Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Tunteet nousevat nyt pintaan, vedä siis henkeä ja mieti rauhassa, mistä tuulee. Olipa kyse perheenjäsenestä tai työtoverista, pinnan alla porisee, ja viisainta on selvittää asia. Muista myös pitää hauskaa lasten tai rakastajan kanssa!

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Nyt on aika konmarittaa niin kotona kuin ihmissuhteissakin. Se, mitä et enää tarvitse, joutaa mennä. Myös taloutesi kohenee, kun teet päätöksiä ja valitset sen, mitä tarvitset. Samalla luot tilaa romantiikalle ja rakkaudelle, ja suhde rakkaaseen lämpenee.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Pidä salaisuutesi, sillä jos nyt jaat liikaa, joudut katumaan, että tulit avanneeksi sisimpääsi. Älä myöskään alistu painostukseen, vaikka sinua painostettaisiin. Keskity työhön ja saat paljon aikaan. Se huomataan, ja olet itsekin tyytyväinen. Raha-asioissa tarkkuutta! Maksan velkasi.

RAPU 22.6.–22.7.

Olet erittäin tunteellisella päällä ja nyt kannattaakin toimia sen mukaan. Näytä tunteesi rakkaillesi, perheellesi tai ystävillesi. Olet myös otollisessa verkostoitumisfiiliksessä, joten käytä tilaisuudet täysillä hyväksesi, ja pääset ottamaan askeleita janoamasi muutoksen suuntaan.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tutkaile motiivejasi ja selvitä, mitä olet tekemässä ennen kuin toimit. Saat myös apua, jos muut tulkitsevat sinun olevan liikkeellä vilpittömällä mielellä. Kun saat homman hoidettua, kiitä kauniisti ja juhli asianmukaisesti niiden kanssa, jotka olivat tukenasi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Nyt ovat tähdet sellaisessa asennossa, että jos jokin asia vaivaa, älä vitkastele, vaan toimi heti – ja tulet onnellisemmaksi. Säästät samalla aikaa hauskanpitoon ja pääset lähemmäksi sitä, jota rakastat. Retriitti tai muu sisäistymiseen ja rauhoittumiseen johtava matka on myös näköpiirissä.

VAAKA 23.9.–22.10.

Nyt on aika tehdä hieman paperitöitä. Maksa laskut ja tutkaile, missä voisit säästää. Tasapainota taloutesi syksyn varalle, niin pääset myös nauttimaan elämästä rakkaittesi kanssa. Olen valmis tekemään lujasti töitä, keskity, ja saat paljon aikaan.

skorpioni 23.10.–22.11.

Istu alas ja teen suunnitelmia tulevaisuutesi varalle. Konsultoi rakkaita ja ystäviäsi. Mutta älä jää jankkaamaan, jos joku ei ole kanssasi samaa mieltä, vaan etene suunnitelmiesi mukaan. Älä heittäydy tunteelliseksi, vaikka siihen on nyt houkutusta.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on sinun vuorosi olla avuksi. Osallistu, ja ilmaise mielipiteesi. Vaikka ei yhtään huvittaisi, kaiva esiin intohimosi ja huomaat, että on sittenkin hauska osallistua ja tehdä töitä yhdessä yhteisen päämäärään eteen, olkoon se sitten mökin laiturin rakentaminen, tai anopin syntymäpäivät.

KAURIS 22.12.–20.1.

Kerro kokemuksistasi ja jaa elämänohjeitasi niin nuorille kuin vanhemmillekin. Teet sillä tavalla hyvän vaikutuksen sukujuhlissa tai kesäkekkereissä. Solmit kenties myös uusia tuttavuuksia, jotka jaksavat kuunnella viisauksiasi. Muista myös pitää lupaukset ja pysy budjetissa, vaikka houkutuksia riittää.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Nyt on aika matkustaa sinne, mistä kaikki alkoi. Kun käyt joko henkisesti tai fyysisesti ongelman tai ilon lähteillä, saat paremman tuntumaan siihen, mihin sinun kannattaa seuraavaksi ryhtyä. Edessäsi on nyt uusi alku, mutta malta edetä harkiten.

KALAT 20.2.-20.3.

Suhtaudu nyt vakavasti kaikkeen, mitä teet, erityisesti, jos on kyse toisten auttamisesta. Ole erittäin varovainen kaikilla elämänalueilla. Älä kerro salaisuuksiasi kenellekään, älä sitoudu liikaa, ja muista varoa ihmisiä, jotka voivat tahtoa sinulle pahaa. Jotain positiivistakin: Tapaat vanhan ystävän.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika uskaltaa avautua tunteistasi ja toiveistasi. Saat yllättävän vastauksen, joka auttaa sinua eteenpäin.

