Me Naiset
|
Eugenia Last
Kuva: Shutterstock, Essi Haapanen
Kuva: Shutterstock, Essi Haapanen

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Mieltäsi on jäänyt vaivaamaan jokin menneisyyden tapahtuma. Ota se rohkeasti puheeksi, niin voit jatkaa eteenpäin. Tärkeät ihmissuhteet kannattaa nyt asettaa prioriteettilistan ykköseksi. Raivaa kalenteristasi tilaa rakkaimmillesi. He ovat sen arvoisia.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Muutoksen tuulet ravistelevat elämäsi peruspilareita, oletko varmasti valmis? Kun tilaisuutesi koittaa, älä himmaile, vaan paina täyttä höyryä eteenpäin! Vältä kuitenkin avaamasta keskustelua ongelmasta, johon sinulla ei ole tarjota ratkaisua.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Pidä siivouspäivä: järjestele asiasi ja elämäsi kuntoon. Heivaa pois kaikki tarpeeton. Harkitse tarkkaan kenelle avaudut asioistasi, sillä joku voi käyttää sanojasi myöhemmin sinua vastaan. Vältä konflikteja, sillä ne voivat laajentua nyt massiivisiin mittoihin ja aiheuttaa suurta tuhoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Älä yritä turruttaa ikäviäsi tunteitasi, mutta älä myöskään kaada niitä toisten niskaan. Kohtaa ne rohkeasti ja ihan itse. Jollakin on lämpimiä tunteita sinua kohtaan, mutta hän ei uskalla tuoda niitä julki. Rohkaise häntä, mutta valitse sanasi huolellisesti, ettet anna väärää viestiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA 23.7.–22.8.

Olet nyt altis kaikenlaiselle manipuloinnille, ja sinusta tuntuu, että joku vehkeilee selkäsi takana. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, joudut muuten vain katumaan. Epäluulojen hautomisen sijaan keskity itsesi kehittämiseen – siitä ei ole koskaan haittaa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Pidä pääsi, vaikka joku yrittää nyt saada sinut muuttamaan mielesi. Muutos tulee tekemään hyvää, mutta vielä ei ole sen aika: tukeudu toistaiseksi kaikkeen tuttuun ja turvalliseen. Osallistu tempaukseen yhteisen hyvän vuoksi. Kohtaat ihmisiä, joista tulee olemaan sinulle paljon iloa ja hyötyä.

VAAKA 23.9.–22.10.

Kohtaat nyt monia ihmisiä, joilla on mennyt herne nenään syystä tai toisesta. Kärsivällisyyttä! Ota hymy ja diplomatia aseiksesi, niin nämä synkistelijät eivät saa tehtyä sinunkin elämästäsi kurjaa. Yllättävä taho auttaa sinua tärkeän päätöksen tekemisessä.

skorpioni 23.10.–22.11.

Pidä ihmissuhteet erossa bisneksistäsi. Älä ryhdy yhteistyöhön kenenkään sellaisen kanssa, jota kohtaan sinulla on romanttisia tunteita. Siitä tulee vain sotkua. Älä tyydy ensimmäisenä mieleesi pulpahtavaan ideaan, vaan kehitä sitä eteenpäin.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nuhjuinen olo? Niinpä. Elämäsi kaipaa kokonaisvaltaista freesausta. Mieti, mitä se sinun kohdallasi voisi olla. Mitä juuri sinä tarvitset? Tähdet kertovat, että kun nyt aloitat, sinulla on hyvät mahdollisuudet onnistua. Ennen kuin ryntäät kuntosalille, muista myös henkisen kasvun mahdollisuus.

KAURIS 22.12.–20.1.

Muutos suunnitelmissa panee pasmasi hetkeksi sekaisin, mutta luota vaistoosi. Intuitiosi on yleensä oikeassa. Uneksi hulluja, mutta älä sekoa luottokorttisi kanssa. Jos haluat lahjoa rakkaitasi, tuhlaa lämpöä ja lempeä, älä euroja. Muista, että sitkeys ja kärsivällisyys ovat hienoja ominaisuuksia.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Nyt ei piiloteta kynttilää vakan alle. Sosiaaliset kykysi pääsevät oikeuksiinsa. Käytä rohkeasti hyödyksesi jokainen tilaisuutesi loistaa! Kiinnitä huomiota terveyteesi. Muistatko levätä riittävästi? Pikku fiksaus elintavoissasi tuo rutkasti lisäenergiaa.

KALAT 20.2.-20.3.

Suorasukainen lähestymistapa toimii parhaiten jossakin mieltäsi vaivaavassa asiassa. Ratkaisu ongelmaasi on simppelimpi kuin uskotkaan. Kohtaat henkilön menneisyydestäsi ja saat tarjoukseen, jota kannattaa ehdottomasti harkita. Rahalahja, palkankorotus tai jokin muu taloudellinen parannus lyö sinut ällikällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla