Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Avaa rohkeasti suusi, olipa sitten kyse työ- tai yksityiselämästä. Jotta voit löytää aidon yhteyden toisiin, on sinun uskallettava puhua suoraan ja rehellisesti. Avoimuudesta syntyy pohja, jolle on hyvä rakentaa. Joku, jota rakastat, yllättää kauniilla eleellä.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Vaatekaappisi huutaa syyspäivitystä, mutta nyt ei ole tuhlailun aika. Kuro kukkaronnyörit kiinni ja harkitse muutoinkin tarkkaan kaikki siirtosi. Joku tulee olemaan tyytymätön, mutta älä välitä, kyllä aika korjaa. Vältä juoruilua, sillä et välttämättä tiedä kaikkea.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Nyt on tullut aika panna elämä kuosiin ja lopettaa löysäily. Hoida ensiksi alta pois tylsät askareet, olet antanut niiden roikkua jo aivan liian kauan. Nyt on hyvä aika aloittaa uusiakin projekteja. Kun jaksat vähän tsempata, ahkeruutesi palkitaan, ja luvassa on jotain erityisen kivaa läheistesi kanssa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Pursuat luovuutta ja villejä ideoita, eikä se jää esimiehiltäsi huomaamatta. Nyt on nappiaika pyytää palkankorotusta! Älä silti sokaistu suosiostasi ja muutu ylimieliseksi. Pieni juoruilu on ihan inhimillistä, kunhan huolehdit, että puhut ainoastaan vain totta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA 23.7.–22.8.

Leikkisä persoonallisuutesi vetää ihailijoita puoleesi. Varatut leijonat kokevat uutta huumaa kumppaniensa kanssa ja vapaana kirmaavat voivat löytää itsensä keskeltä kiihkeää vispilänkauppaa. Vaikka uppoutuisit nyt mieluiten lemmenleikkeihin, suhtaudu vakavasti velvollisuuksiisi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Mielesi tekisi sanoa kerrankin suorat sanat, mutta malta vielä! Mieti tarkkaan, mikä on tulevaisuutesi kannalta järkevintä. Tähdet näyttävät, että nyt kannattaisi välttää konflikteja viimeiseen asti. Lähesty asioita ja ihmisiä avoimin ja luovin mielin. Saat kyllä otettua tilanteen vielä haltuun.

VAAKA 23.9.–22.10.

Vanhempi sukulainen kiristelee hermojasi tavalla tai toisella, mutta ole kärsivällinen ja mieti, kuinka voisit auttaa häntä. Tee parhaasi ottaaksesi kaikki huomioon. Saat kotoa arvokasta tukea kaikessa, mitä teet. Älä unohda kiitollisuutta.

skorpioni 23.10.–22.11.

Keskity vanhojen ihmissuhteiden hoitamiseen; tarvitset pian liittolaisia, sillä maineesi on vaarassa saada kolauksen. Pidä visusti yksityisasiasi nyt ominasi. Mitä vähemmän ulkopuoliset tietävät, sen parempi. Ota ilta ihan vain itsellesi. Olet sen tarpeessa.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on joku hölmöläinen saanut päähänsä, että on tyhmä ja ruma. Pikku fiksaus ulkonäössä voisi kohottaa fyysistä itsetuntoasi. Muutoksen ei tarvitse olla iso. Varaa kampaaja tai hanki uusi huulipuna! Tapaa myös ystäviä ja sukulaisia: olet heille arvokas juuri sellaisena kuin olet.

KAURIS 22.12.–20.1.

Itsepäisiä ihmisiä asettuu tiellesi oikein urakalla. Älä antaudu väittelyihin, vaan yritä sukkuloida tilanteista riitaa välttäen. Äläkä sorru itse painostamiseen! Käsitys kyvyistäsi työelämässä kaipaa ehkä päivittämistä. Oletko niin pätevä kuin uskot? Kotirintamalla on luvassa yllättäviä taloudellisia muutoksia.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Yllättävä muutos suunnitelmissa saa pasmasi sekoamaan, mutta toivut kyllä. Tiedäthän: kun yksi ovi sulkeutuu, toinen yleensä avautuu. Saat mahdollisuuden auttaa tärkeää ihmistä, älä käännä hänelle selkääsi. Rakkauselämäsikin saa uutta kukoistusta, kun muistat huomioida valittuasi.

KALAT 20.2.-20.3.

Älä anna yksityiselämäsi kiemuroiden vaikuttaa työhösi. Se voi vaatia uhrauksia, mutta ne on vain tehtävä. Pidä tavoitteesi kirkkaana, mutta älä paljasta sitä vielä muille. Kohtaaminen menneisyydestä muistuttaa asiasta, jonka jätit joskus tekemättä. Muista, että kiltteys ei tarkoita heikkoutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla