Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Ryhdy nyt puuhaamaan muutosta, äläkä jää odottelemaan, että joku muu tekisi sen puolestasi. Jos haluat hommaan kumppanin, etsi joku jolla on jotain erityistä tarjottavaa. Jos haluat välttää vaikeuksia, ole rehellinen ja säilytä balanssisi.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tunne-elämän asiat nousevat pintaan kuun lopulla. Älä kuitenkaan ylireagoi, vaan pyri säilyttämään rauha. Saat siitä vipuvartta omien tavoitteidesi saavuttamiseen. Älä toimi hetken mielijohteesta. Yritä tulla toimeen erityisesti auktoriteettien kanssa.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Heitä kaikki hankaluudet menemään ja pääset itsesi kanssa sopuun. Tuo oma mielipiteesi esiin ja lopeta kaikki hommat, joista et pidä. Älä tee mitään kenenkään muun vuoksi, vain siksi, että sinua pyydetään. Mutta auta niitä, jotka todella tarvitsevat apuasi.

RAPU 22.6.–22.7.

Nyt kannattaa järjestää jotain kivaa vanhojen ystävien tai työtovereiden kanssa. Saat keskusteluista ideoita muutokseen. Ryhdy myös heti toteuttamaan suunitelmaasi. Saat myös erikoisen yhteistyötarjouksen. Nyt on syytä optimismiin! Tulevaisuus näyttää hyvältä.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Ilmaise tahtosi, sillä jos nyt kerrot toiveistasi ja haluistasi, saat tilaisuuden haudata sotakirveet ja katsoa jonkun sinulle tärkeän ihmisen kanssa yhdessä eteenpäin, tai sitten erikseen. Tämä saattaa merkitä myös uuden kodin hankkimista.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Nyt on oikea heti laatia uusia suunnitelmia! Mutta pidä ideasi vielä salaisuutena ja kerro niistä vain samanmielisille. Kuuntele myös, mitä muilla on sanottavanaan, ja huomaat, että voit suhtautua elämään nyt toiveikkaasti. Tsekkaa rahatilanteesi ja huomaat, että sinulla olisi varaa sijoittaa tai säästää.

VAAKA 23.9.–22.10.

Osallistu. Tee jotain vapaaehtoistyötä, jotain, mikä oikeasti on sinulle tärkeää. Opit jotain uutta. Urheile ja katso ruokavaliosi perään. Parisuhteessa tarvitaan nyt vakavia keskusteluja. Älä jätä mitään sattuman varaan, vaan ole nyt oman elämäsi kapteeni.

skorpioni 23.10.–22.11.

Älä anna muiden sotkea suunnitelmiasi. Pysyttele positiivisena, vaikka joku olisikin ilkeä. Solmit kontakteja, mutta asenteesi ratkaisee, kuinka ne etenevät. Hyvä asioita tapahtuu, kun pidät elämäsi yksinkertaisena ja pysyt itse rauhallisena ja luottavaisena.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Sinun täytyy nyt matkustaa joko sukulaisten tai ystävien luokse ja keskustella myös sinun elämääsi vaikuttavista asioista heidän kanssaan. Älä kuitenkaan suostu ensimmäiseen tarjoukseen, vaan mieti rauhassa, mitä itse haluat. Sisusta tai laita muutoin koti kuntoon!

KAURIS 22.12.–20.1.

Päätä nyt elämäsi muutoksesta! Tähdet ovat puolellasi. Uusi tukka, uusia vaatteita tai jonkin muufyysinen muutos on ajankohtainen. Saattaa olla, että sinun on aika myös tehdä suhteessasi jokin merkittävä päätös. Sinulla on myös mahdollisuus vaurastua, kunhan teet nyt valistuneen päätöksen.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älä ota mitään tai ketään itsestäänselvyytenä tai annettuna. Jos haluat, että jotain tapahtuu, tee se itse. Vältä silti stressiä. Parisuhteessa on nyt herkkä hetki. Saatat joutua sanomaan suorat sanat ja tekemään, mitä naisen pitää tehdä.

KALAT 20.2.–20.3.

Tunneasioissa on nyt toimittava suoraviivaisesti. Se, miten toimit, vaikuttaa siihen, miten eräs ajattelee sinusta. Avaa sydämesi, sillä siitä on nyt todellakin hyötyä suhteellesi. Enää ei kannata haikailla menneiden mahdollisuuksien perään, vaan keskittyä tähän päivään ja tulevaisuuteen. Uusi suunta on sinulle hyväksi!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika tehdä muutoksia kotiisi. Tee arjestasi juuri itsellesi sopivaa ja rullaavaa. Tarvitset paikan, jossa ajatukset virtaavat ja sinulla on helppo olla.

