Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Älä piittaa muiden puheista tai edes teoista. Keskity omaan juttuusi ja pyri olemaan reilu ja kiva kaikkia kohtaan. Panosta laatuaikaan rakkaidesi kanssa. Se lievittää nyt parhaiten stressiäsi ja muistuttaa, mikä elämässä on oikeasti tärkeää.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Olet kohdellut erästä epäreilusti, ja anteeksipyyntö voisi olla paikallaan. Asia kannattaa hoitaa pois päiväjärjestyksestä, ellet halua löytää sitä myöhemmin edestäsi. Keskustelu puhdistaa ilmaa ja antaa teille mahdollisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Jos jokin ei tunnu oikealta, se ei todennäköisesti myöskään ole sitä. Pidä tuntosarvesi pystyssä ettet tule hyväksikäytetyksi. Ei kannata suostua kenenkään koe-eläimeksi. Huolehdi, että teet itse omat ratkaisusi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU 22.6.–22.7.

Vedä syvään henkeä. Tulet tarvitsemaan lähiaikoina paljon kärsivällisyyttä. Joku yrittää laittaa kapuloita rattaisiisi ja joudut taistelemaan näkemystesi puolesta. Lohduttaudu sillä, ettei tilanne jatku ikuisesti. Kaipaamasi muutos on jo aivan nurkan takana. Mieti, mitä voisit karsia elämästäsi voidaksesi paremmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


LEIJONA 23.7.–22.8.

Sinun tekisi mieli vetää nyt peitto korviin ja jäädä sänkyyn. Ei se mitään. Epäsosiaalisuus on sinulle nyt vain hyväksi. Mitä vähemmän joudut olemaan muiden kanssa tekemisissä, sitä vähemmän kohtaat ongelmia. Katso peiliin: helpointa on muuttaa itseään.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Kuuntele, mitä muilla on sinulle sanottavanaan. Saat oppiläksyn, joka voi aluksi tuntua rangaistukselta, mutta kiität myöhemmin. Taloudenpitosi on ollut viime aikoina huikentelevaista. Onko sinulla todella varaa? Tuhlaa rakkauttasi, älä rahojasi. Rakkaus on tekoja, ei tavaraa.


VAAKA 23.9.–22.10.

Lähde mukaan kiinnostavaan projektiin, rahkeesi riittävät kyllä. Kerää tueksesi positiivisia ja aikaansaavia ihmisiä, niin voitte saavuttaa yhdessä jotakin merkittävää. Älä kuitenkaan anna vauhdin sokaista, vaan muista myös nöyryys ja muiden kuuntelu.

skorpioni 23.10.–22.11.

Nyt on parempi katsoa kuin katsoa katua! Lopeta höseltäminen, sillä olet tapaturma-alttiilla päällä. Sitä paitsi hiljentyminen tekee välillä hyvää. Pysyttele mahdollisimman paljon kotona ja keskity omaan hyvinvointiisi. Lepää, meditoi ja helli kehoasi.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Kun maailma murjoo, käänny vanhan ystävän puoleen. Hän auttaa sinua laittamaan asiat mittasuhteisiinsa. Aika työskentelee hyväksesi, joten ota pieni aikalisä ongelmasi suhteen. Levänneenä teet parempia päätöksiä. Vältä riitelyä rakkaidesi kanssa, he ovat puolellasi.


KAURIS 22.12.–20.1.

Nalkuttamisesta ei ole nyt mitään hyötyä. Hio siis taktiikkaasi, jos haluat saada jonkun pään käännettyä. Tarjoa ratkaisuja, mutta pidä koko ajan oma visiosi kirkkaana mielessä. Et voi ostaa rakkautta, joten pane lompakkosi pois ja tarjoa sen sijaan kauniita sanoja. Ne sulattavat kaikkien sydämet.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Pidä kiinni sovitusta. Kun sinulle uskotaan salaisuus, pidä se myös salaisuutena. Keskity siihen, minkä osaat parhaiten. Uusien aluevaltauksien aika tulee myöhemmin. Vältä kaikkea, mikä voi aiheuttaa stressiä ja kierrä riidanhaluiset ihmiset kaukaa.

KALAT 20.2.-20.3.

Älä tuhlaa tai ylisuorita. Sinulla on taipumusta liioitteluun. Ulkopuolisten auttamishalusi herättää närää läheisissäsi. Oletko muistanut huomioida heitä tarpeeksi? Pidä kultainen keskitie mielessäsi kaikessa mitä teetkin. Suhtaudu avoimin mielin eteen tuleviin uusiin mahdollisuuksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla