Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pidä itsesi kiireisenä, äläkä pysähdy ennen kuin kaikki on tehty. Voit myös pyytää palveluksia tai tehdä yhteistyötä jonkun sellaisen kanssa, jolla on samat tavoitteet. Olet joutumassa napit vastakkain joidenkin vanhempien ihmisten kanssa, joten paina vähän jarrua! 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Käytä osaamistasi nyt muiden hyväksi. Saat siitä kiitosta ja jotain hauskaa ja hienoa koituu siitä myös sinun osaksesi. Tarkkaile tiliäsi ja opettele uusia säästökeinoja. Teen pitkän ajan sijoitussuunnitelmia. Kotona on jotain pielessä, mutta sekin selviää.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Et oikein malta pysyä paikoillasi, mutta se olisi nyt viisainta. Hötkyilystä seuraa vain vaikeuksia. Älä myöskään innostu liikaa avoinna olevasta paikasta. Se ei ole sinua varten. Keskity nyt mieluummin perheeseen, rakastettuun tai muihin sukulaisiin ja ole heille läsnä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Teet jonkin muutoksen, josta seuraa kokonainen sarja uusia asioita. Ole avoin ehdotuksille, romantiikkaa on nyt todellakin ilmassa, ja tunne-elämäsi heittää sinut vielä ylimääräisille kierroksille. Muista pitää salaisuudet, joita sinulle nyt uskotaan. Pidä myös kiinni rahoistasi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA 23.7.–22.8.

Nyt on ilmassa manipulointia, ja nimeomaan tunne-elämän alueella. Olkoon sitten kyse ylireagoinnista tai jostain muusta, seuraukset ovat epämiellyttävät. Saat kuitenkin apua ja tukea. Sinulla on taipumusta ylensyöntiin ja tuhlailuun, joten ole nyt erityisen tarkkana kulutuksen suhteen.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Lähdet matkalle, joka kannustaa sinua pohtimaan muutoksia. Älä annan kenenkään hämärtää tavoitteitasi, vaan pidä nyt katse kirkkaana ja suunnista kohti uutta elämääsi. Verkostoidu ja hanki tietoa, silloin pääset paremmin perille. Pidä huolta fyysisestä kunnostasi, mutta älä yritä liikaa!

VAAKA 23.9.–22.10.

Pistä nyt paikat kuntoon kotona ja työpaikalla, niin sinun on helpompi suunnata lomalle ja päästä nauttimaan niistä asioista, jotka ovat lähellä sydäntäsi. Pidä huolta riittävästä kommunikoinnista ja kuuntele kerrankin, mitä myös muilla on sydämellään. 

skorpioni 23.10.–22.11.

Nyt on aika kertoa tunteistasi jollekulle sinulle tärkeälle ihmiselle. Pääsette yhdessä laatimaan suunnitelmaa, jos vie sinua lähemmät tavoitteitasi. Kesäkuussa tapahtuu myös jotain yllättävää, ja joudut miettimään tarkoin, miten edetä. 

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Sinulla on kyky saada hommat rullaamaan mukavasti, ja sitä arvostetaan nyt niin kotona kuin työpaikalla. Sinuun kohdistuu myös paineita, ja joku on valmis käyttämään pieniä kiristystaktiikoita saadakseen sinulta haluamansa. Muista, että on ihan okei sanoa myös ”ei”.

KAURIS 22.12.–20.1.

Pieni romanssi on nyt kirjoitettuna tähtiin, ja se saattaa johtaa aitoon läheisyyteen ja pitkään suhteeseen. Muilla elämän<Makro_Tavutusvihje>alueilla onkin sitten tuulisempaa: Varo riitaantumasta läheistesi tai työtovereidesi kanssa. Mieti, ennen kuin päästät mitään suustasi ja katso, kehen kannattaa luottaa ja kehen ei.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Nyt sinun on vaikeaa pitää tunteesi kurissa, joten lopeta väittelyt ennen kuin ne pääsevät leimahtamaan. Keskity kotihommiin ja kutsu vieraita. Suunnittele lomaa, ja auta ystäviäsi. Saat myös uutta tietoa omasta taustastasi, mikä auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi. 

KALAT 20.2.-20.3.

Sijoita nyt itseesi! Osta uusia vaatteita, käy kampaajalla, laita rahaa säästöön. Urheile ja harrasta kulttuuria. Tämä kaikki koituu aikanaan myös läheistesi iloksi: Virkistyneenä ja tyytyväisenä olet parempi puoliso ja ystävä. Olet onnenpekka, saat yllättäen lisää rahaa tai voitat jotain.

Sisältö jatkuu mainoksen alla