Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Elä hetkessä ja katso, mitä elämällä on nyt tarjottavanaan. Ilmoittaudu nyt kivalle kurssille tai liity hyviin sosiaalisen median keskusteluryhmiin. Matkusta, lähde joko työ- tai yksityismatkalle. Tunne-elämässä on nyt turbulenssia, mutta pidä suuntasi.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Varo joutumasta oppositioon, olipa kyse työ- tai kotiasioista. Kaikki eivät ole kanssasi samaa mieltä, mutta kestä se kuin nainen. Lähde reissuun, sillä kaukaa näkee tarkemmin. Pidä kurssisi vakaana ja saat lopulta taivutettua ihmiset kanssasi samalle puolelle.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tee se, mitä olet tekemässä äläkä lopeta ennen kuin on valmista. Usko kykyihisi ja tee omaa juttuasi, äläkä sotkeennu kenenkään muun verkkoihin. Lähde matkalle, tapaa sukulaisia ja ystäviä. Saat myös sydämellisen viestin, joka auttaa sinua viemään suhdettasi eteenpäin.

RAPU 22.6.–22.7.

Solmi yhteen roikkumaan jääneet langanpäät, ja voit siirtyä tekemään niitä asioita, joita oikeasti haluat tehdä. Kerro myös tunteistasi ja sitoudu tekemään jotain kivaa rakkaidesi kanssa. Suojele omaisuuttasi.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Ota nyt rennosti. Pidä silti pakkasi kasassa silloin kun on tarve tehdä sopimuksia. Erään asian suhteen sinun nyt parempi vain kääntää selkäsi ja marssia tiehesi, vaikka se loukkaa egoasi. Tunne-elämässä on muutenkin luvassa myrskyä, joten ole varovainen sanoissani. Älä ylireagoi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Kuri ja järjestys! Ne vievät sinua kohti parempaa fyysistä terveyttä. Olet hyvässä kuosissa, pidä siitä kiinni ja pystyt aloittamaan vielä uuden dieetin tai kunnonkohotus-ohjelman. Voit jopa kannustaa muitakin mukaan terveen elämän muutokseen. Anna neuvoja, mutta älä päsmäröi!

VAAKA 23.9.–22.10.

Vedä syvään henkeä ja ryhdy siihen, mihin sinun nyt täytyy ryhtyä. Pidä myös huoli siitä, että teet oman osuutesi, niin sinuun kohdistuu vähemmän kritiikkiä, kuin mihin muuten olisi aihetta. Usko vanhaa sanontaa: ole itse se muutos, jonka haluat nähdä.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Katsele ympärillesi ja tee vertailuja. Huomaat, että sinulla menee ihan hyvin. Älä anna kenenkään rehvastelijan tehdä oloasi pieneksi, vaan pysy valitsemallasi tiellä. Voisit tehdä myös muutoksia ulkonäköösi ja saada sitä kautta lisää itsevarmuutta.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Etene varovaisesti ystäväsi tai sukulaisesi asiassa, äläkä provosoi. Se ei ole nyt intressiesi mukaista. Rahankäyttöösi liittyvä muutos on nyt välttämätön. Voisit myös konsultoida raha-asioissa jotakuta, jolla on kokemusta ja näkemystä. Älä ryhdy mihinkään epämääräisiin hankkeisiin.

KAURIS 22.12.–20.1.

Pidä nyt salaisuutesi itselläsi. Onnistut paremmin tavoitteidesi saavuttamisessa, jos sinulla ei ole muita kyselemässä ja ehdottelemassa, miten kannattaisi toimia. Kun olet itsellesi uskollinen, selviydyt voittajana eteenpäin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Nyt kannattaa asettaa tavoitteet selväksi ja työskennellä niitä kohti. Kun tiedät, mitä haluat, tiedät myös, mitä sinun pitää tehdä. Jotkut asiat osoittautuvat tosin joko liian kalliiksi tai muuten vaikeiksi toteuttaa, joten ota rauhallisesti. Myös tunne-elämän alueella on nyt karikoita.

KALAT 20.2.-20.3.

Jos joku on sinulle hyvin ystävällinen, mieti, mitä siinä mahtaa olla takana. Ystävällisyys on kivaa, mutta jos ei ei ole aitoa, niin sitten se ei ole kivaa. Vain sinä tiedät, kummasta on kyse. Tarjoa vain sitä mihin sinulla on varaa, ja jos se ei riitä, siirry sinne, missä kelpaat sellaisena kuin olet.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. Saat päivästä enemmän irti, jos tavoitteesi ovat sinulle selvät. On aika heittäytyä hetken vietäväksi.

 

SKORPIONI

Usko asiaasi, niin alkaa tapahtua. Positiivinen asenne kantaa sinut tänään pitkälle. Rohkaistu kertomaan mielipiteesi, vaikka se eroasi yleisestä näkemyksestä.

 

JOUSIMIES

Muista sinua auttanutta ihmistä vastapalveluksella. Läsnäolostasi voi olla tänään paljon hyötyä. Älä aliarvioi omaa vaikutusvaltaasi.

 

KAURIS

Haluat saada aikaan muutoksia. Jännitys ja uutuudet vetävät sinua puoleensa. Ole avoin ehdotuksille ja unohda tuomitseminen.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi työprojekteihin. Hyvä keskittymiskyky on tänään tarpeen. Älä anna pikkuasioiden viedä huomiotasi pois olennaisesta.

 

KALAT

Ulkoiset muutokset piristävät mieltä. Heittäydy luovaksi ja uudista vaikkapa vaatekaappiasi tai kampaustasi. Onnenpotku odottaa sinua aivan kulman takana.

 

OINAS

Lähde liikkeelle. Valmistaudu henkisesti siihen, että saat osaksesi myös kritiikkiä. Huonoin vaihtoehto tällä erää olisi paikoilleen jääminen.

 

HÄRKÄ

Hätiköity johtopäätös tietää ongelmia. Tee asiat huolellisesti alusta alkaen. Kärsivällisyys on tänään paras valttisi.

 

KAKSONEN

Kilpailijasi jäävät nopeasti kauas taakse, kun otat nokkeluutesi käyttöön. Pidä ajatuksesi käsillä olevassa hetkessä, niin olet lyömätön.

 

RAPU

Tee jotain vain ja ainoastaan omaksi iloksesi. On hemmottelun ja hauskanpidon aika. Vietä laatuaikaa parhaaksi katsomassasi seurassa.

 

LEIJONA

Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle sanotaan. Vedä johtopäätöksesi vasta sitten. Saat ehdotuksen, josta kannattaa kieltäytyä kohteliaasti.

 

NEITSYT

Päivä sisältää tapaamisen, josta voit ammentaa inspiraatiota tuleviin tapahtumiin. Tarjolla on nyt haasteita ja yllätyksiä. On aika opetella uusia taitoja.            

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Jos meno on liian hidasta sinun makuusi, anna tapahtumille eteenpäin auttava potku. Uskalla olla oma itsesi. Olet nyt parhaimmillasi johtavassa roolissa.

 

SKORPIONI

On aika hoitaa perheeseen liittyviä asioita pois päiväjärjestyksestä. Pidä huolta siitä, että kotisi on viihtyisä ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

 

JOUSIMIES

Hoida velvollisuutesi jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Selvitä hankalat asiat itse, sillä välikäsistä koituu tänään helposti harmeja.

 

KAURIS

Pidä raha-asiat piilossa turhan laajalta yleisöltä. Käy läpi vaihtoehtojasi. Nyt on aika punnita kaikessa rauhassa seuraavia siirtoja.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat aikasi ja energiasi. Seuraa omaa polkuasi, vaikka se ei olisi kaikille mieliksi. Sinun on aika ajatella itseäsi.

 

KALAT

Tunteet myrskyävät tänään. Päivä sisältää tilanteita, jotka saavat sinut hetkeksi eksyksiin. Luota sydämeesi, niin päädyt oikeaan ratkaisuun.

 

OINAS

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Pidä huolta itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Luovuus pelastaa sinut hankalasta tilanteesta.

 

HÄRKÄ

Älä pidättele tunteitasi, vaan päästä ne ulos. Muista pitää mielesi avoimena ja olla valmis keskustelemaan. Liian jyrkät mielipiteet vain hidastavat sinua.

 

KAKSONEN

On aika lähteä nauttimaan ihmisten seurasta. Maisemanvaihdos saa mielikuvituksesi liikkeelle. Ryhdy suunnittelemaan rohkeaa siirtoa lähitulevaisuuteen.

 

RAPU

Aloita uusi harrastus tai tutustu lähemmin tuoreeseen tuttavaan. Sukulaisella tai perheenjäsenellä on sinulle jotain kerrottavaa. Ole huolellinen tunteita tulkitessasi.

 

LEIJONA

Älä lipsu liiallisuuksiin. Haluat nähdä arjessasi muutoksia, mutta lähde silti liikkeelle pienillä askelilla. Pidä ennen kaikkea kiinni budjetistasi.

 

NEITSYT

Saat hyväksynnän ja taustatukea ideallesi. Ota kaikki irti saamastasi avusta. Yksin esteiden keskellä taisteleminen on tarpeettoman rankkaa.