Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Ryhdy nyt puuhaamaan muutosta, äläkä jää odottelemaan, että joku muu tekisi sen puolestasi. Jos haluat hommaan kumppanin, etsi joku jolla on jotain erityistä tarjottavaa. Jos haluat välttää vaikeuksia, ole rehellinen ja säilytä balanssisi.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tunne-elämän asiat nousevat pintaan kuun lopulla. Älä kuitenkaan ylireagoi, vaan pyri säilyttämään rauha. Saat siitä vipuvartta omien tavoitteidesi saavuttamiseen. Älä toimi hetken mielijohteesta. Yritä tulla toimeen erityisesti auktoriteettien kanssa.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Heitä kaikki hankaluudet menemään ja pääset itsesi kanssa sopuun. Tuo oma mielipiteesi esiin ja lopeta kaikki hommat, joista et pidä. Älä tee mitään kenenkään muun vuoksi, vain siksi, että sinua pyydetään. Mutta auta niitä, jotka todella tarvitsevat apuasi.

RAPU 22.6.–22.7.

Nyt kannattaa järjestää jotain kivaa vanhojen ystävien tai työtovereiden kanssa. Saat keskusteluista ideoita muutokseen. Ryhdy myös heti toteuttamaan suunitelmaasi. Saat myös erikoisen yhteistyötarjouksen. Nyt on syytä optimismiin! Tulevaisuus näyttää hyvältä.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Ilmaise tahtosi, sillä jos nyt kerrot toiveistasi ja haluistasi, saat tilaisuuden haudata sotakirveet ja katsoa jonkun sinulle tärkeän ihmisen kanssa yhdessä eteenpäin, tai sitten erikseen. Tämä saattaa merkitä myös uuden kodin hankkimista.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Nyt on oikea heti laatia uusia suunnitelmia! Mutta pidä ideasi vielä salaisuutena ja kerro niistä vain samanmielisille. Kuuntele myös, mitä muilla on sanottavanaan, ja huomaat, että voit suhtautua elämään nyt toiveikkaasti. Tsekkaa rahatilanteesi ja huomaat, että sinulla olisi varaa sijoittaa tai säästää.

VAAKA 23.9.–22.10.

Osallistu. Tee jotain vapaaehtoistyötä, jotain, mikä oikeasti on sinulle tärkeää. Opit jotain uutta. Urheile ja katso ruokavaliosi perään. Parisuhteessa tarvitaan nyt vakavia keskusteluja. Älä jätä mitään sattuman varaan, vaan ole nyt oman elämäsi kapteeni.

skorpioni 23.10.–22.11.

Älä anna muiden sotkea suunnitelmiasi. Pysyttele positiivisena, vaikka joku olisikin ilkeä. Solmit kontakteja, mutta asenteesi ratkaisee, kuinka ne etenevät. Hyvä asioita tapahtuu, kun pidät elämäsi yksinkertaisena ja pysyt itse rauhallisena ja luottavaisena.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Sinun täytyy nyt matkustaa joko sukulaisten tai ystävien luokse ja keskustella myös sinun elämääsi vaikuttavista asioista heidän kanssaan. Älä kuitenkaan suostu ensimmäiseen tarjoukseen, vaan mieti rauhassa, mitä itse haluat. Sisusta tai laita muutoin koti kuntoon!

KAURIS 22.12.–20.1.

Päätä nyt elämäsi muutoksesta! Tähdet ovat puolellasi. Uusi tukka, uusia vaatteita tai jonkin muufyysinen muutos on ajankohtainen. Saattaa olla, että sinun on aika myös tehdä suhteessasi jokin merkittävä päätös. Sinulla on myös mahdollisuus vaurastua, kunhan teet nyt valistuneen päätöksen.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älä ota mitään tai ketään itsestäänselvyytenä tai annettuna. Jos haluat, että jotain tapahtuu, tee se itse. Vältä silti stressiä. Parisuhteessa on nyt herkkä hetki. Saatat joutua sanomaan suorat sanat ja tekemään, mitä naisen pitää tehdä.

KALAT 20.2.–20.3.

Tunneasioissa on nyt toimittava suoraviivaisesti. Se, miten toimit, vaikuttaa siihen, miten eräs ajattelee sinusta. Avaa sydämesi, sillä siitä on nyt todellakin hyötyä suhteellesi. Enää ei kannata haikailla menneiden mahdollisuuksien perään, vaan keskittyä tähän päivään ja tulevaisuuteen. Uusi suunta on sinulle hyväksi!