 

VAAKA

Älä jätä mitään onnen varaan. Ole valmis tekemään uhrauksia asiasi eteen. Lähde liikkeelle siitä, mikä on sinulle tärkeintä.

 

SKORPIONI

Tarkkaile ihmisten reaktioita ympärilläsi. Käynnissä on muutoksia, joita ei ole helppo havaita. Matalan profiilin pitäminen on hyvä veto.

 

JOUSIMIES

Tarkista faktat luotettavasta lähteestä. Joku lähistölläsi on liikkeellä pahat mielessään ja yrittää tilaisuuden tullen käyttää sinua hyväkseen.

 

KAURIS

Rahatilanne saa tänään lupaavan käänteen. Varaa päivästä aikaa rentoutumiselle ja haaveilulle. Nauti rakkaittesi seurasta ja mieti tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Älä anna kenenkään hämätä sinua mukaan kuvioon, jota katuisit myöhemmin. Ajattele omilla aivoillasi.

 

KALAT

Lähde mukaan johonkin hauskaan ja jännittävään. Tuntemattomaan hyppääminen tekee hyvää. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

 

OINAS

Pidä silmällä muiden tekemisiä. Se auttaa sinua seuraavan vetosi suunnittelemisessa. Kaikki kiinnostava näkyy tänään reaktioissa.

 

HÄRKÄ

Joku muuttaa mielensä tänään, mikä jättää sinut epävakaalle pohjalle. Suojele itseäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hyvinvointisi on pääasia.

 

KAKSONEN

Pieni tauko arjesta tekee sinulle hyvää. Repäise ja ota aikaa itsellesi. Rakas harrastus tai laatuhetki hyvän ystävän kanssa on juuri sitä, mitä kaipaat.

 

RAPU

Älä vain istu toimettomana nyt, kun edessäsi levittäytyy mahdollisuuksia. Lähde liikkeelle ja satsaa peliin kaikki voimavarasi. Nyt on aika ottaa riskejä.

 

LEIJONA

Pidä huolta terveydestäsi ja omaisuudestasi. Älä mutkista asioita tarpeettomasti. Edessä voi olla eripuraa rahankäyttöön liittyen.        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. Älä aja itseäsi vararikkoon, vaan tee tarpeelliset muutokset pienellä budjetilla. Kaikesta ei tarvitse maksaa maltaita.

 

VAAKA

Ota saamasi ohjeet vakavissasi, mutta jätä itsellesi hieman improvisoimisen varaa. Tärkeintä on, että vedät itse omat johtopäätöksesi.

 

SKORPIONI

Pidä huolta itsestäsi. Korjaa repsahtaneet arkirutiinit kohdilleen ja lisää tarpeen tullen liikuntaa. Saat paljon voimaa ihmissuhteista.

 

JOUSIMIES

On aika pohtia raha-asioita ja kokeilla uudenlaisia ratkaisuja. Voit muokata arjestasi itsellesi aavistuksen helpompaa. Pienissä muutoksissa on voimaa.

 

KAURIS

Haluat tarjota apuasi. Kokemuksistasi puhuminen saattaa antaa hänelle parhaan mahdollisen tuen. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen.

 

VESIMIES

On aika katsoa peiliin ja pitää palaveri itsesi kanssa. Sinulla saattaa olla huono tapa, joka hidastaa menoasi. Hetki on otollinen irti päästämiselle.

 

KALAT

Ota ohjat käsiisi. Pääset tänään lupaavasti asioissa eteenpäin, jos seuraat vaistoasi ja uskot itseesi. Älä anna kenenkään hidastaa sinua.

 

OINAS

Älä ota tänään suuria riskejä. Pidä pikemminkin kiinni toimivaksi todetusta kaavasta. Uudistusten aika koittaa myöhemmin.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi tänään näkemästäsi. On aika päästää irti menneisyyden taakasta. Suuntaa kohti positiivisia ihmisiä, sillä tarvitset nyt heidän seuraansa.

 

KAKSONEN

Ole varovainen liikenteessä. Auktoriteettihahmojen kanssa voi syntyä tänään eripuraa. Kysele, jos jokin on epäselvää.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi. On aika kehitellä uusia tapoja lähestyä vanhaa ongelmaa. Ihmissuhteisiin on luvassa yllätyskäänteitä.

 

LEIJONA

Saat energiaa muutoksista ympärilläsi. Valitse tarkkaan, minkä asian puolesta lähdet taistelemaan. Älä uhraa aikaasi toivottomaan tapaukseen.