Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Älä jää nyt kotiin kuolemaan, vaan lähde ulos ja liity toisten ihmisten seuraan. Nautit läheisten seurasta ja jonkinlaista muutostakin on ilmassa, tosin kannattaa katsoa ettet joudut katumaan. Käännä katse ensi omaan itseesi, ja tee muutoksia harkiten.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tarvitset vähän itsekuria, etteivät asia kotona eskaloidu. Mieti, ennen kuin toimit. Mielessäni on nyt myös henkilökohtaiseen kasvuun liittyvät puuhat, joogaleiri ja maisemanvaihto sekä yksin olo luonnon läheisyydessä tulevat nyt tarpeeseen.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Pikku matka lepuuttaisi nyt hermojasi ja voisit tehdä sen vaikka ihan muussa seurassa kuin tavallisesti. Nauti silti läheistesi seurasta ja tee heidän kanssaan niitä asioita, joista nautitte yhdessä. Olet saanut väärää informaatiota, josta vois syntyä tunne-elämän sotkuja. Ole siis itse rehellinen!

RAPU 22.6.–22.7.

Älä pidättele, vaan jos mielessäsi muhii jotakin, kakaise se ulos! Saat mielenrauhan ja pääset jatkamaan elämääsi. Sinulla on mielessäsi myös ammatillisia muutoksia, joten ryhdy nyt toimeen. Romantiikkaakin on ilmassa, mutta ole varovainen.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Sinun on nyt vaikea hillitä itseäsi, mutta harkitse todella tarkkaan, mitä kenellekin kerrot. Juhannuksen alla tunnelma tiivistyy sen verran tulenaraksi, että olet vaarassa menettää maineesi, jos tilanne pääsee menemään liian pitkälle. Vetäydy silloin rauhallisempiin oloihin lepäämään.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Keskustele Juhannuksen suunnitelmista lähipiirisi kanssa, niin pääset itsekin toteuttamaan niitä haaveita, joita sinulla on. Rakkauselämäsi on paranemaan päin, ja näköpiirissä on sinua ilahduttava muutos, ehkä jopa askel parisuhteen syventämiseksi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Varo, mitä toivot! Juuri kun luulit kaiken sujuvan mallikkaasti, joku heittää kapulaa rattaisiin. Jos sinua ihmetyttää, mistä on oikein kyse, on parasta kysyä sitä suoraan. Se on sinulle vaikeaa, mutta vaakakin voi oppia uusia asioita, kuten ottamaan vastuuta.

skorpioni 23.10.–22.11.

Pidättele vielä, äläkä tee mitään ratkaisevia päätöksiä ennen kuun puoliväliä. Impulsiivisuus saattaisi nyt johtaa ojasta allikkoon. Näet asiat järkevämmin vasta kesäkuun lopulla. Joudut pakottamaan itsesi tekemään päätöksiä, mutta saat apua yllättävältä taholta.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on parasta olla tekemättä hätiköityjä päätöksiä, tai luottaa intuitioon, erityisesti, jos on kyse rakkauselämän päätöksistä. Muuten saatat hölmöyttäsi joutua hankalaan tilanteeseen, joka saattaa jopa vaarantaa maineesi. Romantiikkaa on kyllä ilmassa, mutta siihen liittyy kiemuroita.

KAURIS 22.12.–20.1.

Yllättävä kotiin liittyvä tapahtuma saa elämäsi hetkeksi sekaisin, ja vaatii heti toimenpiteitä. Neuvottele ja istu alas pohtimaan, mitä nyt kannattaisi tehdä. Mitään ei kuitenkaan tapahdu, ellet ole itse aktiivinen. Älä anna tunteille valtaa, vaan tee itsellesi sopivia järkeviä päätöksiä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Rakkauselämäsi kaipaa nyt juhannusta, jonka tunnelma on leppoisan romanttinen. Ala suunnitella sitä jo nyt. Töissä voisit keskittyä samaan mahdollisimman paljon aikaan. Raha-asioissa ja viranomaisten kanssa kannattaa nyt olla huolellinen, sillä teet nyt päätöksiä, joilla on pitkä häntä.

KALAT 20.2.-20.3.

Älä paljasta liikaa tilanteestasi, liittyipä se sitten terveyteesi tai talouteesi. Mieti vaihtoehtoja ja keksit kyllä sen, miten on nyt parasta toimia. Ole avoin ja kerro tunteistasi, ja pääset tuunaamaan suhteitasi parempaan asentoon. Saat jostain ylimääräistä rahaa...

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota muutokset vastaan. Tee omaa juttuasi joka käänteessä, sillä persoonallisuudesta saa vain pisteitä tänään. Nopea toiminta on eduksesi.

 

RAPU

Anna kodillesi uusi ilme. Pienillä muutoksilla on kauaskantoiset vaikutukset. Älä sulkeudu kuoreesi, vaan jaa ajatuksesi läheistesi kanssa.

 

LEIJONA

Hiljaiselo sopii sinulle nyt parhaiten. Vältät konfliktit vetäytymällä tarpeen vaatiessa omaan rauhaasi. On aika päästää irti pahasta tavasta.

 

NEITSYT

On aika nostaa äänesi kuuluviin. Kerro asiasta, joka pyörii mielessäsi. Avoin kommunikointi menee kaiken muun edelle tänään.

 

VAAKA

Tarjoa apuasi yhteiseen urakkaan. Pyyteettömät palvelukset lähentävät porukkaa ja tuovat päivään iloa. Uskalla olla tänään esillä.

 

SKORPIONI

Älä anna muiden ihmisten puuhastelujen sekoittaa ajatuksiasi. Keskity siihen, mitä olet tekemässä. Luota vaistoosi, joka ei jätä sinua pulaan.

 

JOUSIMIES

Etsi käytännönläheistä ratkaisua ongelmaasi. Nyt ei ole aika monimutkaistaa asioita suotta. Sinulla on nyt kädet täynnä hommaa.

 

KAURIS

Lähde liikkeelle itsestäsi. Älä tyrkytä näkemyksiäsi muille, vaan keskustele hyvässä hengessä. Painostuksesta ei seuraa mitään hyvää.

 

VESIMIES

Vauhti ja jännitys vetävät sinua puoleensa. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, vaan ota asioista ensin selvää. Perusteellisuus kannattaa.

 

KALAT

Vaistosi johtaa sinut oikeaan suuntaan. Älä anna tunteiden sumentaa näkökenttääsi. Tähtää vakauteen ja turvalliseen tulevaisuuteen.

 

OINAS

Kuuntele tarkkaan, tai sinulta uhkaa mennä jotain tärkeää ohi. Joku tarjoaa sinulle arvokkaita vinkkejä, jotka on syytä painaa mieleen tulevaa varten.

 

HÄRKