Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Älä reagoi mihinkään kuulemaasi ennen kuin olet varmistanut, että se on totta. Pidä etäisyyttä manipuloiviin ihmisiin. Käy läpi mennyttä ja mieti, mitä haluaisit tulevaisuudessa tehdä toisin. Sinulla on itsekuria saattaa työsi loppuun. Siitä voi alkaa uusi aika.

Härkä 20.4.–20.5.

Käytä kekseliäisyyttäsi, niin löydät ratkaisun mihin tahansa eteesi tulevaan ongelmaan. Ennen kuin teet päätöksiä, varmista, että sinulla on niihin varaa. Tunteesi heittelevät kuin vuoristoradassa. Ole avoin ja vastaanottavainen myös muiden ideoille.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Ennen kuin kerrot mitään eteenpäin, varmista, että kuulemasi on totta. Et varmaan halua jäädä kiinni perättömistä juoruista. Kiinnitä enemmän huomiota fyysiseen hyvinvointiisi. Tarvitset itsekuria, jotta saat työt tehtyä. Lopussa kiitos seisoo.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Käytä aikasi viisaasti selvittääksesi, mitä sinun pitää tehdä, jotta pääset yli vastoinkäymisistä. Älä jaa ajatuksiasi ja tunteitasi liian avomielisesti. Joku jota olet joskus auttanut, tarjoaa nyt vastapalvelusta. Toivota muutos tervetulleeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Älä lähde mukaan mihinkään, mistä et ole varma. Pysy erossa mahdollisista ongelmista. Mieti, mikä tekee sinut onnelliseksi, ja mene sitä kohti. Kyseenalaista sekä omat että muiden motiivit. Pelaa avoimin kortein ja niin, ettet syrji ketään. 

Neitsyt 23.8.–22.9.

Etene vakain askelin ja varo, ettet joudu vetäistyksi mukaan jonkun toisen draamaan. Älä usko kaikkea kuulemaasi äläkä anna periksi taivuttelulle. Juttele ihmisen kanssa, johon todella luotat. Siitä on apua, kun teet päätöksiä tulevasta. 

Vaaka 23.9.–22.10.

Tarkista faktat, jos aiot tehdä päätöksiä, joilla on vaikutuksia terveyteesi. Saat kiehtovan tarjouksen, mutta selvitä taustat ennen kuin sitoudut mihinkään. Keskustelu ystävän kanssa selvittää päätäsi. Älysi auttaa muuttamaan ongelman mahdollisuudeksi. 

Skorpioni 23.10.–22.11.

Pidä huolta saavutetuista eduistasi ja varo, ettet tule jakaneeksi liikaa henkilökohtaisia asioitasi. Kaikki ihmiset ympärilläsi eivät ole luotettavia. Etsi luovia tapoja kohentaa kotiasi. Pienilläkin muutoksilla on merkitystä. 

Jousimies 23.11.–21.12.

Älä pelaa kenenkään tunteilla. Kuuntele, mitä toisella on sanottavanaan ja vastaa niin rehellisesti kuin mahdollista ilman, että tulet loukanneeksi ketään. Tuttava tekee epätavallisen ehdotuksen. Pienin muutoksin siitä tulee toteuttamiskelpoinen.

Kauris 22.12.–20.1.

Käytä hyödyksi kokemustasi, kun kyse on raha- tai työasioista. Älä anna tilanteiden kärjistyä, pysy tyynenä ja näytä ystävällinen puolesi. Anna enemmän aikaa perheelle ja henkiselle hyvinvoinnille. Pidä huolta, että läheisesi tietävät, missä mennään.

Vesimies 21.1.–19.2.

Pidä yhteyttä ihmisiin, jotka koet inspiroiviksi ja tuovat sinusta esiin parhaat puolesi. Älä anna jonkun toisen tekemän muutoksen vaikuttaa omiin päätöksiisi. Ole kuitenkin avoin ehdotuksille ja valmis kokeilemaan elämässä jotakin uutta.

Kalat 20.2.–20.3.

Älä lupaa tuttavallesi liikoja. Paras antaa pölyn laskeutua ennen kuin teet mistään johtopäätöksiä. Mieti, miten voisit kartuttaa kassaasi. Älä anna kenenkään rajoittaa sinua tai puuttua suunnitelmiisi. Pidä hyvää huolta henkisestä jaksamisestasi.

Lue Me Naisten päivähoroskooppi jokaiselle päivälle tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla