Kuva: Shutterstock, Essi Haapanen
Kuva: Shutterstock, Essi Haapanen

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Mieltäsi on jäänyt vaivaamaan jokin menneisyyden tapahtuma. Ota se rohkeasti puheeksi, niin voit jatkaa eteenpäin. Tärkeät ihmissuhteet kannattaa nyt asettaa prioriteettilistan ykköseksi. Raivaa kalenteristasi tilaa rakkaimmillesi. He ovat sen arvoisia.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Muutoksen tuulet ravistelevat elämäsi peruspilareita, oletko varmasti valmis? Kun tilaisuutesi koittaa, älä himmaile, vaan paina täyttä höyryä eteenpäin! Vältä kuitenkin avaamasta keskustelua ongelmasta, johon sinulla ei ole tarjota ratkaisua.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Pidä siivouspäivä: järjestele asiasi ja elämäsi kuntoon. Heivaa pois kaikki tarpeeton. Harkitse tarkkaan kenelle avaudut asioistasi, sillä joku voi käyttää sanojasi myöhemmin sinua vastaan. Vältä konflikteja, sillä ne voivat laajentua nyt massiivisiin mittoihin ja aiheuttaa suurta tuhoa.

RAPU 22.6.–22.7.

Älä yritä turruttaa ikäviäsi tunteitasi, mutta älä myöskään kaada niitä toisten niskaan. Kohtaa ne rohkeasti ja ihan itse. Jollakin on lämpimiä tunteita sinua kohtaan, mutta hän ei uskalla tuoda niitä julki. Rohkaise häntä, mutta valitse sanasi huolellisesti, ettet anna väärää viestiä.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Olet nyt altis kaikenlaiselle manipuloinnille, ja sinusta tuntuu, että joku vehkeilee selkäsi takana. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, joudut muuten vain katumaan. Epäluulojen hautomisen sijaan keskity itsesi kehittämiseen – siitä ei ole koskaan haittaa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Pidä pääsi, vaikka joku yrittää nyt saada sinut muuttamaan mielesi. Muutos tulee tekemään hyvää, mutta vielä ei ole sen aika: tukeudu toistaiseksi kaikkeen tuttuun ja turvalliseen. Osallistu tempaukseen yhteisen hyvän vuoksi. Kohtaat ihmisiä, joista tulee olemaan sinulle paljon iloa ja hyötyä.

VAAKA 23.9.–22.10.

Kohtaat nyt monia ihmisiä, joilla on mennyt herne nenään syystä tai toisesta. Kärsivällisyyttä! Ota hymy ja diplomatia aseiksesi, niin nämä synkistelijät eivät saa tehtyä sinunkin elämästäsi kurjaa. Yllättävä taho auttaa sinua tärkeän päätöksen tekemisessä.

skorpioni 23.10.–22.11.

Pidä ihmissuhteet erossa bisneksistäsi. Älä ryhdy yhteistyöhön kenenkään sellaisen kanssa, jota kohtaan sinulla on romanttisia tunteita. Siitä tulee vain sotkua. Älä tyydy ensimmäisenä mieleesi pulpahtavaan ideaan, vaan kehitä sitä eteenpäin.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nuhjuinen olo? Niinpä. Elämäsi kaipaa kokonaisvaltaista freesausta. Mieti, mitä se sinun kohdallasi voisi olla. Mitä juuri sinä tarvitset? Tähdet kertovat, että kun nyt aloitat, sinulla on hyvät mahdollisuudet onnistua. Ennen kuin ryntäät kuntosalille, muista myös henkisen kasvun mahdollisuus.

KAURIS 22.12.–20.1.

Muutos suunnitelmissa panee pasmasi hetkeksi sekaisin, mutta luota vaistoosi. Intuitiosi on yleensä oikeassa. Uneksi hulluja, mutta älä sekoa luottokorttisi kanssa. Jos haluat lahjoa rakkaitasi, tuhlaa lämpöä ja lempeä, älä euroja. Muista, että sitkeys ja kärsivällisyys ovat hienoja ominaisuuksia.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Nyt ei piiloteta kynttilää vakan alle. Sosiaaliset kykysi pääsevät oikeuksiinsa. Käytä rohkeasti hyödyksesi jokainen tilaisuutesi loistaa! Kiinnitä huomiota terveyteesi. Muistatko levätä riittävästi? Pikku fiksaus elintavoissasi tuo rutkasti lisäenergiaa.

KALAT 20.2.-20.3.

Suorasukainen lähestymistapa toimii parhaiten jossakin mieltäsi vaivaavassa asiassa. Ratkaisu ongelmaasi on simppelimpi kuin uskotkaan. Kohtaat henkilön menneisyydestäsi ja saat tarjoukseen, jota kannattaa ehdottomasti harkita. Rahalahja, palkankorotus tai jokin muu taloudellinen parannus lyö sinut ällikällä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Jos meno on liian hidasta sinun makuusi, anna tapahtumille eteenpäin auttava potku. Uskalla olla oma itsesi. Olet nyt parhaimmillasi johtavassa roolissa.

 

SKORPIONI

On aika hoitaa perheeseen liittyviä asioita pois päiväjärjestyksestä. Pidä huolta siitä, että kotisi on viihtyisä ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

 

JOUSIMIES

Hoida velvollisuutesi jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Selvitä hankalat asiat itse, sillä välikäsistä koituu tänään helposti harmeja.

 

KAURIS

Pidä raha-asiat piilossa turhan laajalta yleisöltä. Käy läpi vaihtoehtojasi. Nyt on aika punnita kaikessa rauhassa seuraavia siirtoja.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat aikasi ja energiasi. Seuraa omaa polkuasi, vaikka se ei olisi kaikille mieliksi. Sinun on aika ajatella itseäsi.

 

KALAT

Tunteet myrskyävät tänään. Päivä sisältää tilanteita, jotka saavat sinut hetkeksi eksyksiin. Luota sydämeesi, niin päädyt oikeaan ratkaisuun.

 

OINAS

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Pidä huolta itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Luovuus pelastaa sinut hankalasta tilanteesta.

 

HÄRKÄ

Älä pidättele tunteitasi, vaan päästä ne ulos. Muista pitää mielesi avoimena ja olla valmis keskustelemaan. Liian jyrkät mielipiteet vain hidastavat sinua.

 

KAKSONEN

On aika lähteä nauttimaan ihmisten seurasta. Maisemanvaihdos saa mielikuvituksesi liikkeelle. Ryhdy suunnittelemaan rohkeaa siirtoa lähitulevaisuuteen.

 

RAPU

Aloita uusi harrastus tai tutustu lähemmin tuoreeseen tuttavaan. Sukulaisella tai perheenjäsenellä on sinulle jotain kerrottavaa. Ole huolellinen tunteita tulkitessasi.

 

LEIJONA

Älä lipsu liiallisuuksiin. Haluat nähdä arjessasi muutoksia, mutta lähde silti liikkeelle pienillä askelilla. Pidä ennen kaikkea kiinni budjetistasi.

 

NEITSYT

Saat hyväksynnän ja taustatukea ideallesi. Ota kaikki irti saamastasi avusta. Yksin esteiden keskellä taisteleminen on tarpeettoman rankkaa.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.