Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Jos joku alkaa ryttyillä sinulle, yritä ratkaista tilanne rauhanomaisesti. Ylireagoimalla päädyt vain itse noloon tilanteeseen. Nyt on hyvä hetki etsiä käsiin ihminen, joka oli sinulle joskus tärkeä. Hänen kauttaan voi aueta uusia mahdollisuuksia.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Ole tarkkana raha- ja terveysasioissa, sillä hutiloinnilla voi olla kauaskantoisia seurauksia. Sukulaisiin ja ystäviin liittyvistä huolissa kannattaa nyt vaieta. Kun keskityt kuuntelemaan, saatat ymmärtää jotakin olennaista myös omasta elämästäsi. Älä anna tunteidesi estää sinua tekemästä sitä, mitä haluat tehdä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Panosta ihmissuhteisiin, joista saat voimaa. Luovu ihmisistä, joiden seura ei tee sinulle hyvää. Kerro avoimesti muille myös omista tavoitteistasi – siitä riippuu, miten paljon tukea ja apua saat. Juhli menestystäsi rakkaimpasi kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU 22.6.–22.7.

Luota vaistoosi. Se kertoo, milloin on aika sanoa ei. Jos puhut unelmistasi ääneen, mahdoton alkaa tuntua mahdolliselta ja asiat loksahtavat paikoilleen. Varaudu isoihin muutoksiin raha-asioissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


LEIJONA 23.7.–22.8.

Työsi yhteisen hyvän eteen palkitaan. Tapaat ihmisen, jolla tulee olemaan iso vaikutus elämääsi. Pidä pääsi, vaikka sinua välillä painostetaan. Positiivinen asenne tuo elämääsi myös romantiikkaa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Älä anna kenenkään manipuloida sinua. Tee selväksi, ettet hyväksy sellaista. Elä omaa elämääsi ja muista, että vain todellisilla tunteilla on väliä. Aseta tavoitteet korkealle, silloin palkintokin on suuri.

VAAKA 23.9.–22.10.

Saat kuulla asiasta, jolla on iso vaikutus elämääsi. Sulattele sitä rauhassa ennen kuin sanot jotain, mitä tulet katumaan. Muutos kotioloissa tuntuu ensin pahalta, mutta koituu lopulta omaksi parhaaksesi. Ole herkkänä tuntemuksiesi suhteen.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Nyt on aika kulkea kohtia unelmia. Älä katso taaksesi, vaikka muutokset pelottaisivat. Ota onni omiin käsiisi ja tee vihdoin suunnitelmista totta. Ponnisteluja ei tarvitse katua. Vaikka vielä ei siltä tunnu, sitkeys ja kova työ kyllä palkitaan.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Kuuntele omaatuntoasi. Edessäsi on iso päätös, jota on syytä puntaroida kunnolla. Mieti, mitä syvällä sisimmässäsi oikeasti haluat. Tiedät sen kyllä. Sen tajuaminen auttaa sinua ymmärtämään toiveitasi myös muussa elämässä.


KAURIS 22.12.–20.1.

Keskity kotiin, perheeseen ja muihin tärkeisiin ihmissuhteisiin. Se auttaa sinua ymmärtämään niiden todellisen arvon. Välttele ihmisiä, joista et tiedä, voiko heihin luottaa. Jos epäröit, sano rohkeasti ei. Sinulla on siihen oikeus, vaikka muut olisivat toista mieltä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Joskus on hyvä vain pysytellä taustalla ja seurata, mitä muut tekevät. Vaikka tekisi mieli puuttua ja antaa neuvoja, välillä on parempi antaa muiden ratkaista tilanne omalla tavallaan. Päsmäröinnillä voi saada myös vahinkoa aikaan. 

KALAT 20.2.–20.3.

Sinun pitää tehdä vaikea päätös. Älä anna tunteiden sumentaa ajatteluasi. Pysy rauhallisena ja keskity siihen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kärsivällisyyden opettelu tuo mukanaan paljon hyvää elämääsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla