Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Harkitse tarkkaan, mitä vastaat taistelukutsuun. On olemassa kiistoja, joissa ei ole voittajaa. Positiivinen asenteesi torjuu kaikki, jotka yrittävät lannistaa sinua. Pidä parempaa huolta fyysisestä kunnostasi äläkä ota turhia riskejä.

Härkä 20.4.–20.5.

Ilmaise avoimesti ideasi ja ajatuksesi. Ota yhteyttä ihmisiin, jotka tunnet inspiroiviksi, siitä seuraa hyvää. Älä tee hätiköityjä päätöksiä, vaikka joku hoputtaisikin. Ole ystävällinen muille, niin hyvä palaa luoksesi. Pysy ulkopuolella muiden kiistoista.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Kanavoi energiasi viisaasti. Jos haluat saada hommat tehtyä, tee itse aloite. Hyväntahtoisuus ja viehätysvoima ovat painostusta parempia kannustimia saada muut mukaan. Lähennyt ihmisen kanssa, joka tuo sinusta parhaat puolet esiin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Tartu tilaisuuteen, kun sellainen tulee kohdalle. Seuraa sydäntäsi ja anna intuition olla oppaanasi. Älä laita kaikkia munia samaan koriin. Jos aiot sijoittaa johonkin, sijoita itseesi tai varmaan kohteeseen. Riskin ottaminen johtaa tarpeettomaan huoleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Ota etäisyyttä ja tarkastele tilannetta matkan päästä. Joskus on parempi jättäytyä taka-alalle kuin olla suuna päänä. Parisuhteesi kärsii, jos annat tunteillesi vallan. Keskity henkiseen kasvuun ja ole rakkaitasi kohtaan ystävällinen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Harkitse muutoksen tekemistä ja punnitse, mikä on parasta juuri sinulle. Älä anna kenenkään estää suunnitelmiasi. Pidä erityistä huolta raha-asioistasi ja terveydestäsi. Jos pitää valita järki tai tunteet, valitse järki. Vältä hankalia tilanteita. 

Vaaka 23.9.–22.10.

Mieti ensin, miten voit itse ratkaista ongelman ennen kuin lähdet valittamaan siitä ääneen. Keskity itsesi kehittämiseen: sekä henkiseen että fyysiseen. Pidä tunteesi ja reaktiosi kurissa tai päädyt hankalaan tilanteeseen. Kulje visusti omaa polkuasi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Seuraa vaistojasi ja toteuta pitkäaikainen unelmasi. Jaa luovat ideasi ystäviesi ja perheesi kanssa, saat heiltä kaipaamaasi tukea. Muista terveelliset elämäntavat. Raha-asiat vaivaavat mieltäsi, jos sorrut ottamaan turhia riskejä. 

Jousimies 23.11.–21.12.

Järjestä jotakin kivaa tekemistä perheen kesken, se lujittaa suhteita välillänne. Ystävällisyydelläsi on positiivinen vaikutus jonkun elämään, ja se heijastuu omaankin arkeesi. Vältä kiistoja äläkä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen. 

Kauris 22.12.–20.1.

Kerro rakkaillesi tunteistasi avoimesti, se johtaa joka suhteessa myönteisiin muutoksiin. Pysy erossa houkutuksista ja käytä energiasi itsesi kehittämiseen. Älä ota turhia riskejä, joita joudut myöhemmin katumaan. Viha ei ratkaise ongelmia, selvitä ne järjellä.

Vesimies 21.1.–19.2.

Varaudu pettymään, jos paljastat salaisuuden jollekulle ennen kuin varmistut hänen luotettavuudestaan. Kehitä taitojasi ja käytä niitä menestyksesi takeena. Joku liioittelee ongelmiaan saadakseen sinulta apua. Harkitse tarkkaan, miten autat ja ketä.

Kalat 20.2.–20.3.

Älä anna auttamishalusi vaarantaa terveyttäsi, mainettasi tai raha-asioitasi. Tartu mahdollisuuteen, joka saapuu yllättäen kohdallesi. Joku ei toimi kuten ennakkoon kuvittelit. Ennen kuin annat vihalle vallan, selvitä, miksi hän teki niin kuin teki.

Lue Me Naisten päivähoroskooppi jokaiselle päivälle tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla