Me Naiset
|
Eugenia Last
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Elä hetkessä ja katso, mitä elämällä on nyt tarjottavanaan. Ilmoittaudu nyt kivalle kurssille tai liity hyviin sosiaalisen median keskusteluryhmiin. Matkusta, lähde joko työ- tai yksityismatkalle. Tunne-elämässä on nyt turbulenssia, mutta pidä suuntasi.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Varo joutumasta oppositioon, olipa kyse työ- tai kotiasioista. Kaikki eivät ole kanssasi samaa mieltä, mutta kestä se kuin nainen. Lähde reissuun, sillä kaukaa näkee tarkemmin. Pidä kurssisi vakaana ja saat lopulta taivutettua ihmiset kanssasi samalle puolelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tee se, mitä olet tekemässä äläkä lopeta ennen kuin on valmista. Usko kykyihisi ja tee omaa juttuasi, äläkä sotkeennu kenenkään muun verkkoihin. Lähde matkalle, tapaa sukulaisia ja ystäviä. Saat myös sydämellisen viestin, joka auttaa sinua viemään suhdettasi eteenpäin.

RAPU 22.6.–22.7.

Solmi yhteen roikkumaan jääneet langanpäät, ja voit siirtyä tekemään niitä asioita, joita oikeasti haluat tehdä. Kerro myös tunteistasi ja sitoudu tekemään jotain kivaa rakkaidesi kanssa. Suojele omaisuuttasi.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Ota nyt rennosti. Pidä silti pakkasi kasassa silloin kun on tarve tehdä sopimuksia. Erään asian suhteen sinun nyt parempi vain kääntää selkäsi ja marssia tiehesi, vaikka se loukkaa egoasi. Tunne-elämässä on muutenkin luvassa myrskyä, joten ole varovainen sanoissani. Älä ylireagoi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Kuri ja järjestys! Ne vievät sinua kohti parempaa fyysistä terveyttä. Olet hyvässä kuosissa, pidä siitä kiinni ja pystyt aloittamaan vielä uuden dieetin tai kunnonkohotus-ohjelman. Voit jopa kannustaa muitakin mukaan terveen elämän muutokseen. Anna neuvoja, mutta älä päsmäröi!

VAAKA 23.9.–22.10.

Vedä syvään henkeä ja ryhdy siihen, mihin sinun nyt täytyy ryhtyä. Pidä myös huoli siitä, että teet oman osuutesi, niin sinuun kohdistuu vähemmän kritiikkiä, kuin mihin muuten olisi aihetta. Usko vanhaa sanontaa: ole itse se muutos, jonka haluat nähdä.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Katsele ympärillesi ja tee vertailuja. Huomaat, että sinulla menee ihan hyvin. Älä anna kenenkään rehvastelijan tehdä oloasi pieneksi, vaan pysy valitsemallasi tiellä. Voisit tehdä myös muutoksia ulkonäköösi ja saada sitä kautta lisää itsevarmuutta.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Etene varovaisesti ystäväsi tai sukulaisesi asiassa, äläkä provosoi. Se ei ole nyt intressiesi mukaista. Rahankäyttöösi liittyvä muutos on nyt välttämätön. Voisit myös konsultoida raha-asioissa jotakuta, jolla on kokemusta ja näkemystä. Älä ryhdy mihinkään epämääräisiin hankkeisiin.

KAURIS 22.12.–20.1.

Pidä nyt salaisuutesi itselläsi. Onnistut paremmin tavoitteidesi saavuttamisessa, jos sinulla ei ole muita kyselemässä ja ehdottelemassa, miten kannattaisi toimia. Kun olet itsellesi uskollinen, selviydyt voittajana eteenpäin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Nyt kannattaa asettaa tavoitteet selväksi ja työskennellä niitä kohti. Kun tiedät, mitä haluat, tiedät myös, mitä sinun pitää tehdä. Jotkut asiat osoittautuvat tosin joko liian kalliiksi tai muuten vaikeiksi toteuttaa, joten ota rauhallisesti. Myös tunne-elämän alueella on nyt karikoita.

KALAT 20.2.-20.3.

Jos joku on sinulle hyvin ystävällinen, mieti, mitä siinä mahtaa olla takana. Ystävällisyys on kivaa, mutta jos ei ei ole aitoa, niin sitten se ei ole kivaa. Vain sinä tiedät, kummasta on kyse. Tarjoa vain sitä mihin sinulla on varaa, ja jos se ei riitä, siirry sinne, missä kelpaat sellaisena kuin olet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla