Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pidä itsesi kiireisenä, äläkä pysähdy ennen kuin kaikki on tehty. Voit myös pyytää palveluksia tai tehdä yhteistyötä jonkun sellaisen kanssa, jolla on samat tavoitteet. Olet joutumassa napit vastakkain joidenkin vanhempien ihmisten kanssa, joten paina vähän jarrua! 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Käytä osaamistasi nyt muiden hyväksi. Saat siitä kiitosta ja jotain hauskaa ja hienoa koituu siitä myös sinun osaksesi. Tarkkaile tiliäsi ja opettele uusia säästökeinoja. Teen pitkän ajan sijoitussuunnitelmia. Kotona on jotain pielessä, mutta sekin selviää.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Et oikein malta pysyä paikoillasi, mutta se olisi nyt viisainta. Hötkyilystä seuraa vain vaikeuksia. Älä myöskään innostu liikaa avoinna olevasta paikasta. Se ei ole sinua varten. Keskity nyt mieluummin perheeseen, rakastettuun tai muihin sukulaisiin ja ole heille läsnä.

RAPU 22.6.–22.7.

Teet jonkin muutoksen, josta seuraa kokonainen sarja uusia asioita. Ole avoin ehdotuksille, romantiikkaa on nyt todellakin ilmassa, ja tunne-elämäsi heittää sinut vielä ylimääräisille kierroksille. Muista pitää salaisuudet, joita sinulle nyt uskotaan. Pidä myös kiinni rahoistasi!

LEIJONA 23.7.–22.8.

Nyt on ilmassa manipulointia, ja nimeomaan tunne-elämän alueella. Olkoon sitten kyse ylireagoinnista tai jostain muusta, seuraukset ovat epämiellyttävät. Saat kuitenkin apua ja tukea. Sinulla on taipumusta ylensyöntiin ja tuhlailuun, joten ole nyt erityisen tarkkana kulutuksen suhteen.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Lähdet matkalle, joka kannustaa sinua pohtimaan muutoksia. Älä annan kenenkään hämärtää tavoitteitasi, vaan pidä nyt katse kirkkaana ja suunnista kohti uutta elämääsi. Verkostoidu ja hanki tietoa, silloin pääset paremmin perille. Pidä huolta fyysisestä kunnostasi, mutta älä yritä liikaa!

VAAKA 23.9.–22.10.

Pistä nyt paikat kuntoon kotona ja työpaikalla, niin sinun on helpompi suunnata lomalle ja päästä nauttimaan niistä asioista, jotka ovat lähellä sydäntäsi. Pidä huolta riittävästä kommunikoinnista ja kuuntele kerrankin, mitä myös muilla on sydämellään. 

skorpioni 23.10.–22.11.

Nyt on aika kertoa tunteistasi jollekulle sinulle tärkeälle ihmiselle. Pääsette yhdessä laatimaan suunnitelmaa, jos vie sinua lähemmät tavoitteitasi. Kesäkuussa tapahtuu myös jotain yllättävää, ja joudut miettimään tarkoin, miten edetä. 

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Sinulla on kyky saada hommat rullaamaan mukavasti, ja sitä arvostetaan nyt niin kotona kuin työpaikalla. Sinuun kohdistuu myös paineita, ja joku on valmis käyttämään pieniä kiristystaktiikoita saadakseen sinulta haluamansa. Muista, että on ihan okei sanoa myös ”ei”.

KAURIS 22.12.–20.1.

Pieni romanssi on nyt kirjoitettuna tähtiin, ja se saattaa johtaa aitoon läheisyyteen ja pitkään suhteeseen. Muilla elämän<Makro_Tavutusvihje>alueilla onkin sitten tuulisempaa: Varo riitaantumasta läheistesi tai työtovereidesi kanssa. Mieti, ennen kuin päästät mitään suustasi ja katso, kehen kannattaa luottaa ja kehen ei.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Nyt sinun on vaikeaa pitää tunteesi kurissa, joten lopeta väittelyt ennen kuin ne pääsevät leimahtamaan. Keskity kotihommiin ja kutsu vieraita. Suunnittele lomaa, ja auta ystäviäsi. Saat myös uutta tietoa omasta taustastasi, mikä auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi. 

KALAT 20.2.-20.3.

Sijoita nyt itseesi! Osta uusia vaatteita, käy kampaajalla, laita rahaa säästöön. Urheile ja harrasta kulttuuria. Tämä kaikki koituu aikanaan myös läheistesi iloksi: Virkistyneenä ja tyytyväisenä olet parempi puoliso ja ystävä. Olet onnenpekka, saat yllättäen lisää rahaa tai voitat jotain.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Älä jätä nyt mitään sattuman varaan vaan valmistaudu huolellisesti. Voitat muut puolellesi olemalla täsmällinen ja tarkka. Kun tiedät, mitä haluat, neuvottelu on aina helpompaa. Voit lähentyä sinulle tärkeän ihmisen kanssa tarjoamalla hänelle apuasi.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Lähetät nyt ristiriitaisia viestejä ja se hämmentää jotakuta. Lakkaa pyörimästä kuin tuuliviiri ja pysy kannassasi. Osoita rakkauttasi mieluummin tekojen kuin sanojen kautta. Älä menetä hermojasi, kun muut eivät tanssi pillisi mukaan. Muillakin voi olla toimivia ideoita!

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Yhteistyössä on voimaa! Nyt kannattaa panna paukkuja verkostoitumiseen, sillä se voi kantaa hedelmää pitkään. Lähde reippaasti koulutuksiin ja seminaareihin, tapaa uusia ihmisiä. Saat uudenlaista pääomaa, joka auttaa sinua ratkaisemaan jopa pitkään piinanneen ongelman.

RAPU 22.6.–22.7.

Suustasi voi nyt livahtaa sammakoita, joita kadut myöhemmin. Mieti, ennen kuin möläytät. Joka asiassa on aina kaksi puolta, saat siitä arvokkaan muistutuksen tällä jaksolla. Älä sorru kateuteen; kaikilla on omat murheensa. Älä pihtaa rakkauttasi niiltä, joita oikeasti rakastat.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Olet uuden edessä, mutta ennen sitä sinun täytyy tehdä sovinto menneisyytesi kanssa. Katso rohkeasti taaksesi, ei siellä mitään niin kamalaa ole. Kadu mieluummin tekemättömiä kuin tehtyjä asioita. Kun muutos on viimein ovellasi, älä epäröi avata.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Carpe diem, neitsyt! Nyt olisi elämänmuutosta tarjolla, jos vain uskallat tarttua siihen. Muutos voi astua elämääsi vain vähän kierolla tavalla, esimerkiksi vanhan tuttavuuden muodossa. Älä ryhdy turhiin taistoihin muutosta vastustavien kanssa. Tämä on sinun elämäsi, sinä olet oman laivasi kapteeni. Hus, turha syyllisyys!

VAAKA 23.9.–22.10.

Hoida rivakasti velvollisuudet pois alta, niin saat kaipaamaasi aikaa läheistesi kanssa. Ota aikaa myös itsellesi ja keskitä ajatuksesi menneen sijasta tulevaan; jaksat taas kohta olla parempi ihminen! Älä lannistu, jos kaikki ei mene heti kuten olit ajatellut.

skorpioni 23.10.–22.11.

Sinun ei tarvitse pitää muiden valinnoista, mutta niin kauan kuin niillä ei ole suoraa vaikutusta sinuun, ei kannata sekaantua. Selviät parhaiten avoimuudella ja rehellisyydellä. Ulkoinen muutos nostaa itsetuntoasi, ja ilmassa on jopa romanssinpoikasta.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Valitse sanasi nyt huolellisesti. On vaara, että joku vääntelee sanomisiasi oman etunsa mukaisiksi. Yritä itse pelata silti vain reilua peliä. Kun kohtaat vastustusta, yritä löytää siitäkin positiiviset puolet. Vaikka tuntuisi hankalalta, muista, että rehellisyys ja kova työ yleensä palkitaan.

KAURIS 22.12.–20.1.

Laita prioriteettisi nyt järjestykseen, ja huolehdi, että teet kaikkesi tavoitteidesi eteen. Varo kuitenkin ajautumasta liiaksi tunteidesi valtaan. Muuten vaarana voi olla massiivinen konflikti. Kaaoksen ja negaatioiden sijaan pyri harmoniaan ja rakkauteen sekä itsesi että ympäröivän maailman kanssa.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älä jätä kohtaloasi muiden käsiin. Älä jätä mitään pienempiäkään asioita: olet kuitenkin vain tyytymätön siihen, miten muut asiat hoitavat. Talikko siis omaan käteen ja hommiin! Ympäröi itsesi ystävillä ja pidä negatiiviset ihmiset mahdollisimman kaukana.

KALAT 20.2.-20.3.

Positiivisuutta peliin, olipa kyse sitten rakkaudesta tai työstä! Hankalatkin asiat hoituvat, kun ongelmien sijasta etsit ratkaisuja. Rakkaussuhteessasi tarvotaan nyt vastamäkeä, mutta se mikä ei tapa, vahvistaa. Voitte selviytyä tästä voittajina. Kuuntele, avaa sydämesi ja ole valmis myös kompromisseihin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika tehdä muutoksia kotiisi. Tee arjestasi juuri itsellesi sopivaa ja rullaavaa. Tarvitset paikan, jossa ajatukset virtaavat ja sinulla on helppo olla.

 

VAAKA

Pidä mielesi avoimena uusien ihmisten kanssa. Tänään paras ratkaisu voi olla kokeneemman kuunteleminen. Hidasta tahtia, ennen kuin jotain sattuu.

 

SKORPIONI

Älä ota kantaaksesi toisten ongelmia. Keskity omiin projekteihisi koko voimallasi. Tarjoa neuvoja tilaisuuden tullen kuormittamatta itseäsi liikaa.

 

JOUSIMIES

Ole kekseliäs, sillä mielikuvituksen rikkaus on tänään vain plussaa. Tähyä menneisyyteesi, jos tarvitset ohjeita. Voit välttyä putoamasta samaan kuoppaan kahdesti.

 

KAURIS

Ole selkeä ja suora kertoessasi suunnitelmistasi. Nyt on parasta vääntää asiat rautalangasta. Kohtaat vastaväitteitä, joista ei pidä hermostua.

 

VESIMIES

Älä taivu tekemään liian pikaista päätöstä vain siksi, että joku kasaa sinulle paineita. Kuuntele itseäsi ja pidä turvaväli manipuloivaan tyyppiin.

 

KALAT

Ole utelias ja kysele lisää. Saat selville jotain arvokasta ja tulevaisuuden kannalta hyödyllistä. Sinulle on nyt tarjolla paljon mahdollisuuksia.

 

OINAS

Anteliaisuutesi on sinulle hyvää mainosta. Ota yhteyttä vanhaan ystävään, joka pyörii ajatuksissasi. Hänellä on sinulle uutisia.

 

HÄRKÄ

Punnitse saamaasi ehdotusta kauan ja huolella, ennen kuin teet päätöksesi. Olet tekemäisilläsi jotain aivan uutta. Juttele ensin kokeneemman kanssa.

 

KAKSONEN

Älä menetä hermojasi pikkujutun vuoksi. Anna kilpailuhenkisen tyypin mennä omia polkujaan. Mukaan lähteminen ei ole järkevä ratkaisu.

 

RAPU

Lähde ulos viihtymään. Mielikuvituksesi nousee lentoon päivän tapahtumien innoittamana. Ilmassa on lupaava annos romantiikkaa.

 

LEIJONA

Panosta ihmissuhteisiisi. Ole läsnä ja kuuntele, mitä läheiselläsi on sydämellään. Älä silti anna kenenkään hyppyyttää sinua.