Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Vietä aikaa rakkaidesi kanssa ja kuuntele, mitä heillä on on sanottavanaan. He auttavat sinua kirkastamaan tulevaisuudensuunnitelmasi niin työssä kuin tärkeissä ihmissuhteissa. Huolehdi erityisen hyvin tällä jaksolla raha-asioistasi.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Menneet virheesi heitetään yllättäen eteesi. Voit valita, kuinka tällä kertaa suhtaudut niihin. Eräällä vanhemmalla sukulaisella on sinulle viesti, josta kannattaa ottaa opiksi. Rohkaistut kokeilemaan jotakin sellaista, jota et ole tullut ennen edes ajatelleeksi.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Etsi uusia mahdollisuuksia. Positiivisuus on hieno piirre, mutta älä sorru sinisilmäisyyteen. Ennen kuin sitoudut mihinkään suunnitelmiin, huolehdi, että tunnet asioiden taustat todella hyvin. Oletko huomannut, että sillä kuinka asiat esität, on suuri merkitys siihen, kuinka ne käsitetään?

RAPU 22.6.–22.7.

Hoida loppuun keskeneräiset asiat ennen kuin tartut uusiin haasteisiin. Muutoin et pysty olemaan täysin sydämin mukana uudessa. Vaali luovuuttasi. Saat arvostusta osaksesi, kun pyrit olemaan ongelman sijasta osa ratkaisua. Älä unohda kuunnella kaikkia osapuolia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


LEIJONA 23.7.–22.8.

Joudut testiin, jonka tulokset yllättävät sinut ja saavat pohtimaan muutoksen väistämättömyyttä. Hillitse tunteesi, jos haluat saavuttaa tavoitteesi. Voit silti tarvita sen saavuttamiseen myös jonkun läheisen apua. Yritä löytää arjestakin onnea ja iloa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Valitse taistelusi nyt huolellisesti. Pikkujutuista ei kannata lähteä vääntämään. Pidä päätavoitteesi kirkkaana ja heivaa epäilijät tieltäsi. Älä luovu saavutetuista eduista. Pienestä väärinkäsityksestä voi nyt kasvaa iso poru, joten varmista, että puhut kaikkien kanssa samaa kieltä. Kotona vallinnut kireä ilmapiiri hellittää viimein.

VAAKA 23.9.–22.10.

Jokin ihmissuhdeasia on hiertänyt sinua pitkään ja olet ollut epäileväinen jonkin henkilön suhteen. Ole hänen suhteensa mahdollisimman suora ja voit yllättyä. Töissä ajaudut törmäyskurssille. Tällä kertaa sinun on mentävä itseesi.

skorpioni 23.10.–22.11.

Elämä on usein jo valmiiksi kovin monimutkaista, siksi sitä ei kannata enää itse vääntää yhtään enempää solmuun. Siivoa arjestasi pois kaikki ylimääräinen ja keskity hoitamaan vain tärkeimmät. Rauhoittuminen tekee ihmeitä ja selviät lopputalven.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Joku rikkoo sinulle antamansa lupauksen, mutta mitä siitä, selviät yksinkin. Jatkossa muista kuitenkin vaatia paremmat vakuudet. Joku ystävistäsi teeskentelee murtuneempaa kuin onkaan. Älä hermostu, hän tarvitsee vain huomiotasi. Tarjoa myötätuntoasi, mutta älä uhraa voimavarojasi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Rakkauselämäsi saa virtaa yllättävältä taholta. Etenkin sinkuille on luvassa eroottista vipinää pitkän kuivan kauden jälkeen. Varo sekoittamasta rakkautta ja raha-asioita. Jos teet rahaa koskevia sopimuksia, vaadi aina mustaa valkoisella. Rahasta saa riidan aikaiseksi rakkaidenkin ihmisten kanssa.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Luulitko jo, että peli on menetetty? Saat toisen mahdollisuuden! Ota se kiitollisena vastaan ja tällä kertaa huolehdi, että teet kaikkesi onnistumisen eteen. Kolmatta kertaa ei enää tule! Elämässäsi on paljon rakkautta, vaikka heikkona hetkenä oletkin ajatellut toisin.

KALAT 20.2.-20.3.

Varhainen joulumieli on vallannut sydämesi ja olet antavaisella mielellä. Älä silti ole sinisilmäinen, vaan valitse autettavasi huolella. Auttaa voi myös niin monella muullakin tavalla kuin vain rahaa antamalla. Ihminen menneisyydestäsi tarjoaa sinulle tietoa, josta voi olla työssä hyötyä. On itsestäsi kiinni, hoksaatko mahdollisuuden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla