Mitä tähdet lupaavat sinulle lähiviikkoina?

OINAS 21.3.–19.4.

Joulu on jo melkein ovella, sitten helpottaa. Jaksa rutistaa viimeisten velvollisuuksien verran, niin voit nauttia joulunpyhistä rauhassa. Muista huomioida rakastasi kiireessäkin. Jos tiedossa on aikaa suvun kesken, voit saada yllättävää tietoa perheesi taustasta. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Älä lörpöttele eteenpäin sinulle uskottuja yksityisasioita. Sinun ei tarvitse aina toimia yleisenä tietotoimistona. Laita läheinen ihmissuhde prioriteettilistasi ykköseksi. Varatkaa kahdenkeskistä aikaa ja tehkää jotain kivaa, mutta muista: tärkeimpiä asioita ei saa rahalla. 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Kädessäsi on positiivisen muutoksen avaimet. Pidä niistä tiukasti kiinni ja pysyttele kaukana ihmisistä, jotka voisivat saada sinut haksahtamaan pois polultasi kohti parempaa. Ihmisiä, joilla on kyky houkutella sinut takaisin vanhoihin huonoihin tapoihin. Tsemppiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Ympärilläsi tapahtuu nyt paljon, eivätkä kaikki muutokset ole mieleesi. Nyt et voi kuitenkaan oikein muuta kuin sopeutua. Yritä suhtautua positiivisesti ja ajatella, että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Eräs tärkeä ihminen kaipaa huomiotasi. Vahvista sidettänne. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA 23.7.–22.8.

Sano ääneen, mitä toivot, sillä se voi nyt myös toteutua. Säästele rahojasi, älä palveluksiasi. Tee jotakin yleishyödyllistä, osallistu talkoisiin tai leivo vaikka joulutorttuja työporukallesi, saat itsekin hyvän mielen! 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Saat tarjouksen, josta et voi kieltäytyä. Tai niin ainakin luulet. Tarkastele huolellisesti vaihtoehtojasi ja pidä mielesi avoimena; voit keksiä jotakin uutta ja yllättävää. Jollakin vanhemmalla sukulaisellasi voi olla sinulle suuren viisauden sisältävä viesti. Älä ohita sitä. 

VAAKA 23.9.–22.10.

Jouluostoksilla älä sorru tavaroihin, joita et tarvitse ja joihin sinulla ei ole oikeasti edes varaa. Opi menneistä virheistäsi; sinulla on mahdollisuus muutokseen, jos otat vastaan apua ja neuvoja. Päästä irti itsepäisyydestäsi! Uudista suhteesi ihmiseen, jonka olit jo unohtanut. 


skorpioni 23.10.–22.11.

Olet ajautumassa törmäyskurssille jonkun kanssa, muuta suuntaa ennen kuin räsähtää. Ole rehellinen sille, jota rakastat. Avoimuus on avain uudenlaiseen lähentymiseen. Rakkaus voittaa kaiken ja kiltteys palkitaan. 

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Pidä huoli, että puhutte samaa kieltää rakkaasi kanssa. Väärinymmärrysten mahdollisuus on nyt suuri. Älä sekaannu toisen talousasioihin, vaikka mieli tekisi. Sotket itsesi vain soppaan, josta et noin vain sitten pääsekään pois. Anna muiden tehdä itse omat virheensä. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Joku on apusi tarpeessa, mutta älä avaa hänelle lompakkoasi, vaan sydämesi. Empatiasta on nyt enemmän apua. Kiinnitä huomiota asioihin, jotka ovat hyvin, äläkä ota niitä itsestäänselvyyksinä. Elämä on arvaamatonta ja voi muuttaa suuntaansa milloin vain. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Säteilysi houkuttelee nyt ympärillesi kaikenlaista pörrääjää, mutta valitse tuttu ja turvallinen linja. Anna arvostustasi ihmisille, jotka ovat olleet rinnallasi jo pitkään. Kiitä myös työkavereitasi kuluneesta vuodesta.  

KALAT 20.2.-20.3.

Kurinpalautus elintavoissa tekee sinulle hyvää. Kyllä kyllä, juhlakausi on täällä, mutta huolehdi senkin keskellä, että syöt terveellisesti, nukut ja liikut tarpeeksi. Edessäsi on avautumassa uusia ja yllättäviä mahdollisuuksia, mutta sinusta ei ole niihin, jos mielesi ja kehosi ovat tukossa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla