Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Tee jotakin, joka saa sinut onnelliseksi. Aloita jokin luova harrastus, vietä aikaa rakkaasi kanssa tai leikkauta vaikka uusi tukka. Ole tarkkana, mitä sanot ja teet. Joudut sanasotaan, jos et ole halukas kompromisseihin. Pidä lupauksesi ja täytä velvollisuutesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Tee rutiineihisi pieni muutos, josta on iloa sekä itsellesi että läheisillesi. Tapaa vanhaa ystävääsi, niin saat arvokasta tietoa. Juttele suunnitelmistasi, niin saat perspektiiviä, miten käännät tavoitteesi todeksi. Älä laske sen varaan, että muut tekevät työsi.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Pysy tyynenä, kun kyse on herkkäluonteisista asioista. Säästä enemmän, tuhlaa vähemmän. Älä anna kenenkään ylipuhua sinua johonkin sellaiseen, mitä et oikeasti halua. Huolehdi omista velvollisuuksistasi ennen kuin tarjoudut auttamaan muita.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Jos epäilet jonkin tiedon todenperäisyyttä, selvitä se alkuperäiseltä lähteeltä. Törmäät kiinnostaviin ihmisiin, jotka tuovat omaankin ajatteluusi uutta. Ole valmis tarjoamaan neuvoa, jos joku kysyy sinulta apua. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Keskity henkiseen kasvuun. Ihmiset ovat halukkaampia auttamaan sinua, kun näkevät empaattisen puolesi. Ole ihmissuhteissasi suora, mutta vältä dramatiikkaa. Vietä aikaa ihmisten kanssa, jotka saavat sinusta parhaat puolet esiin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Älä anna menneiden häiritä menestystäsi. Tartu mahdollisuuksiin ja ole kurinalainen. Se tuo sinulle lopulta iloa ja mielenrauhaa. Osallistu tilaisuuteen, jossa tapaat kiinnostavia ihmisiä. Impulsiivisuus on vihollisesi. Harkitse jokainen siirtosi. 

Vaaka 23.9.–22.10.

Positiivisesta asenteesta on hyötyä, kun olet kanssakäymisissä vaativien ihmisten ja tilanteiden kanssa. Keskity henkiseen kasvuun ja merkityksellisiin ihmissuhteisiin. Tunteet uhkaavat kärjistyvät, jos koet takaiskuja. Pidä hermosi kurissa.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Ole tarkkana, mitä muut tekevät, vaikka seuraisitkin omaa polkuasi. Huomaat, miten menneisyytesi vaikuttaa siihen, miten suhtaudut asioihin. Tuttavasi peliliike hermostuttaa sinua ensin, kunnes huomaat, että loppupeleissä hyödyt siitä. 

Jousimies 23.11.–21.12.

Koti, terveys ja hyvinvointi ovat nyt ykkösasioita, ei se, mitä joku toinen käskee sinun tehdä. Ole uskollinen itsellesi ja niille, jotka eivät koskaan jätä sinua pulaan. Ole tarkkana raha-asioiden kanssa. Liiallinen avokätisyys s johtaa ikävyyksiin.

Kauris 22.12.–20.1.

Pidä mielipiteesi ominasi. Ole sen sijaan hyvä kuuntelija – näin et hermostuta ihmistä, jolla on nyt vaikeaa. Kärsivällisyytesi palkitaan. Ystävä menneisyydestä palaa mieleesi, mutta ennen kuin otat yhteyttä, mieti, miksi yhteys joskus katkesi.

Vesimies 21.1.–19.2.

Panosta enemmän asioihin, joita tavoittelet. Valmistaudu paremmin, varsinkin, jos olet hakemassa uutta työtä. Vanhan tuttavan tapaaminen avaa sinulle uusia mahdollisuuksia. Älä odota, että asiat tulevat sinun luoksesi, vaan laita itse tuulemaan.

Kalat 20.2.–20.3.

Älä luota keneenkään, joka yrittää saada sinua toimimaan vastoin tahtoasi. Kulje kohti omia tavoitteitasi, älä muiden. Käänny sellaisten ihmisten puoleen, jotka ovat aina osoittautuneet luottamuksesi arvoiseksi. Pidä huolta terveydestäsi.

Lue Me Naisten päivähoroskooppi jokaiselle päivälle tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla