Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Nyt pannaan hommat hoitumaan! Keskity kurinalaisesti työn alla oleviin asioihin, niin pääset taputtamaan itseäsi selkään ja stressikin hellittää. Muista, ettei avun pyytäminen ole heikkoutta. Energiasi ja intohimosi tarttuvat helposti muihinkin.

Härkä 20.4.–20.5.

Älä suotta kiirehdi toisten hoppuilun takia, vaan tarkista faktat rauhassa. Pidä mielessä menneisyyden tapahtumat, ennen kuin teet hätiköityjä johtopäätöksiä. Tähtää kohtuuteen ja muista, että keskusteleminen on usein avain parempaan. 

Kaksonen 21.5.–21.6.

Jos haluat tehdä elämästäsi hieman yksinkertaisempaa, älä ryhdy suuriin muutoksiin. Suo itsellesi aikaa miettiä rauhassa, mitä haluat seuraavaksi tehdä. Tunteisiisi saatetaan nyt yrittää vaikuttaa. Pysy siis tarkkana! Älä anna kenenkään käyttää hyväkseen sinisilmäisyyttäsi.

Rapu 22.6.–22.7.

Nyt kannattaa kuunnella järkeä ennen tunteita. Vaikka muut tekisivät mitä, sinun ei ole pakko seurata mukana. Älä suotta pelkää muutosta, vaan tarkastele rohkeasti uusia vaihtoehtoja. Kaikki eivät ehkä ole kanssasi samaa mieltä, mutta läheisesi kyllä ymmärtävät päätöksesi ja tukevat sinua. 

Leijona 23.7.–22.8.

Rohkeasti suu auki! Jos näet ympärilläsi epämääräistä toimintaa, älä pelkää puhua siitä. Asioista on parempi jutella ennemmin kuin myöhemmin. Lähipiirissäsi joku kaipaa apua. Tarjoa hänelle ajatuksia, mutta älä erehdy ehdottelemaan liian suoria ohjeita. 

Neitsyt 23.8.–22.9.

Aseta tavoitteita ja pysy niissä. Sinulle tarjoutuu tilaisuus oppia uutta tyypiltä, jolla on rutkasti enemmän kokemusta kuin sinulla. Uudet opit tarjoavat elämääsi positiivista vaihtelua. Luota intuitioosi ihmissuhteissa, mutta varo, ettet vaikuta liian jyrkältä. 

Vaaka 23.9.–22.10.

Pidä huoli, että saat lupaamasi asiat tehtyä ajallaan, niin vältyt ikäviltä seurauksilta. Kun pysyt aikatauluissa, saat myöhemmin tilaisuuden hemmotteluun. Muista huolehtia terveydestäsi. Nyt on hyvä aika aloittaa uusi liikuntaharrastus. Myös rakkautta on ilmassa. 

Skorpioni 23.10.–22.11.

Anna itsellesi hieman siimaa. Vaikka joku toinen käyttäytyisi sinua kohtaan epäystävällisesti, sinun ei tarvitse soimata sisintäsi mistään. Keskity projekteihin, joista sinulle tulee hyvä olo, niin pääset nauttimaan saavutuksistasi täysin rinnoin. 

Jousimies 23.11.–21.12.

Rehellisyys maan perii. Se myös auttaa sinua löytämään kinkkiseen tilanteeseen ratkaisun pelkän aselevon sijaan. Ihmissuhteissa nyt on päätösten aika. Älä oleta toisilta liikaa, niin et joudu pettymään. Pidä kukkaronnyörisi tiukilla, vaikka joku kannustaisikin sinua törsäämään. 

Kauris 22.12.–20.1.

Vietä aikaa rakkaidesi kanssa ja kiinnitä huomiota omaan hyvinvointiisi. Rauhoittuminen, terveellinen ruokavalio ja kevyt liikunta auttavat sinua löytämään tasapainoa elämään myös pitkällä tähtäimellä. Kinastelemalla rakkaidesi kanssa tuhlaat vain aikaasi. Unohda riitely ja tee jotain, mistä nautit. 

Vesimies 21.1.–19.2.

Suodata energiasi itsesi kehittämiseen, niin voit paremmin kuin pitkään aikaan. Jos viihdyt hyvin kotona, juuri nyt se on sinulle paras paikka. Ihmissuhteissa keskity kuuntelemaan ja ymmärtämään, niin voit löytää tärkeän vastauksen isoon kysymykseen.

Kalat 20.2.-20.3.

Käy läpi raha-asiasi, niin elämäsi helpottuu rutosti. Juuri nyt läheisesi kaipaavat aikaasi, eivät rahojasi. Älä anna kenenkään käyttää sinua pelinappulanaan, äläkä tyydy sivustakatsojan rooliin. Aseta itsellesi tavoitteita ja pysy niissä juuri omalla tyylilläsi. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. Saat päivästä enemmän irti, jos tavoitteesi ovat sinulle selvät. On aika heittäytyä hetken vietäväksi.

 

SKORPIONI

Usko asiaasi, niin alkaa tapahtua. Positiivinen asenne kantaa sinut tänään pitkälle. Rohkaistu kertomaan mielipiteesi, vaikka se eroasi yleisestä näkemyksestä.

 

JOUSIMIES

Muista sinua auttanutta ihmistä vastapalveluksella. Läsnäolostasi voi olla tänään paljon hyötyä. Älä aliarvioi omaa vaikutusvaltaasi.

 

KAURIS

Haluat saada aikaan muutoksia. Jännitys ja uutuudet vetävät sinua puoleensa. Ole avoin ehdotuksille ja unohda tuomitseminen.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi työprojekteihin. Hyvä keskittymiskyky on tänään tarpeen. Älä anna pikkuasioiden viedä huomiotasi pois olennaisesta.

 

KALAT

Ulkoiset muutokset piristävät mieltä. Heittäydy luovaksi ja uudista vaikkapa vaatekaappiasi tai kampaustasi. Onnenpotku odottaa sinua aivan kulman takana.

 

OINAS

Lähde liikkeelle. Valmistaudu henkisesti siihen, että saat osaksesi myös kritiikkiä. Huonoin vaihtoehto tällä erää olisi paikoilleen jääminen.

 

HÄRKÄ

Hätiköity johtopäätös tietää ongelmia. Tee asiat huolellisesti alusta alkaen. Kärsivällisyys on tänään paras valttisi.

 

KAKSONEN

Kilpailijasi jäävät nopeasti kauas taakse, kun otat nokkeluutesi käyttöön. Pidä ajatuksesi käsillä olevassa hetkessä, niin olet lyömätön.

 

RAPU

Tee jotain vain ja ainoastaan omaksi iloksesi. On hemmottelun ja hauskanpidon aika. Vietä laatuaikaa parhaaksi katsomassasi seurassa.

 

LEIJONA

Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle sanotaan. Vedä johtopäätöksesi vasta sitten. Saat ehdotuksen, josta kannattaa kieltäytyä kohteliaasti.

 

NEITSYT

Päivä sisältää tapaamisen, josta voit ammentaa inspiraatiota tuleviin tapahtumiin. Tarjolla on nyt haasteita ja yllätyksiä. On aika opetella uusia taitoja.            

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Jos meno on liian hidasta sinun makuusi, anna tapahtumille eteenpäin auttava potku. Uskalla olla oma itsesi. Olet nyt parhaimmillasi johtavassa roolissa.

 

SKORPIONI

On aika hoitaa perheeseen liittyviä asioita pois päiväjärjestyksestä. Pidä huolta siitä, että kotisi on viihtyisä ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

 

JOUSIMIES

Hoida velvollisuutesi jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Selvitä hankalat asiat itse, sillä välikäsistä koituu tänään helposti harmeja.

 

KAURIS

Pidä raha-asiat piilossa turhan laajalta yleisöltä. Käy läpi vaihtoehtojasi. Nyt on aika punnita kaikessa rauhassa seuraavia siirtoja.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat aikasi ja energiasi. Seuraa omaa polkuasi, vaikka se ei olisi kaikille mieliksi. Sinun on aika ajatella itseäsi.

 

KALAT

Tunteet myrskyävät tänään. Päivä sisältää tilanteita, jotka saavat sinut hetkeksi eksyksiin. Luota sydämeesi, niin päädyt oikeaan ratkaisuun.

 

OINAS

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Pidä huolta itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Luovuus pelastaa sinut hankalasta tilanteesta.

 

HÄRKÄ

Älä pidättele tunteitasi, vaan päästä ne ulos. Muista pitää mielesi avoimena ja olla valmis keskustelemaan. Liian jyrkät mielipiteet vain hidastavat sinua.

 

KAKSONEN

On aika lähteä nauttimaan ihmisten seurasta. Maisemanvaihdos saa mielikuvituksesi liikkeelle. Ryhdy suunnittelemaan rohkeaa siirtoa lähitulevaisuuteen.

 

RAPU

Aloita uusi harrastus tai tutustu lähemmin tuoreeseen tuttavaan. Sukulaisella tai perheenjäsenellä on sinulle jotain kerrottavaa. Ole huolellinen tunteita tulkitessasi.

 

LEIJONA

Älä lipsu liiallisuuksiin. Haluat nähdä arjessasi muutoksia, mutta lähde silti liikkeelle pienillä askelilla. Pidä ennen kaikkea kiinni budjetistasi.

 

NEITSYT

Saat hyväksynnän ja taustatukea ideallesi. Ota kaikki irti saamastasi avusta. Yksin esteiden keskellä taisteleminen on tarpeettoman rankkaa.