Kuva: Essi Haapanen & Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen & Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

On helppoa olla hyväntekijä lahjoittamalla vaikkapa rahaa, mutta nyt sinulta vaaditaan enemmän. Kääri siis hihasi ja tarjoa apuasi reippaasti. Hoida kuntoon jokin keskeneräinen asia, niin voit helpommin miettiä jatkoa. Pyhitä aikaa ihan vain itsellesikin. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Rauhaa ja rakkautta! Joku yrittää nyt ärsyttää, mutta pysy tyynenä. Sopeutujat ovat elämässä yleensä voittajia. Vältä sekaantumasta muiden asioihin, jollet halua mutkistaa omaakin elämääsi. Teet hyvän vaikutuksen johonkuhun, siitä tulee olemaan vielä hyötyä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Älä pihtaa rakkauttasi. Sen mitä nyt annat, saat moninkertaisesti takaisin. Joku kaipaa sinulta taloudellista apua, mutta tarjoa sen sijaan ratkaisuehdotuksia. Sinulle ollaan vielä kiitollisia tästä. Kun sinulle tarjoutuu tilaisuus oppia uutta, älä epäröi tarttua siihen. 

RAPU 22.6.–22.7.

Kotiasiat kaipaavat nyt erityistä huomiotasi. Jos olet valmis näkemään hiukan vaivaa, arkesi helpottuu selkeästi. Hoida velvollisuutesi täsmällisesti, vaikka tekisi mieli lyödä homma läskiksi. Yksityiselämässä puhaltavat romanttiset tuulet. Vapaat ravut voivat olla vaarassa jopa rakastua!

LEIJONA 23.7.–22.8.

Olet epäilevällä kannalla ja hyvä niin. Nyt jos milloinkaan kannattaa luottaa intuitioon. Valitse sanasi huolella. Varmista, että sinulla on mahdollisuus perääntyä. Älä lupaa mitään sellaista, mitä et voi varmasti pitää. Kevennä mieltäsi hassuttelemalla. Tarvitset energiaa edessä siintäviin taistoihin. 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Pulppuat iloa ja energiaa, eikä se jää keneltäkään nyt huomaamatta. Anna säkenöivän voimasi tarttua myös työtovereihisi ja jaa intoasi ja viisauttasi heillekin. Nyt on hyvä hetki pienelle viikonloppumatkalle, sillä tähdet tuikkivat romantiikkaa suuntaasi. Huikea jakso, ota siitä kaikki irti!

VAAKA 23.9.–22.10.

Sen sijaan että yrittäisit muuttaa toisia, keskity itsesi kehittämiseen. On aina helpompaa muuttaa omaa asennettaan muiden ihmisten sijasta. Älä hötkyile, vaan punnitse päätöksesi huolella. Pidä parempaa huolta terveydestäsi. Muistatko edes syödä kunnolla?

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Menneisyyteesi yrittää tulla kummittelemaan tiellesi, mutta älä anna sen häiritä. Katso tiukasti tulevaan, niin luovit kyllä kuiville. Joku yrittää estää sinua etenemästä, mutta älä anna muiden nyt vaikuttaa tavoitteeseesi. Läheistesi tuki ja rakkaus tekee ihmeitä. 

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Käytä mielikuvitustasi selvitäksesi tyypistä, joka asettuu poikkiteloin tiellesi. Usko sydäntäsi, älä epärealistisia haavekuvia tulevaisuudesta. Saat siipeesi tunneasioissa, ja se saa sinut pohtimaan, olisitko voinut tehdä jotakin toisin. Koskaan ei ole liian myöhäistä yrittää korjata tekemiään virheitä.

KAURIS 22.12.–20.1.

Osoita myötuntoa ja ymmärrystä, seurasi on nyt sen tarpeessa. Työmatka, seminaari tai koulutus avaa silmäsi jollekin asialle, jonka olit jättänyt täysin huomiotta. Keksit ratkaisun, joka hyödyttää kaikkia ja josta ollaan sinulle kiitollisia. Vaali luovuutesi lahjaa. Vältä turhia riskejä. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Vedä rajasi ja pidä niistä tiukasti kiinni. Joku, josta et olisi ikinä uskonut, yrittää hyötyä sinusta vähän ikävällä tavalla. Selviät tilanteesta paremmin huumorin ja älyn kuin puhtaan raivon avulla. Vältä pitkiä matkoja ja nopeita ratkaisuja, nyt on turvallisinta pysyä omissa nurkissa. 

KALAT 20.2.-20.3.

Käsissäsi on nyt tulevaisuutesi avaimet. Onni on osumassa kohdallesi, mutta kaikki riippuu siitä, pelaatko korttisi oikein. Nyt on tullut aika olla itsekäs ja antaa turhan idealismin huuhtoutua viemäriin! Tunne-elämän selkkaus saa sinut epäröimään, mutta älä unohda tähtäintäsi. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Jos meno on liian hidasta sinun makuusi, anna tapahtumille eteenpäin auttava potku. Uskalla olla oma itsesi. Olet nyt parhaimmillasi johtavassa roolissa.

 

SKORPIONI

On aika hoitaa perheeseen liittyviä asioita pois päiväjärjestyksestä. Pidä huolta siitä, että kotisi on viihtyisä ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

 

JOUSIMIES

Hoida velvollisuutesi jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Selvitä hankalat asiat itse, sillä välikäsistä koituu tänään helposti harmeja.

 

KAURIS

Pidä raha-asiat piilossa turhan laajalta yleisöltä. Käy läpi vaihtoehtojasi. Nyt on aika punnita kaikessa rauhassa seuraavia siirtoja.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat aikasi ja energiasi. Seuraa omaa polkuasi, vaikka se ei olisi kaikille mieliksi. Sinun on aika ajatella itseäsi.

 

KALAT

Tunteet myrskyävät tänään. Päivä sisältää tilanteita, jotka saavat sinut hetkeksi eksyksiin. Luota sydämeesi, niin päädyt oikeaan ratkaisuun.

 

OINAS

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Pidä huolta itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Luovuus pelastaa sinut hankalasta tilanteesta.

 

HÄRKÄ

Älä pidättele tunteitasi, vaan päästä ne ulos. Muista pitää mielesi avoimena ja olla valmis keskustelemaan. Liian jyrkät mielipiteet vain hidastavat sinua.

 

KAKSONEN

On aika lähteä nauttimaan ihmisten seurasta. Maisemanvaihdos saa mielikuvituksesi liikkeelle. Ryhdy suunnittelemaan rohkeaa siirtoa lähitulevaisuuteen.

 

RAPU

Aloita uusi harrastus tai tutustu lähemmin tuoreeseen tuttavaan. Sukulaisella tai perheenjäsenellä on sinulle jotain kerrottavaa. Ole huolellinen tunteita tulkitessasi.

 

LEIJONA

Älä lipsu liiallisuuksiin. Haluat nähdä arjessasi muutoksia, mutta lähde silti liikkeelle pienillä askelilla. Pidä ennen kaikkea kiinni budjetistasi.

 

NEITSYT

Saat hyväksynnän ja taustatukea ideallesi. Ota kaikki irti saamastasi avusta. Yksin esteiden keskellä taisteleminen on tarpeettoman rankkaa.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.