 

VAAKA

Pidä mielesi avoimena uusien ihmisten kanssa. Tänään paras ratkaisu voi olla kokeneemman kuunteleminen. Hidasta tahtia, ennen kuin jotain sattuu.

 

SKORPIONI

Älä ota kantaaksesi toisten ongelmia. Keskity omiin projekteihisi koko voimallasi. Tarjoa neuvoja tilaisuuden tullen kuormittamatta itseäsi liikaa.

 

JOUSIMIES

Ole kekseliäs, sillä mielikuvituksen rikkaus on tänään vain plussaa. Tähyä menneisyyteesi, jos tarvitset ohjeita. Voit välttyä putoamasta samaan kuoppaan kahdesti.

 

KAURIS

Ole selkeä ja suora kertoessasi suunnitelmistasi. Nyt on parasta vääntää asiat rautalangasta. Kohtaat vastaväitteitä, joista ei pidä hermostua.

 

VESIMIES

Älä taivu tekemään liian pikaista päätöstä vain siksi, että joku kasaa sinulle paineita. Kuuntele itseäsi ja pidä turvaväli manipuloivaan tyyppiin.

 

KALAT

Ole utelias ja kysele lisää. Saat selville jotain arvokasta ja tulevaisuuden kannalta hyödyllistä. Sinulle on nyt tarjolla paljon mahdollisuuksia.

 

OINAS

Anteliaisuutesi on sinulle hyvää mainosta. Ota yhteyttä vanhaan ystävään, joka pyörii ajatuksissasi. Hänellä on sinulle uutisia.

 

HÄRKÄ

Punnitse saamaasi ehdotusta kauan ja huolella, ennen kuin teet päätöksesi. Olet tekemäisilläsi jotain aivan uutta. Juttele ensin kokeneemman kanssa.

 

KAKSONEN

Älä menetä hermojasi pikkujutun vuoksi. Anna kilpailuhenkisen tyypin mennä omia polkujaan. Mukaan lähteminen ei ole järkevä ratkaisu.

 

RAPU

Lähde ulos viihtymään. Mielikuvituksesi nousee lentoon päivän tapahtumien innoittamana. Ilmassa on lupaava annos romantiikkaa.

 

LEIJONA

Panosta ihmissuhteisiisi. Ole läsnä ja kuuntele, mitä läheiselläsi on sydämellään. Älä silti anna kenenkään hyppyyttää sinua.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika uskaltaa avautua tunteistasi ja toiveistasi. Saat yllättävän vastauksen, joka auttaa sinua eteenpäin.

 

VAAKA

Älä jätä mitään onnen varaan. Ole valmis tekemään uhrauksia asiasi eteen. Lähde liikkeelle siitä, mikä on sinulle tärkeintä.

 

SKORPIONI

Tarkkaile ihmisten reaktioita ympärilläsi. Käynnissä on muutoksia, joita ei ole helppo havaita. Matalan profiilin pitäminen on hyvä veto.

 

JOUSIMIES

Tarkista faktat luotettavasta lähteestä. Joku lähistölläsi on liikkeellä pahat mielessään ja yrittää tilaisuuden tullen käyttää sinua hyväkseen.

 

KAURIS

Rahatilanne saa tänään lupaavan käänteen. Varaa päivästä aikaa rentoutumiselle ja haaveilulle. Nauti rakkaittesi seurasta ja mieti tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Älä anna kenenkään hämätä sinua mukaan kuvioon, jota katuisit myöhemmin. Ajattele omilla aivoillasi.

 

KALAT

Lähde mukaan johonkin hauskaan ja jännittävään. Tuntemattomaan hyppääminen tekee hyvää. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

 

OINAS

Pidä silmällä muiden tekemisiä. Se auttaa sinua seuraavan vetosi suunnittelemisessa. Kaikki kiinnostava näkyy tänään reaktioissa.

 

HÄRKÄ

Joku muuttaa mielensä tänään, mikä jättää sinut epävakaalle pohjalle. Suojele itseäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hyvinvointisi on pääasia.

 

KAKSONEN

Pieni tauko arjesta tekee sinulle hyvää. Repäise ja ota aikaa itsellesi. Rakas harrastus tai laatuhetki hyvän ystävän kanssa on juuri sitä, mitä kaipaat.

 

RAPU

Älä vain istu toimettomana nyt, kun edessäsi levittäytyy mahdollisuuksia. Lähde liikkeelle ja satsaa peliin kaikki voimavarasi. Nyt on aika ottaa riskejä.

 

LEIJONA

Pidä huolta terveydestäsi ja omaisuudestasi. Älä mutkista asioita tarpeettomasti. Edessä voi olla eripuraa rahankäyttöön liittyen.