Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Keräät kohteliaisuuksia, ja ilmassa väreilee jopa romanssin mahdollisuus. Pysyt kiinnostavana pidempään, kun vaalit pientä arvoituksellisuutta. Kaikkia korttejaan ei kannata paljastaa heti pelin alussa! Älä lähde mukaan mihinkään, mitä et oikeasti halua. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Kel’ onni on, se onnen kätkeköön. Vanha viisaus pitää nyt kohdallasi kutinsa. Katso huolella, kenelle kerrot henkilökohtaisista asioistasi. Jollakin voi olla intressi laverrella asioistasi eteenpäin. Älä leveile etenkään rahalla, jollet halua joutua kateellisten hampaisiin. 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tartu talikkoon ja ala lapioida: olet turhaan pitkittänyt asioihin tarttumista. Toisilla on odotuksia suhteesi, joten ne kannattaisi nyt pikaisesti täyttää. Uurastuksesi kyllä huomataan, ja saat kehuja juuri siltä suunnalta, mistä niitä olet janonnutkin. Varo silti manipulointia. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Valjasta luovuutesi käyttöön ja päästä mielikuvituksesi uljas ratsu villiin laukkaan! Originellit näkemyksesi herättävät ansaittua huomiota. Pieni työmatka tai seminaari tarjoaa tilaisuuden päästä esittelemään ajatuksiasi suuremmallekin joukolle. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA 23.7.–22.8.

Jokin vaikuttaa liian hyvältä ollakseen olla totta, ja sinua yritetään saada vakuuttuneeksi huonoin perustein. Älä suostu, vaadi toinen mielipide. Loppujaksosta arki voi tuntua uuvuttavalta. Lataa viikonloppu akkuja. Vetäydy läheistesi seuraan ja vältä kaikkea aivotoimintaa vaativaa. 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Olet haalinut viime aikoina vastuuta vähän liiankin kanssa. Meinaatko oikeasti selvitä kaikesta? Kun voimat ovat lopussa, tee vain välttämättömimmät ja delegoi loput surutta. Mieti, olisiko arvojärjestyksessäsi rukkaamisen paikka? Työpaikalla on harvoin kukaan korvaamaton, mutta kotona asia voi olla toisin. 

VAAKA 23.9.–22.10.

Joku yrittää manipuloida sinut mukaan hankkeeseen, josta on sinulle itsellesi lähinnä vaivaa, jopa haittaa. Pidä tuntosarvet törröllä ja sano topakasti ei rasittaville mouruajille. Pyytäjä ei oikeasti ole niin suuressa hädässä kuin antaa ymmärtää. 


skorpioni 23.10.–22.11.

Älä anna marraskuun kyykyttää, vaan kokeile jotain uutta ja piristävää. Voit saada upeita ideoita, jos annat myös mielesi vaeltaa ilman kahleita. Ihmissuhteissa voi esiintyä ongelmia, mutta pyri ratkaisemaan orastavat konfliktit nopeasti. Nyt kannattaa olla suora. 

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Joku läheisesi aiheuttaa sinulle nyt väistämättä pettymyksen. Se ei ole sinun vikasi, et olisi voinut tehdä enää mitään toisin. Muista silti, että jatkossa et jätä kohtaloasi muiden käsiin. Kun hoitaa itse, saa varmasti sen, mitä haluaa. Yllättävä romanttinen ele kuitenkin piristää! 

KAURIS 22.12.–20.1.

Älä unohda sensitiivisyyttä, kun kohtaat surevan. Kyse voi olla krokotiilinkyynelistä, mutta et halua vaikuttaa julmurilta muiden silmissä. Syliisi tipahtaa yllättävä mahdollisuus. Sitä ei kannata tyrmätä – ainakaan suoralta kädeltä. Tutki silti tarjouksen taustat huolella. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Huolehdi talousasiasi kuntoon. Jonkin tärkeän päivämäärän missaminen voi tarkoittaa sinulle nyt silkkaa turhaa rahanmenoa. Tähdet lupailevat romantiikkaa, mutta ei välttämättä siltä suunnalta kuin itse odotat. Joku on voinut antaa sinulle väärän käsityksen aikeistaan. 

KALAT 20.2.-20.3.

Jokin keskeneräinen asia menneisyydessä vaatii selvittämistä ennen kuin voit mennä aidosti eteenpäin. Älä unohda niitä, jotka ovat oikeasti aina seisseet rinnallasi. Kaikki nimittäin eivät ole. Ota etäisyyttä muka-ystäviin ja ympäröi itsesi aidosti sinusta välittävillä henkilöillä. Älä usko mahdottomiin lupauksiin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla