Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Edessäsi häämöttää merkittävä muutos, joka vaikuttaa myös taloudelliseen tilanteeseen positiivisesti. Älä jätä henkilökohtaisia asioitasi muiden hoidettavaksi, on parempi vastata niistä itse. Ratkaise asiat, jotka ovat hidastaneet tahtiasi. Avaa suusi, niin saat tarvitsemaasi apua.

Härkä 20.4.–20.5.

Tasapaino on avainsana, joka kannattaa pitää ihmissuhteissa mielessä. Punnitse, mitä teet muiden puolesta ja mitä muut tekevät sinun hyväksesi. Jokin uhkaa ajautua väärille raiteille, jollet ole tarkkana. Pidä parempaa huolta terveydestäsi.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Keskustelu ihmisen kanssa, jolla on sinua enemmän kokemusta, on hyödyksi. Suunnitelmasi uhkaavat sekoittua muiden toiminnan seurauksena. Ota rauhassa ja säädä strategiaasi. Seuraa intuitiotasi, se ohjaa sinua oikeaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Tähdet kertovat, että tiedossa on romantiikkaa, jos vain annat tunteille mahdollisuuden. Vältä suorasukaisuutta ja lähesty ihmisiä herkkävireisesti. Suojele henkilökohtaiset tietosi, jotta kukaan ei pääse niihin käsiksi. Älä tee impulsiivisia siirtoja, vaikka joku muu tekeekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Ennen kuin teet mitään lupauksia, tee tarkka suunnitelma, miten pystyt toteuttamaan lupaamasi. Ota yhteyttä vanhaan tuttuusi, siitä on sekä iloa että hyötyä. Käytä älyäsi tehdäksesi vaikutuksen ihmiseen, josta olet kiinnostunut. Tyyppi, johon olet luottanut, tekee oharit. Älä ota sitä henkilökohtaisesti.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Suhtaudu tulevaisuuteen avoimin mielin ja tartu tilaisuuksiin. Väistämättömän hyväksyminen auttaa sinua pääsemään irti menneistä. Älä anna vihalle tilaa: jos joku tekee jotakin, mistä et pidä, poistu tilanteesta vähin äänin. Pysyttele ihmisten kanssa, joista aidosti pidät.

Vaaka 23.9.–22.10.

Älä anna häiriötekijöiden haitata suunnitelmiasi tai pilata mielialaasi. Mitä enemmän vietät aikaa sinulle merkityksellisten ihmisten kanssa, sen parempi. Vältä ihmisiä, jotka vaativat sinulta liikaa. Joudut pohtimaan, mitä seuraavaksi. Jaa ajatuksesi, niin saat apua.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Hankala asia menneisyydestä vaivaa sinua. Käsittele se pois mielestäsi. Ole hyvin selväsanainen aikeistasi, jottei kukaan pääse ymmärtämään sinua väärin. Pikkuisen lisää itsekuria ja kovaa työtä, niin pääset maaliisi. Kieltäydy, jos joku ehdottaa sinua menemään siitä, mistä aita on matalin.

Jousimies 23.11.–21.12.

Tulet pettymään, jos asetat toivosi johonkuhun. Viha ei ratkaise mitään. Lievitä sen sijaan stressiä ihmisen kanssa, joka saa sinut nauramaan ja tuo sinusta parhaat puolet esiin. Älä sitoudu mihinkään, mikä saattaa haitata mainettasi. 

Kauris 22.12.–20.1.

Etsi uusia tapoja käyttää taitojasi, siitä saattaa olla sinulle myöhemmin myös taloudellista hyötyä. Ole todella tarkkana, miten vastaat kritiikkiin. Jaa ajatuksesi ihmisen kanssa, jonka tiedät olevan kauaskatseinen. Ole varuillasi sellaisten kanssa, jotka tiedät arvaamattomiksi.

Vesimies 21.1.–19.2.

Tiedossa on uusia työhön liittyviä mahdollisuuksia. Päivitä ansioluettelosi, ole aloitteellinen ja osallistu projekteihin. Joku lähipiirissäsi tekee odottamattoman ilmoituksen tai muutoksen. Älä reagoi siihen liian hätäisesti. 

Kalat 20.2.–20.3.

Pohdi huolella, mikä on seuraava siirtosi ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Ole uskollinen itsellesi, ja löydät parhaan tavan käyttää taitojasi, jotka hyödyttävät paitsi itseäsi, myös muita. Työkavereiden, vanhempien tai muiden tuttujen kanssa on tiedossa ongelmia. Pysy tyynenä ja pidä mielipiteet ominasi.

Lue Me Naisten päivähoroskooppi jokaiselle päivälle tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla