Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Muista: viha ei ratkaise mitään. Pyri ymmärtämään ihmisten vaikuttimia heidän tekojensa takana. Töissä huolehdi velvollisuuksistasi henkilökohtaisesti; nyt ei kannata delegoida, jos haluat, että lopputulos on priimaa.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Rakkauselämäsi näyttää elpymisen merkkejä pitkän kuivan kauden jälkeen. Hyvät ihmissuhteet antavat voimaa tsempata elämässä muutenkin. Panosta hyvinvointiin, mutta älä tavoittele liian suurta muutosta kerralla. Kun etenet pienin askelin, saavutat tavoitteesi ilman takaiskuja.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Pidä tunteesi kurissa, ettet ajaudu konflikteihin. Vältä huonoa seuraa ja pidä varasi: joku voi käyttää hyväkseen hyväuskoisuuttasi. Kuluta harkiten ja tee vain hankintoja, jotka aidosti parantavat elämänlaatuasi. Säästä pahan päivän varalle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai entisiin työtovereihin. Jollakin voi olla sinulle myös yllättävän hyödyllinen ehdotus. Kaipaamasi muutos on tulossa, mutta ennen sitä varmista, että sinulla on liittolaisia. Saat paljon aikaiseksi oikeiden ihmisten seurassa.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Katso kokonaiskuvaa äläkä takerru lillukanvarsiin. Älä silti hotki liian isoa palaa vaan tee vain se, mikä on tehtävissä järkevyyden rajoissa. Älä ylläty, jos joku ei osoittaudukaan luottamuksesi arvoiseksi. Sinuahan varoitettiin! Sano ei kiusauksille.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Heivaa synkät ajatukset itsestäsi! Panosta asioihin, jotka parantavat itsetuntoasi. Käy lenkillä, osta uusi mekko, tapaa rakasta ystävää – mitä vain, mikä saa sinut tuntemaan olosi kauniiksi ja hyväksytyksi. Muista: olet itse ankarin kriitikkosi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Hiljenny hetkeksi kuuntelemaan sisintäsi, niin löydät vastauksen sinua pitkään askarruttaneeseen kysymykseen. Töissä pyri voiton sijasta kompromisseihin. Suunnittele lähitulevaisuuteen jotain mukavaa – esimerkiksi pikku matka – sinulle ja rakkaallesi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Ota tiukka etukeno äläkä märehdi menneitä. Virheet ovat usein vain hyväksi, jos niistä osaa ottaa opikseen. Sinulla on nyt mahdollisuuden avaimet käsissä. Laita kumppanuus kaikessa etusijalle. Romanttinen ele laittaa sukat pyörimään jaloissasi.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Turvaa selustasi, sillä asemasi on haavoittuvainen. Sano mahdollisimman vähän, hoida huolella velvollisuutesi äläkä ota osaa konflikteihin. Pelaa varman päälle etenkin asioissa, joissa on kyse rahasta tai maineestasi. Pidä parempaa huolta terveydestäsi.


KAURIS 22.12.–20.1.

Älä lähde mukaan juoruiluun, sillä sinulle tarjoillaan nyt harhaanjohtavaa informaatiota. Keskity omaan henkilökohtaiseen kasvuusi ihmisenä. Itseään on aina paljon helpompi muuttaa kuin muita. Pidä kiinni itsekuristasi ja suunnitelmistasi.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Sinulla ei ole nyt varaa virheisiin, joten kannattaa lukea tarkasti kaikki pienelläkin painettu. Joku lyö sinut ällikällä uutisellaan. Tunnet ehkä hiipivää kateutta, mutta tukahduta alhaiset tunteet ja pyri iloitsemaan toisen puolesta. Sinunkin vuorosi tulee.

KALAT 20.2.–20.3.

Elä niin kuin opetat ja vaadi itseltäsi samaa kuin muilta. Saat kiinnostavan ehdotuksen, mutta jos se vaatii sinulta isoa taloudellista panostusta, se ei ole sen arvoista. Jollakin on romanttisia tunteita sinua kohtaan. Älä ruoki niitä, jollet ole valmis vastaamaan niihin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla