Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Hakeudu positiivisten ihmisten seuraan: mene juhliin, tutustu reippaasti uusiinkin tyyppeihin, juttele ennakkoluulottomasti. Jos autat tällä viikolla tuntematonta, saat yllättävän vastalahjan. Älä ota liian kärkkäästi kantaa asioihin, joista et tiedä tarpeeksi.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Terveysasiat vaativat huomiotasi, mutta varo ylidiagnosoimasta itseäsi. Olet tarkalla päällä muutenkin ja huomaat, että osaat lukea lähipiiriäsi kuin avointa kirjaa. Vaikka tekisi mieli, vältä antamasta heille kovin kaikkitietäviä neuvoja. Ärsytät helposti muita juuri nyt.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Päätökset voivat tuntua vaikeilta tehdä, mutta ne menevät nyt intuition avulla nappiin. Suojele rakasta ihmistä vaikka pienen valkoisen valheenkin avulla, hän tarvitsee tukea.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU 22.6.–22.7.

Testaa uutta ideaasi luotetulla ystävällä. Häneltä tulee ehkä ikävän kuuloinen mielipide, mutta ota se rakentavana kritiikkinä. Varo, mitä toivot – se saattaa toteutua, ja elämä ottaa yllättäviä käänteitä, jos et pidä varaasi. Raha-asioissa alkavat puhaltaa entistä suotuisammat tuulet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA 23.7.–22.8.

Unohda kissanristiäiset ja ota aikaa itsellesi. Tarvitset lepoa, ja muutkin ovat huomanneet sen. Muista, että salaisuudet on tehty pidettäväksi, vaikka ihana juoru poltteleekin kielen päällä.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Pidä katse tiukasti tavoitteessasi: keskittymisesi meinaa herpaantua ratkaisevalla hetkellä. Saattaisit tarvita jopa pienen somepaaston, jotta saisit asioita oikeasti aikaan. Romanssin kannalta elät nyt hyvin suotuisaa aikaa!

VAAKA 23.9.–22.10.

Nyt on aika pysyä lujana. Älä anna kenenkään kävellä ylitsesi. Muista kuitenkin kuunnella toistenkin mielipiteitä, sillä siitä voi olla apua omien tavoitteidesi saavuttamisessa. Saatat löytää jopa uuden keinon ansaita rahaa.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Älä anna periksi vaan yritä lujemmin: onnistut kyllä ratkaisemaan käsillä olevan ongelman. Pyydä muilta ihmisiltä apua, se ei ole noloa. Kaikkea ei myöskään tarvitse tehdä heti paikalla. Pieni annos armollisuutta tekee terää.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Varovasti nyt! On järkevää lykätä tärkeitä päätöksiä, koska juuri nyt kaikki hankkeesi uhkaavat epäonnistua. Kun odotat hetken, asiat alkavat luistaa ihan eri tavalla. Joku yrittää manipuloida sinua ja käyttää kiltteyttäsi hyväkseen. Älä masennu siitä, hänellä on vain vaikea hetki.

KAURIS 22.12.–20.1.

On aika ottaa härkää sarvista, miettiä, mitä todella haluat ja tarvittaessa kertoa tunteistasi. Älä turhaan pelkää pakkeja: jos sellaiset tulevat nyt, parempaa odottaa ihan nurkan takana. Pieni sovinnon ele yllättävältä taholta kannattaa ottaa ilolla vastaan, koska se poikii tulevaisuudessa paljon hyvää.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Miettimismyssy päähän ja hetkeksi omaan rauhaan. Jos asioiden kirjoittaminen paperille auttaa, kokeile sitä! Luovuuden päästäminen irralleen kannattaa. Salaisuutesi uhkaa paljastua jakson loppupuolella, mutta älä suotta stressaa. Yllättävän moni on jo arvannutkin.

KALAT 20.2.-20.3.

Mielesi askartelee niin arkisissa ympyröissä, että meinaat unohtaa nauttia elämästä. Pysähdy hetkeen ja anna palttua tylsimmille velvollisuuksille. Katso mallia fiksummilta ja kuuntele tarkasti – nyt on tarjolla hyviä neuvoja ihan lähipiiristäsi.

Juttua muokattu 12.7. klo 16.30: Aiemmin vaa’alla ja skorpionilla oli epähuomiossa sama horoskooppi. Nyt vaa’an ennustus on korjattu oikeaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla