Kuva: Essi Haapanen & Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen & Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

On helppoa olla hyväntekijä lahjoittamalla vaikkapa rahaa, mutta nyt sinulta vaaditaan enemmän. Kääri siis hihasi ja tarjoa apuasi reippaasti. Hoida kuntoon jokin keskeneräinen asia, niin voit helpommin miettiä jatkoa. Pyhitä aikaa ihan vain itsellesikin. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Rauhaa ja rakkautta! Joku yrittää nyt ärsyttää, mutta pysy tyynenä. Sopeutujat ovat elämässä yleensä voittajia. Vältä sekaantumasta muiden asioihin, jollet halua mutkistaa omaakin elämääsi. Teet hyvän vaikutuksen johonkuhun, siitä tulee olemaan vielä hyötyä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Älä pihtaa rakkauttasi. Sen mitä nyt annat, saat moninkertaisesti takaisin. Joku kaipaa sinulta taloudellista apua, mutta tarjoa sen sijaan ratkaisuehdotuksia. Sinulle ollaan vielä kiitollisia tästä. Kun sinulle tarjoutuu tilaisuus oppia uutta, älä epäröi tarttua siihen. 

RAPU 22.6.–22.7.

Kotiasiat kaipaavat nyt erityistä huomiotasi. Jos olet valmis näkemään hiukan vaivaa, arkesi helpottuu selkeästi. Hoida velvollisuutesi täsmällisesti, vaikka tekisi mieli lyödä homma läskiksi. Yksityiselämässä puhaltavat romanttiset tuulet. Vapaat ravut voivat olla vaarassa jopa rakastua!

LEIJONA 23.7.–22.8.

Olet epäilevällä kannalla ja hyvä niin. Nyt jos milloinkaan kannattaa luottaa intuitioon. Valitse sanasi huolella. Varmista, että sinulla on mahdollisuus perääntyä. Älä lupaa mitään sellaista, mitä et voi varmasti pitää. Kevennä mieltäsi hassuttelemalla. Tarvitset energiaa edessä siintäviin taistoihin. 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Pulppuat iloa ja energiaa, eikä se jää keneltäkään nyt huomaamatta. Anna säkenöivän voimasi tarttua myös työtovereihisi ja jaa intoasi ja viisauttasi heillekin. Nyt on hyvä hetki pienelle viikonloppumatkalle, sillä tähdet tuikkivat romantiikkaa suuntaasi. Huikea jakso, ota siitä kaikki irti!

VAAKA 23.9.–22.10.

Sen sijaan että yrittäisit muuttaa toisia, keskity itsesi kehittämiseen. On aina helpompaa muuttaa omaa asennettaan muiden ihmisten sijasta. Älä hötkyile, vaan punnitse päätöksesi huolella. Pidä parempaa huolta terveydestäsi. Muistatko edes syödä kunnolla?

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Menneisyyteesi yrittää tulla kummittelemaan tiellesi, mutta älä anna sen häiritä. Katso tiukasti tulevaan, niin luovit kyllä kuiville. Joku yrittää estää sinua etenemästä, mutta älä anna muiden nyt vaikuttaa tavoitteeseesi. Läheistesi tuki ja rakkaus tekee ihmeitä. 

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Käytä mielikuvitustasi selvitäksesi tyypistä, joka asettuu poikkiteloin tiellesi. Usko sydäntäsi, älä epärealistisia haavekuvia tulevaisuudesta. Saat siipeesi tunneasioissa, ja se saa sinut pohtimaan, olisitko voinut tehdä jotakin toisin. Koskaan ei ole liian myöhäistä yrittää korjata tekemiään virheitä.

KAURIS 22.12.–20.1.

Osoita myötuntoa ja ymmärrystä, seurasi on nyt sen tarpeessa. Työmatka, seminaari tai koulutus avaa silmäsi jollekin asialle, jonka olit jättänyt täysin huomiotta. Keksit ratkaisun, joka hyödyttää kaikkia ja josta ollaan sinulle kiitollisia. Vaali luovuutesi lahjaa. Vältä turhia riskejä. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Vedä rajasi ja pidä niistä tiukasti kiinni. Joku, josta et olisi ikinä uskonut, yrittää hyötyä sinusta vähän ikävällä tavalla. Selviät tilanteesta paremmin huumorin ja älyn kuin puhtaan raivon avulla. Vältä pitkiä matkoja ja nopeita ratkaisuja, nyt on turvallisinta pysyä omissa nurkissa. 

KALAT 20.2.-20.3.

Käsissäsi on nyt tulevaisuutesi avaimet. Onni on osumassa kohdallesi, mutta kaikki riippuu siitä, pelaatko korttisi oikein. Nyt on tullut aika olla itsekäs ja antaa turhan idealismin huuhtoutua viemäriin! Tunne-elämän selkkaus saa sinut epäröimään, mutta älä unohda tähtäintäsi.