Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Paljasta aikeesi ja vie hankkeesi loppuun. Jos joku pääsee selville aikomuksistasi, he saattavat lähteä haastamaan sinua omilla ideoillaan. Ole siis varovainen. Sinun on vaikea piilotella tunteitasi. Älä päästä ketään käyttämään sinua hyväkseen.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Olen ylpeä siitä, mitä teet. Ole myös pidättyväinen, mutta myötätuntoinen suhteessa toisiin ihmisiin. Älä vihastu, vaikka joku ei toimisikaan toiveidesi mukaan. Törmäät mielenkiintoiseen projektiin, mutta ennen kuin innostut, tsekkaa, että homma toimii.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Ilmaise nyt mielipiteesi ja varaudu kertomaan, kuinka haluaisit asioiden etenevän. Rehellisyyttä ei aina arvosteta riittävästi, mutta se auttaa ympärilläsi olevia sopeutumaan siihen, mitä on tulossa. Tunteet leiskuvat kesäkuun alussa ja sinulle selviää, mistä todella on kyse.

RAPU 22.6.–22.7.

Hanki tietoa ja kuuntele kaikki valitukset. Toisten ongelmien ymmärtäminen auttaa sinua hoitamaan asiat, jotka vaikuttavat myös sinun elämääsi. Avoimuus auttaa löytämään parhaat ratkaisut. Toimi yhteistyössä muiden kanssa ja ota luovuutesi käyttöön – sinullahan sitä riittää!

LEIJONA 23.7.–22.8.

Nyt on aika olla hyödyksi. Auta ystävää tai sukulaista tekemään tärkeä päätös joka helpottaa sinunkin työtaakkaasi. Voit myös hieman mukautua vanhemman sukulaisen tai läheisen ystävän tahtoon. Älä kuitenkaan velkaannu tai laita rahojasi likoon.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Huolehdi velvollisuuksistasi ilman, että teet siitä mitään numeroa. Ole rehellinen äläkä anna kenenkään arvostella tekemisiäsi. Johdonmukaisuus on paras ominaisuutesi, käytä sitä! Kyseenalaista kaikki, mikä vähänkin epäilyttää. Älä anna rahaa epämääräisiin keräyksiin äläkä syyllisty siitä, ettet osallistu.

VAAKA 23.9.–22.10.

Nauti siitä, että voit viettää aikaa samanhenkisten ihmisten seurassa. Yhdessä tekeminen voi myös johtaa myönteiseen muutokseen. Kuuntele tarkasti, mitä sinulle puhutaan, niin erotat joukosta toisistaan poikkeavat tarinat. Se on nyt tärkeää.

skorpioni 23.10.–22.11.

Älä pillastu turhasta! Jos joku ärsyttää, pysy rauhallisena ja vastaa harkiten ja ystävällisesti. Toisten on todella vaikea vastustaa charmiasi. Luovuutesi on nyt huipussaan, joten tee päätöksiä ulkonäkösi ja asumisjärjestelyjesi suhteen. Romantiikkaa luvassa!

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Hyvä kommunikaatio on hyvän suhteen perusta, eli jos jotain on jonkun kanssa hampaankolossa, nyt on aika keskustella! Tunnusta virheesi, niin ehkä toisetkin tunnustavat omansa. Jos eivät, niin ainakin olet itse selvillä vesillä. Keskity nyt vähän kotiin ja tee siellä pieniä parannuksia.

KAURIS 22.12.–20.1.

Laske rahasi ennen kuin lähdet tuhlaamaan! Tsekkaa myös pankkitilisi saldo, niin tajuat, että nyt ei ole heräteostosten aika. Älä anna kenenkään syyllistää sinua tekemään mitään lahjoituksia. Joudut myös kohtaamaan menneisyyden haavoittavia muistoja, jotka liittyvät sisaruksiin tai ystävään.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Ota nyt kaunein hymysi ja suloisimmat sanasi käyttöön ja saat aikaan muutoksen, jota olet janonnut. Tee myös jokin fiksu sijoitus ja sido varojasi, jotka voisivat muuten haihtua taivaan tuuliin. Muista kuitenkin ammattisijoittajan viileän tarkka harkinta.

KALAT 20.2.-20.3.

Nyt on aika panostaa finanssipuolen hommiin. Laadi säästösuunnitelma ja laita rahaa sivuun kesälomaa tai jotain sinulle henkilökohtaisesti tärkeää projektia varten. Saat siitä intoa säästämiseen ja kulutuksen pienentämiseen. Romantiikkaa on ilmassa, ja suhderintamalla kannattaa nyt tehdä päätöksiä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. Älä aja itseäsi vararikkoon, vaan tee tarpeelliset muutokset pienellä budjetilla. Kaikesta ei tarvitse maksaa maltaita.

