Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Laajenna katsantokantojasi ja pyristele eroon luutuneista ajatusmalleista. Muutos on hyvästä, mutta kirkasta tavoitteesi. Ilmassa on rakkautta, kun annat sille mahdollisuuden. Hiljennä tahtia, että ehdit huomata, mikä on oikeasti tärkeää. 

Härkä 20.4.–20.5.

Pidä kiinni lupauksistasi. Tarkastele motiivejasi; jos kieltäydyt jostakin lupaavasta ehdotuksesta, kieltäydy oikeista syistä, älä siksi, että asia tuntuu sinusta tunnetasolla hankalalta. Avaa rohkeasti suusi, kun sinulta kysytään mielipidettä. 

Kaksonen 21.5.–21.6.

Huolehdi hyvinvoinnistasi. Älä ylenkatso terveellisten elintapojen ja kunnon hikitreenin merkitystä. Treeni purkaa stressiä, kunnon yöunet lataavat akkusi. Kanavoi energiasi viisaasti, älä tuhlaa sitä turhanpäiväisiin puuhiin tai ihmisiin. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Huolehdi velvollisuuksistasi, niin vältät nyt turhat konfliktit. Kiinnitä huomiota siihen, miten kohtelet muita ihmisiä. Tarjoa apuasi, vaikka sitä ei sinulta varsinaisesti odotettaisikaan. Kaunis eleesi maksaa itsensä vielä moninkertaisesti takaisin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Valitse sanasi tarkkaan, ettet suututa ihmistä, jolla voi olla yllättävän paljon valtaa elämääsi. Töissä yritä osoittaa innostusta, vaikka se olisikin vaikeaa. Älä tee lupauksia joita et voi pitää. Käytä charmiasi, kun sinun pitää saada ihmiset taipumaan tahtoosi. 

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kaipaat uudistuksia, mutta ennen kuin ryntäät kaupoille uusimaan garderobiasi tai pistät kotisi sisustuksen uusiksi, vilkaise tiliotettasi. Mihin sinulla on oikeasti varaa? Työasioissa luota itseesi, niin muutkin voivat helpommin uskoa sinuun. 

Vaaka 23.9.–22.10.

Tähdet lupailevat romantiikkaa, mutta etene rauhallisesti. Tunteidesi kohde on herkästi säikähtävää sorttia. Älä unohda ystäviäsi lemmenhuumassa. Tapaaminen vanhan tutun joukon kanssa antaa uusia ajatuksia ja voimaa syksyyn. 

Skorpioni 23.10.–22.11.

Älä jää odottelemaan muiden siirtoja, jos haluat muutosta. Onnesi on nyt täysin omissa käsissäsi. Pidä huoli, ettet joudu maksamaan muiden virheistä. Jos haluat auttaa, tee se pyyteettömästi. Älä anna rahaa, vaan mieti mieluummin muita tapoja. 

Jousimies 23.11.–21.12.

Katso, miten muut hoitavat asioita töissä, ja tee itse toisin. Uniikki lähestymistapa on nyt valttikorttisi. Huolehdi paremmin taloudestasi, sillä loppuvuodesta on luvassa isoja menoja. Anna uudelle ihmiselle mahdollisuus. Voit yllättyä positiivisesti. 

Kauris 22.12.–20.1.

Kohtaat pettymyksen, mutta ällös huoli: se kääntyy yllättäen iloksi. Sinun pitää kuitenkin muistaa olla kärsivällinen. Joku kertoo sinulle arkaluontoisia asioita itsestään. Ole luottamuksen arvoinen. Jotkut jutut on vain pidettävä itsellään. 

Vesimies 21.1.–19.2.

Kokeile rohkeasti uutta. Voit yllättyä itsekin, mitä puolia sinusta löytyy. Tunne arvosi äläkä anna kenenkään painaa sinua alaspäin. Neuvotteluissa ei kannata antaa nyt tuumaakaan periksi. Satsaa ihmissuhteisiin. Ne tuovat hyvää fiilistä. 

Kalat 20.2.–20.3.

Älä unohda sitä, mikä on sinulle elämässä tärkeää. Sitten raivaa sille aikaa kalenteristasi. Sinulla on nyt mahdollisuus näyttää hyvää esimerkkiä muille. Vaali luottamusta ja tasa-arvoa ihmissuhteissasi. Tarvitset liittolaisia, kun etenet kohti unelmaasi. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla