Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Muutos häämöttää horisontissa, mutta saata ensin keskeneräiset hommat päätökset. Järjestä kotisi ja siivoa pois kaikki ylimääräinen, se puhdistaa myös mielen. Anna intuitiosi johtaa sinut tilanteisiin, joissa voit käyttää rohkeuttasi ja älyäsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Pystyt estämään turhan kiistan, kun pidät lupauksesi. Kuuntele herkällä korvalla muita ja tarjoa apua – hyvä palaa myöhemmin luoksesi. Harkitse tarkkaan ennen kuin sitoudut mihinkään. Poliittiset ja uskonnolliset mielipiteet kannattaa pitää ominaan.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Pysy liikkeessä, se auttaa sinua välttämään ongelmat, joita muuten saatat kohdata. Tee to-do-lista äläkä hellitä ennen kuin kaikki tehtävät on yliviivattu. Pidä matalaa profiilia, jotta et sekaannu konflikteihin. Varaa aikaa parisuhteelle!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Älä ole itsellesi liian ankara äläkä syytä itseäsi muiden tekemistä mokista. Panosta itsesi kehittämiseen ja rentoutumiseen. Hakeudu ystävien seuraan ja vältä ihmisiä, jotka levittävät huonoa energiaa. Pieni määrä romantiikka piristää viikkoasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Ole avoin uusille ideoille: hyviä ajatuksia on muillakin kuin sinulla! Älä ylenkatso kekkereitä, verkostoitumisesta on sinulle myöhemmin hyötyä. Hyvin toimivaa ei kannata korjata: älä tee muutoksia vain muutoksen vuoksi. Tarjoa apuasi, kun on sen aika.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Älä tuhlaa ostoksiin, joita et oikeasti tarvitse. Laita rahasi sen sijaan johonkin sellaiseen, mikä helpottaa arkeasi. Ilmassa on romantiikkaa, tartu siihen! Ole valmis näkemään töittesi eteen vähän ekstravaivaa: uurastuksesi palkitaan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Järjestä jotakin kivaa tekemistä rakkaasi kanssa. Tunteista ja ideoista avautuminen rohkaisee sinua ottamaan askeleen uuteen. Suhtaudu mahdollisuuksiin positiivisesti. Jos sinulle tarjotaan työ- tai opintomatkaa, sano kyllä.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Pidä huolta salasanoistasi ja muista tietoturva-asioista. Huolehdi myös parisuhteestasi ja ole valmis kompromisseihin. Herätät positiivista huomiota ihmisissä, joilla on samanlaiset arvot kuin itselläsi. Kuuntele päätöksiä tehdessäsi sydämesi ääntä.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jos kaipaat muutoksia, aloita itsestäsi. Kohtaa menneet rohkeasti ja ole tarvittaessa valmis muuttamaan käytöstäsi. Töissä voisit ottaa enemmänkin vastuuta, se palkitaan. Joku yrittää imartelulla saada tahtonsa perille. Jätä se huomiotta.

Kauris 22.12.–20.1.

Pysy tyynenä äläkä provosoidu. Jos annat tunteillesi vallan, hieno mahdollisuus saattaa mennä sivu suun. Nyt on aika pistää tuulemaan, sillä muutokset johtavat positiiviseen suuntaan. Älä kuitenkaan kiinnitä kaikkea huomiota itseesi.

Vesimies 21.1.–19.2.

Suunnittele hyvin raha-asiasi ja ajankäyttösi. Harkitse mihin panostat, jotta saavutat tavoitteesi. Muista, että pelkästään sinun ei tarvitse joustaa, ja on ihan sallittua sanoa välillä ei. Tee muillekin selväksi, mitä haluat ja mitä taas et. 

Kalat 20.2.–20.3.

Avaa suusi, kun tiedät mitä tahdot. Muut eivät voi tietää toiveitasi, jollet kerro niistä. Olet käynyt viime päivät ylikierroksilla. Nyt kannattaa hellittää ja tehdä jotakin, josta aidosti nautit. Hillitse ylidramaattisuuttasi, niin sinä ja läheisesi voitte paremmin. 

Päivän horoskoopin jokaiselle merkille pääset lukemaan tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla