Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Nyt pannaan hommat hoitumaan! Keskity kurinalaisesti työn alla oleviin asioihin, niin pääset taputtamaan itseäsi selkään ja stressikin hellittää. Muista, ettei avun pyytäminen ole heikkoutta. Energiasi ja intohimosi tarttuvat helposti muihinkin.

Härkä 20.4.–20.5.

Älä suotta kiirehdi toisten hoppuilun takia, vaan tarkista faktat rauhassa. Pidä mielessä menneisyyden tapahtumat, ennen kuin teet hätiköityjä johtopäätöksiä. Tähtää kohtuuteen ja muista, että keskusteleminen on usein avain parempaan. 

Kaksonen 21.5.–21.6.

Jos haluat tehdä elämästäsi hieman yksinkertaisempaa, älä ryhdy suuriin muutoksiin. Suo itsellesi aikaa miettiä rauhassa, mitä haluat seuraavaksi tehdä. Tunteisiisi saatetaan nyt yrittää vaikuttaa. Pysy siis tarkkana! Älä anna kenenkään käyttää hyväkseen sinisilmäisyyttäsi.

Rapu 22.6.–22.7.

Nyt kannattaa kuunnella järkeä ennen tunteita. Vaikka muut tekisivät mitä, sinun ei ole pakko seurata mukana. Älä suotta pelkää muutosta, vaan tarkastele rohkeasti uusia vaihtoehtoja. Kaikki eivät ehkä ole kanssasi samaa mieltä, mutta läheisesi kyllä ymmärtävät päätöksesi ja tukevat sinua. 

Leijona 23.7.–22.8.

Rohkeasti suu auki! Jos näet ympärilläsi epämääräistä toimintaa, älä pelkää puhua siitä. Asioista on parempi jutella ennemmin kuin myöhemmin. Lähipiirissäsi joku kaipaa apua. Tarjoa hänelle ajatuksia, mutta älä erehdy ehdottelemaan liian suoria ohjeita. 

Neitsyt 23.8.–22.9.

Aseta tavoitteita ja pysy niissä. Sinulle tarjoutuu tilaisuus oppia uutta tyypiltä, jolla on rutkasti enemmän kokemusta kuin sinulla. Uudet opit tarjoavat elämääsi positiivista vaihtelua. Luota intuitioosi ihmissuhteissa, mutta varo, ettet vaikuta liian jyrkältä. 

Vaaka 23.9.–22.10.

Pidä huoli, että saat lupaamasi asiat tehtyä ajallaan, niin vältyt ikäviltä seurauksilta. Kun pysyt aikatauluissa, saat myöhemmin tilaisuuden hemmotteluun. Muista huolehtia terveydestäsi. Nyt on hyvä aika aloittaa uusi liikuntaharrastus. Myös rakkautta on ilmassa. 

Skorpioni 23.10.–22.11.

Anna itsellesi hieman siimaa. Vaikka joku toinen käyttäytyisi sinua kohtaan epäystävällisesti, sinun ei tarvitse soimata sisintäsi mistään. Keskity projekteihin, joista sinulle tulee hyvä olo, niin pääset nauttimaan saavutuksistasi täysin rinnoin. 

Jousimies 23.11.–21.12.

Rehellisyys maan perii. Se myös auttaa sinua löytämään kinkkiseen tilanteeseen ratkaisun pelkän aselevon sijaan. Ihmissuhteissa nyt on päätösten aika. Älä oleta toisilta liikaa, niin et joudu pettymään. Pidä kukkaronnyörisi tiukilla, vaikka joku kannustaisikin sinua törsäämään. 

Kauris 22.12.–20.1.

Vietä aikaa rakkaidesi kanssa ja kiinnitä huomiota omaan hyvinvointiisi. Rauhoittuminen, terveellinen ruokavalio ja kevyt liikunta auttavat sinua löytämään tasapainoa elämään myös pitkällä tähtäimellä. Kinastelemalla rakkaidesi kanssa tuhlaat vain aikaasi. Unohda riitely ja tee jotain, mistä nautit. 

Vesimies 21.1.–19.2.

Suodata energiasi itsesi kehittämiseen, niin voit paremmin kuin pitkään aikaan. Jos viihdyt hyvin kotona, juuri nyt se on sinulle paras paikka. Ihmissuhteissa keskity kuuntelemaan ja ymmärtämään, niin voit löytää tärkeän vastauksen isoon kysymykseen.

Kalat 20.2.-20.3.

Käy läpi raha-asiasi, niin elämäsi helpottuu rutosti. Juuri nyt läheisesi kaipaavat aikaasi, eivät rahojasi. Älä anna kenenkään käyttää sinua pelinappulanaan, äläkä tyydy sivustakatsojan rooliin. Aseta itsellesi tavoitteita ja pysy niissä juuri omalla tyylilläsi.