Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Paljasta aikeesi ja vie hankkeesi loppuun. Jos joku pääsee selville aikomuksistasi, he saattavat lähteä haastamaan sinua omilla ideoillaan. Ole siis varovainen. Sinun on vaikea piilotella tunteitasi. Älä päästä ketään käyttämään sinua hyväkseen.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Olen ylpeä siitä, mitä teet. Ole myös pidättyväinen, mutta myötätuntoinen suhteessa toisiin ihmisiin. Älä vihastu, vaikka joku ei toimisikaan toiveidesi mukaan. Törmäät mielenkiintoiseen projektiin, mutta ennen kuin innostut, tsekkaa, että homma toimii.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Ilmaise nyt mielipiteesi ja varaudu kertomaan, kuinka haluaisit asioiden etenevän. Rehellisyyttä ei aina arvosteta riittävästi, mutta se auttaa ympärilläsi olevia sopeutumaan siihen, mitä on tulossa. Tunteet leiskuvat kesäkuun alussa ja sinulle selviää, mistä todella on kyse.

RAPU 22.6.–22.7.

Hanki tietoa ja kuuntele kaikki valitukset. Toisten ongelmien ymmärtäminen auttaa sinua hoitamaan asiat, jotka vaikuttavat myös sinun elämääsi. Avoimuus auttaa löytämään parhaat ratkaisut. Toimi yhteistyössä muiden kanssa ja ota luovuutesi käyttöön – sinullahan sitä riittää!

LEIJONA 23.7.–22.8.

Nyt on aika olla hyödyksi. Auta ystävää tai sukulaista tekemään tärkeä päätös joka helpottaa sinunkin työtaakkaasi. Voit myös hieman mukautua vanhemman sukulaisen tai läheisen ystävän tahtoon. Älä kuitenkaan velkaannu tai laita rahojasi likoon.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Huolehdi velvollisuuksistasi ilman, että teet siitä mitään numeroa. Ole rehellinen äläkä anna kenenkään arvostella tekemisiäsi. Johdonmukaisuus on paras ominaisuutesi, käytä sitä! Kyseenalaista kaikki, mikä vähänkin epäilyttää. Älä anna rahaa epämääräisiin keräyksiin äläkä syyllisty siitä, ettet osallistu.

VAAKA 23.9.–22.10.

Nauti siitä, että voit viettää aikaa samanhenkisten ihmisten seurassa. Yhdessä tekeminen voi myös johtaa myönteiseen muutokseen. Kuuntele tarkasti, mitä sinulle puhutaan, niin erotat joukosta toisistaan poikkeavat tarinat. Se on nyt tärkeää.

skorpioni 23.10.–22.11.

Älä pillastu turhasta! Jos joku ärsyttää, pysy rauhallisena ja vastaa harkiten ja ystävällisesti. Toisten on todella vaikea vastustaa charmiasi. Luovuutesi on nyt huipussaan, joten tee päätöksiä ulkonäkösi ja asumisjärjestelyjesi suhteen. Romantiikkaa luvassa!

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Hyvä kommunikaatio on hyvän suhteen perusta, eli jos jotain on jonkun kanssa hampaankolossa, nyt on aika keskustella! Tunnusta virheesi, niin ehkä toisetkin tunnustavat omansa. Jos eivät, niin ainakin olet itse selvillä vesillä. Keskity nyt vähän kotiin ja tee siellä pieniä parannuksia.

KAURIS 22.12.–20.1.

Laske rahasi ennen kuin lähdet tuhlaamaan! Tsekkaa myös pankkitilisi saldo, niin tajuat, että nyt ei ole heräteostosten aika. Älä anna kenenkään syyllistää sinua tekemään mitään lahjoituksia. Joudut myös kohtaamaan menneisyyden haavoittavia muistoja, jotka liittyvät sisaruksiin tai ystävään.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Ota nyt kaunein hymysi ja suloisimmat sanasi käyttöön ja saat aikaan muutoksen, jota olet janonnut. Tee myös jokin fiksu sijoitus ja sido varojasi, jotka voisivat muuten haihtua taivaan tuuliin. Muista kuitenkin ammattisijoittajan viileän tarkka harkinta.

KALAT 20.2.-20.3.

Nyt on aika panostaa finanssipuolen hommiin. Laadi säästösuunnitelma ja laita rahaa sivuun kesälomaa tai jotain sinulle henkilökohtaisesti tärkeää projektia varten. Saat siitä intoa säästämiseen ja kulutuksen pienentämiseen. Romantiikkaa on ilmassa, ja suhderintamalla kannattaa nyt tehdä päätöksiä.