Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Avaa rohkeasti suusi, olipa sitten kyse työ- tai yksityiselämästä. Jotta voit löytää aidon yhteyden toisiin, on sinun uskallettava puhua suoraan ja rehellisesti. Avoimuudesta syntyy pohja, jolle on hyvä rakentaa. Joku, jota rakastat, yllättää kauniilla eleellä.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Vaatekaappisi huutaa syyspäivitystä, mutta nyt ei ole tuhlailun aika. Kuro kukkaronnyörit kiinni ja harkitse muutoinkin tarkkaan kaikki siirtosi. Joku tulee olemaan tyytymätön, mutta älä välitä, kyllä aika korjaa. Vältä juoruilua, sillä et välttämättä tiedä kaikkea.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Nyt on tullut aika panna elämä kuosiin ja lopettaa löysäily. Hoida ensiksi alta pois tylsät askareet, olet antanut niiden roikkua jo aivan liian kauan. Nyt on hyvä aika aloittaa uusiakin projekteja. Kun jaksat vähän tsempata, ahkeruutesi palkitaan, ja luvassa on jotain erityisen kivaa läheistesi kanssa!

RAPU 22.6.–22.7.

Pursuat luovuutta ja villejä ideoita, eikä se jää esimiehiltäsi huomaamatta. Nyt on nappiaika pyytää palkankorotusta! Älä silti sokaistu suosiostasi ja muutu ylimieliseksi. Pieni juoruilu on ihan inhimillistä, kunhan huolehdit, että puhut ainoastaan vain totta.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Leikkisä persoonallisuutesi vetää ihailijoita puoleesi. Varatut leijonat kokevat uutta huumaa kumppaniensa kanssa ja vapaana kirmaavat voivat löytää itsensä keskeltä kiihkeää vispilänkauppaa. Vaikka uppoutuisit nyt mieluiten lemmenleikkeihin, suhtaudu vakavasti velvollisuuksiisi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Mielesi tekisi sanoa kerrankin suorat sanat, mutta malta vielä! Mieti tarkkaan, mikä on tulevaisuutesi kannalta järkevintä. Tähdet näyttävät, että nyt kannattaisi välttää konflikteja viimeiseen asti. Lähesty asioita ja ihmisiä avoimin ja luovin mielin. Saat kyllä otettua tilanteen vielä haltuun.

VAAKA 23.9.–22.10.

Vanhempi sukulainen kiristelee hermojasi tavalla tai toisella, mutta ole kärsivällinen ja mieti, kuinka voisit auttaa häntä. Tee parhaasi ottaaksesi kaikki huomioon. Saat kotoa arvokasta tukea kaikessa, mitä teet. Älä unohda kiitollisuutta.

skorpioni 23.10.–22.11.

Keskity vanhojen ihmissuhteiden hoitamiseen; tarvitset pian liittolaisia, sillä maineesi on vaarassa saada kolauksen. Pidä visusti yksityisasiasi nyt ominasi. Mitä vähemmän ulkopuoliset tietävät, sen parempi. Ota ilta ihan vain itsellesi. Olet sen tarpeessa.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on joku hölmöläinen saanut päähänsä, että on tyhmä ja ruma. Pikku fiksaus ulkonäössä voisi kohottaa fyysistä itsetuntoasi. Muutoksen ei tarvitse olla iso. Varaa kampaaja tai hanki uusi huulipuna! Tapaa myös ystäviä ja sukulaisia: olet heille arvokas juuri sellaisena kuin olet.

KAURIS 22.12.–20.1.

Itsepäisiä ihmisiä asettuu tiellesi oikein urakalla. Älä antaudu väittelyihin, vaan yritä sukkuloida tilanteista riitaa välttäen. Äläkä sorru itse painostamiseen! Käsitys kyvyistäsi työelämässä kaipaa ehkä päivittämistä. Oletko niin pätevä kuin uskot? Kotirintamalla on luvassa yllättäviä taloudellisia muutoksia.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Yllättävä muutos suunnitelmissa saa pasmasi sekoamaan, mutta toivut kyllä. Tiedäthän: kun yksi ovi sulkeutuu, toinen yleensä avautuu. Saat mahdollisuuden auttaa tärkeää ihmistä, älä käännä hänelle selkääsi. Rakkauselämäsikin saa uutta kukoistusta, kun muistat huomioida valittuasi.

KALAT 20.2.-20.3.

Älä anna yksityiselämäsi kiemuroiden vaikuttaa työhösi. Se voi vaatia uhrauksia, mutta ne on vain tehtävä. Pidä tavoitteesi kirkkaana, mutta älä paljasta sitä vielä muille. Kohtaaminen menneisyydestä muistuttaa asiasta, jonka jätit joskus tekemättä. Muista, että kiltteys ei tarkoita heikkoutta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On hyvä hetki investoida rahaa sinulle tärkeään asiaan. Älä ota ulkopuolisen sanoja liian kirjaimellisesti. Sinun on nyt vedettävä omat johtopäätöksesi.

 

VAAKA

Ole valmis satsaamaan pelin hieman enemmän kuin muut. Saat tahtosi läpi, jos sisusi ei petä. Älä jää odottamaan, että joku muu tekisi asiat puolestasi.

 

SKORPIONI

Kerro niin huolistasi kuin hyvistä ideoistasikin. Älä jää väittelemään itsepäisen tyypin kanssa. Pyri umpikujasta eteenpäin mahdollisimman pikaisesti.

 

JOUSIMIES

Joku saattaa painostaa sinua tekemään jotain radikaalia. Kuuntele ennen kaikkea itseäsi. Sinun on tehtävä ratkaisusi oman vainusi perusteella.

 

KAURIS

Nyt on hyvä hetki miettiä tulevaisuutta ja turvallisuutta. Tee ratkaisuja, jotka rakentavat suunnitelmillesi vakaata pohjaa. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi johonkin rakentavaan. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, jos olosi on toistaiseksi epävarma. Lähde liikkeelle asioista, joista olet varma.

 

KALAT

Sinun on tehtävä strategiaasi pieniä parannuksia, jos haluat välttää yhteentörmäyksen. On aika säästää pahan päivän varalle. Lykkää suuret hankinnat myöhemmäksi.

 

OINAS

Auttamisen halusi on nyt rajaton. Pidä samalla huolta itsestäsi, jotta omat tarpeesi eivät unohtuisi. Huolellinen suunnittelu palkitaan.

 

HÄRKÄ

Älä anna negatiivisten tunteiden johtaa huonoihin päätöksiin. Kerää faktat, ennen kuin teet mitään radikaalia. Jalat maassa -asenne on valttisi.

 

KAKSONEN

Sinun on aika myydä ideasi muille. Älä kaunistele asioita, vaikka siihen tarjoutuisikin tilaisuus. Rehellisyys on kannaltasi paras vaihtoehto.

 

RAPU

Vietä aikaa kumppanin tai hyvien ystävien kanssa. Työ ja huvi sekoittuvat tänään, mikä johtaa kiinnostaviin tilaisuuksiin. Pidä silmät auki.

 

LEIJONA

Tunteet nousevat pintaan, kun arka puheenaihe on pöydällä. Harkitse sanojasi tarkkaan. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sanottavaa muilla on asiasta.     

 

      

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Älä jätä nyt mitään sattuman varaan vaan valmistaudu huolellisesti. Voitat muut puolellesi olemalla täsmällinen ja tarkka. Kun tiedät, mitä haluat, neuvottelu on aina helpompaa. Voit lähentyä sinulle tärkeän ihmisen kanssa tarjoamalla hänelle apuasi.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Lähetät nyt ristiriitaisia viestejä ja se hämmentää jotakuta. Lakkaa pyörimästä kuin tuuliviiri ja pysy kannassasi. Osoita rakkauttasi mieluummin tekojen kuin sanojen kautta. Älä menetä hermojasi, kun muut eivät tanssi pillisi mukaan. Muillakin voi olla toimivia ideoita!

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Yhteistyössä on voimaa! Nyt kannattaa panna paukkuja verkostoitumiseen, sillä se voi kantaa hedelmää pitkään. Lähde reippaasti koulutuksiin ja seminaareihin, tapaa uusia ihmisiä. Saat uudenlaista pääomaa, joka auttaa sinua ratkaisemaan jopa pitkään piinanneen ongelman.

RAPU 22.6.–22.7.

Suustasi voi nyt livahtaa sammakoita, joita kadut myöhemmin. Mieti, ennen kuin möläytät. Joka asiassa on aina kaksi puolta, saat siitä arvokkaan muistutuksen tällä jaksolla. Älä sorru kateuteen; kaikilla on omat murheensa. Älä pihtaa rakkauttasi niiltä, joita oikeasti rakastat.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Olet uuden edessä, mutta ennen sitä sinun täytyy tehdä sovinto menneisyytesi kanssa. Katso rohkeasti taaksesi, ei siellä mitään niin kamalaa ole. Kadu mieluummin tekemättömiä kuin tehtyjä asioita. Kun muutos on viimein ovellasi, älä epäröi avata.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Carpe diem, neitsyt! Nyt olisi elämänmuutosta tarjolla, jos vain uskallat tarttua siihen. Muutos voi astua elämääsi vain vähän kierolla tavalla, esimerkiksi vanhan tuttavuuden muodossa. Älä ryhdy turhiin taistoihin muutosta vastustavien kanssa. Tämä on sinun elämäsi, sinä olet oman laivasi kapteeni. Hus, turha syyllisyys!

VAAKA 23.9.–22.10.

Hoida rivakasti velvollisuudet pois alta, niin saat kaipaamaasi aikaa läheistesi kanssa. Ota aikaa myös itsellesi ja keskitä ajatuksesi menneen sijasta tulevaan; jaksat taas kohta olla parempi ihminen! Älä lannistu, jos kaikki ei mene heti kuten olit ajatellut.

skorpioni 23.10.–22.11.

Sinun ei tarvitse pitää muiden valinnoista, mutta niin kauan kuin niillä ei ole suoraa vaikutusta sinuun, ei kannata sekaantua. Selviät parhaiten avoimuudella ja rehellisyydellä. Ulkoinen muutos nostaa itsetuntoasi, ja ilmassa on jopa romanssinpoikasta.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Valitse sanasi nyt huolellisesti. On vaara, että joku vääntelee sanomisiasi oman etunsa mukaisiksi. Yritä itse pelata silti vain reilua peliä. Kun kohtaat vastustusta, yritä löytää siitäkin positiiviset puolet. Vaikka tuntuisi hankalalta, muista, että rehellisyys ja kova työ yleensä palkitaan.

KAURIS 22.12.–20.1.

Laita prioriteettisi nyt järjestykseen, ja huolehdi, että teet kaikkesi tavoitteidesi eteen. Varo kuitenkin ajautumasta liiaksi tunteidesi valtaan. Muuten vaarana voi olla massiivinen konflikti. Kaaoksen ja negaatioiden sijaan pyri harmoniaan ja rakkauteen sekä itsesi että ympäröivän maailman kanssa.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älä jätä kohtaloasi muiden käsiin. Älä jätä mitään pienempiäkään asioita: olet kuitenkin vain tyytymätön siihen, miten muut asiat hoitavat. Talikko siis omaan käteen ja hommiin! Ympäröi itsesi ystävillä ja pidä negatiiviset ihmiset mahdollisimman kaukana.

KALAT 20.2.-20.3.

Positiivisuutta peliin, olipa kyse sitten rakkaudesta tai työstä! Hankalatkin asiat hoituvat, kun ongelmien sijasta etsit ratkaisuja. Rakkaussuhteessasi tarvotaan nyt vastamäkeä, mutta se mikä ei tapa, vahvistaa. Voitte selviytyä tästä voittajina. Kuuntele, avaa sydämesi ja ole valmis myös kompromisseihin.