 

VAAKA

Ota saamasi ohjeet vakavissasi, mutta jätä itsellesi hieman improvisoimisen varaa. Tärkeintä on, että vedät itse omat johtopäätöksesi.

 

SKORPIONI

Pidä huolta itsestäsi. Korjaa repsahtaneet arkirutiinit kohdilleen ja lisää tarpeen tullen liikuntaa. Saat paljon voimaa ihmissuhteista.

 

JOUSIMIES

On aika pohtia raha-asioita ja kokeilla uudenlaisia ratkaisuja. Voit muokata arjestasi itsellesi aavistuksen helpompaa. Pienissä muutoksissa on voimaa.

 

KAURIS

Haluat tarjota apuasi. Kokemuksistasi puhuminen saattaa antaa hänelle parhaan mahdollisen tuen. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen.

 

VESIMIES

On aika katsoa peiliin ja pitää palaveri itsesi kanssa. Sinulla saattaa olla huono tapa, joka hidastaa menoasi. Hetki on otollinen irti päästämiselle.

 

KALAT

Ota ohjat käsiisi. Pääset tänään lupaavasti asioissa eteenpäin, jos seuraat vaistoasi ja uskot itseesi. Älä anna kenenkään hidastaa sinua.

 

OINAS

Älä ota tänään suuria riskejä. Pidä pikemminkin kiinni toimivaksi todetusta kaavasta. Uudistusten aika koittaa myöhemmin.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi tänään näkemästäsi. On aika päästää irti menneisyyden taakasta. Suuntaa kohti positiivisia ihmisiä, sillä tarvitset nyt heidän seuraansa.

 

KAKSONEN

Ole varovainen liikenteessä. Auktoriteettihahmojen kanssa voi syntyä tänään eripuraa. Kysele, jos jokin on epäselvää.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi. On aika kehitellä uusia tapoja lähestyä vanhaa ongelmaa. Ihmissuhteisiin on luvassa yllätyskäänteitä.

 

LEIJONA

Saat energiaa muutoksista ympärilläsi. Valitse tarkkaan, minkä asian puolesta lähdet taistelemaan. Älä uhraa aikaasi toivottomaan tapaukseen.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Hoida pakolliset hommasi ajoissa ja siirry nauttimaan vapaa-ajastasi. Suuntaa energiasi sinne, missä sitä kaivataan. Joku lähipiiristäsi tarvitsee sinua.

 

VAAKA

Pysyttele kaukana ongelmista. On tärkeää, että pidät lupauksesi. Keskity kehittämään itseäsi ja olemaan läsnä ihmisille, jotka tarvitsevat sinua.

 

SKORPIONI

Pidä elämäsi mahdollisimman yksinkertaisena. Huolettomasti heitellyt lupaukset voivat viedä sinut ongelmiin. Katso tarkkaan, mihin sitoudut.

 

JOUSIMIES

Älä usko kaikkea kuulemaasi. Tarkasta lähteet ja ole kriittinen. Saatat saada ohjeita ja neuvoja, jotka eivät ole kovin tukevalla pohjalla.

 

KAURIS

Luota itseesi ja tee ratkaisusi vaistoasi seuraten. Saat tukea yllättävältä taholta. Anna romantiikalle tilaa päivästäsi, niin yllätyt iloisesti.

 

VESIMIES

Tee muutokset oikeista syistä. Mieti, minkälaisen arjen haluat itsellesi. Unohda lauman seuraaminen kokonaan ja kuuntele sydäntäsi.

 

KALAT

Tarkastele tilannettasi ja vedä johtopäätöksiä. On aika olla oma-aloitteinen ja lähteä liikkeelle. Kukaan ei tule hakemaan sinua kotoa.

 

OINAS

Kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Tee rohkeasti omaa juttuasi, vaikka soraääniä kuuluisikin. Älä anna kenenkään lannistaa sinua.

 

HÄRKÄ

Uudistukset vetävät sinua puoleensa. Laadi itsellesi ensitöiksesi pitävä suunnitelma. Yksityiskohdilla on nyt väliä.

 

KAKSONEN

Ota haasteet vastaan. Energiasi kantaa sinut pitkälle ja helpottaa uuden oppimista. Olet nyt täydessä vauhdissa, eikä perässäsi ole helppo pysyä.

 

RAPU

Anna itsellesi lupa tehdä asiat eri tavalla. Keräät puoleesi positiivista huomiota olemalla oma itsesi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Päivä tuo mukanaan myös epämiellyttäviä yllätyksiä. Mieti tarkkaan seuraavaa siirtoasi. Älä heittäydy täysin tunteidesi vietäväksi.