Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Älä jää nyt kotiin kuolemaan, vaan lähde ulos ja liity toisten ihmisten seuraan. Nautit läheisten seurasta ja jonkinlaista muutostakin on ilmassa, tosin kannattaa katsoa ettet joudut katumaan. Käännä katse ensi omaan itseesi, ja tee muutoksia harkiten.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tarvitset vähän itsekuria, etteivät asia kotona eskaloidu. Mieti, ennen kuin toimit. Mielessäni on nyt myös henkilökohtaiseen kasvuun liittyvät puuhat, joogaleiri ja maisemanvaihto sekä yksin olo luonnon läheisyydessä tulevat nyt tarpeeseen.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Pikku matka lepuuttaisi nyt hermojasi ja voisit tehdä sen vaikka ihan muussa seurassa kuin tavallisesti. Nauti silti läheistesi seurasta ja tee heidän kanssaan niitä asioita, joista nautitte yhdessä. Olet saanut väärää informaatiota, josta vois syntyä tunne-elämän sotkuja. Ole siis itse rehellinen!

RAPU 22.6.–22.7.

Älä pidättele, vaan jos mielessäsi muhii jotakin, kakaise se ulos! Saat mielenrauhan ja pääset jatkamaan elämääsi. Sinulla on mielessäsi myös ammatillisia muutoksia, joten ryhdy nyt toimeen. Romantiikkaakin on ilmassa, mutta ole varovainen.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Sinun on nyt vaikea hillitä itseäsi, mutta harkitse todella tarkkaan, mitä kenellekin kerrot. Juhannuksen alla tunnelma tiivistyy sen verran tulenaraksi, että olet vaarassa menettää maineesi, jos tilanne pääsee menemään liian pitkälle. Vetäydy silloin rauhallisempiin oloihin lepäämään.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Keskustele Juhannuksen suunnitelmista lähipiirisi kanssa, niin pääset itsekin toteuttamaan niitä haaveita, joita sinulla on. Rakkauselämäsi on paranemaan päin, ja näköpiirissä on sinua ilahduttava muutos, ehkä jopa askel parisuhteen syventämiseksi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Varo, mitä toivot! Juuri kun luulit kaiken sujuvan mallikkaasti, joku heittää kapulaa rattaisiin. Jos sinua ihmetyttää, mistä on oikein kyse, on parasta kysyä sitä suoraan. Se on sinulle vaikeaa, mutta vaakakin voi oppia uusia asioita, kuten ottamaan vastuuta.

skorpioni 23.10.–22.11.

Pidättele vielä, äläkä tee mitään ratkaisevia päätöksiä ennen kuun puoliväliä. Impulsiivisuus saattaisi nyt johtaa ojasta allikkoon. Näet asiat järkevämmin vasta kesäkuun lopulla. Joudut pakottamaan itsesi tekemään päätöksiä, mutta saat apua yllättävältä taholta.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on parasta olla tekemättä hätiköityjä päätöksiä, tai luottaa intuitioon, erityisesti, jos on kyse rakkauselämän päätöksistä. Muuten saatat hölmöyttäsi joutua hankalaan tilanteeseen, joka saattaa jopa vaarantaa maineesi. Romantiikkaa on kyllä ilmassa, mutta siihen liittyy kiemuroita.

KAURIS 22.12.–20.1.

Yllättävä kotiin liittyvä tapahtuma saa elämäsi hetkeksi sekaisin, ja vaatii heti toimenpiteitä. Neuvottele ja istu alas pohtimaan, mitä nyt kannattaisi tehdä. Mitään ei kuitenkaan tapahdu, ellet ole itse aktiivinen. Älä anna tunteille valtaa, vaan tee itsellesi sopivia järkeviä päätöksiä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Rakkauselämäsi kaipaa nyt juhannusta, jonka tunnelma on leppoisan romanttinen. Ala suunnitella sitä jo nyt. Töissä voisit keskittyä samaan mahdollisimman paljon aikaan. Raha-asioissa ja viranomaisten kanssa kannattaa nyt olla huolellinen, sillä teet nyt päätöksiä, joilla on pitkä häntä.

KALAT 20.2.-20.3.

Älä paljasta liikaa tilanteestasi, liittyipä se sitten terveyteesi tai talouteesi. Mieti vaihtoehtoja ja keksit kyllä sen, miten on nyt parasta toimia. Ole avoin ja kerro tunteistasi, ja pääset tuunaamaan suhteitasi parempaan asentoon. Saat jostain ylimääräistä rahaa...

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Työrintamalla on luvassa muutoksia. Pidä silmät auki ja kysele kokeneemmilta neuvoja. Ota rauhallisesti, sillä tilanne ei ole niin paha kuin kuvittelet.

 

NEITSYT

Älä haaskaa energiaasi uimalla vastavirtaan. Ota muutokset vastaan avoimin sylin ja suunnittele jo seuraavia vetoja. Verkostoistasi on nyt hyötyä.

 

VAAKA

Hoida käytännön asiat pois alta. Saat palautetta, josta kannattaa ottaa ilo irti. Rakentava kritiikki voi olla ponnahduslautasi eteenpäin.

 

SKORPIONI

Saat aikaan muutoksia myös lipsumatta ääripäihin. Käytä mielikuvitustasi ja luota vaistoosi, joka johdattaa sinua eteenpäin. Liioittelusta ei ole hyötyä.

 

JOUSIMIES

Älä sano mitään, jos et ole varma asiastasi. Totuus on ainoa keino selvitä tiukasta paikasta kunnialla. Valitse tarkkaan, kenen sanoja uskot.

 

KAURIS

Jos jokin ei toimi omalla kohdallasi, lähde liikkeelle. Tee muutoksia itsenäisesti ja kyselemättä joka kohdassa muiden mielipiteitä. Luota itseesi.

 

VESIMIES

Vähennä naapurien toimien vilkuilua ja tee omannäköisiäsi päätöksiä. Pidä huolta terveydestäsi. Hyvinvointisi vaikuttaa kaikkiin elämäsi osa-alueisiin.

 

KALAT

Saat loistavan idean, joka voi saada säpinää tilanteeseen. Esittele se rohkeasti muille, niin alkaa tapahtua. Oma-aloitteisuudesta saa nyt pisteitä.

 

OINAS

Kuuntele, mistä ympärilläsi puhutaan. Kerää tietoa sinua kiinnostavasta asiasta. Hyvä keskusteluseura avaa sinulle uusia maailmoja.

 

HÄRKÄ

Lähde toteuttamaan suunnitelmiasi. Nyt jos koskaan on aika toimia. Älä istu odottelemaan, että joku tulisi hakemaan sinua kotoasi.

 

KAKSONEN

Lähde ulos viihtymään ihmisten pariin. Loistat sosiaalisissa tapahtumissa ja viehätysvoimasi puree uusiin tuttaviin. Kiinnostava tarjous osuu kohdallesi.

 

RAPU              

Ole avoin ehdotuksille. Päivä tuo tullessaan loistavan tarjouksen, jota kannattaa tarkastella lähemmin. Mieti, mitä haluat tulevalta.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Lähde tapaamaan vanhoja kavereita. On aika päivittää kuulumisia. Saatat saada siinä sivussa hyödyllisiä neuvoja tulevaa varten.

 

NEITSYT

Jätä mukavuusalueesi taaksesi. On aika ottaa riski ja tehdä jotain aivan uutta ja erilaista. Verkostoista on tänään paljon hyötyä.

 

VAAKA

Saat tänään aikaan paljon hyvää. Positiivista energiaasi on vaikea vastustaa. Ota ongelmat käsittelyyn yksi kerrallaan.

 

SKORPIONI

Ole optimisti ja katso sinnikkäästi tilanteen kuin tilanteen hyviä puolia. On luovien projektien ja uusien haasteiden aika. Itseluottamus vie sinut pitkälle.

 

JOUSIMIES

Pidä tauko arjesta ja tee jotain rentouttavaa. Uusi ympäristö tekisi sinulle hyvää. Selvitä raha-asiat pois alta mahdollisimman nopeasti.

 

KAURIS

Käänny auktoriteettihahmon puoleen, kun ongelmia ilmaantuu. Hoida sopimukset ja muut viralliset asiat pois alta aikatauluja kunnioittaen.

 

VESIMIES

Panosta itseesi. Tänään on tärkeintä, että tunnet olosi mukavaksi. Hemmottele itseäsi ostamalla jotain hauskaa ja syömällä hyvin.

 

KALAT

Pidä tunteesi aisoissa. Päivä sisältää tiukkoja tilanteita, joissa keskustelu kiihtyy nopeasti. Vietä aikaa omissa oloissasi, jos koet tarvitsevasi rauhaa.

 

OINAS

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Tarkkuus on nyt valttia. Järjestä aikatauluihisi tilaa ihmisille, jotka merkitsevät sinulle eniten.

 

HÄRKÄ

On aika tehdä muutoksia elämääsi. Luota vaistoosi ja seuraa polkuasi välittämättä muiden mielipiteistä. Älä odottele muiden tekevän asioita puolestasi.

 

KAKSONEN

Panosta ihmissuhteisiin. Ole valmis tekemään muutoksia ja kuuntele jatkuvasti muiden toiveita. Avoimuus on hyvä alku.

 

RAPU              

Pyydä kaverin apua ideasi kehittämiseen. Olet täynnä virtaa, mikä saa ihmiset lähtemään helposti mukaasi. Hyvä asenteesi tarttuu.