda taivaan lahjana syliisi. Jos jokin asia vaivaa sinua, ota selvää, kuinka voit ongelman ratkaista. Kaikkeen et voi itse vaikuttaa, mutta nyt sinulla voi olla onnea.

Kalat 20.2.-20.3.

Mene mukaan, kun sinua kutsutaan. Se voi johtaa kiinnostaviin uusiin tuttavuuksiin ja keskusteluihin – ja mahdollisuuksiin. Älä paljasta salaisuuksiasi, joku voi nyt käyttää tietojaan sinua vastaan. Pyydä rohkeasti palvelusta, kun sitä tarvitset. Älä pidä ystävääsi itsestäänselvyytenä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla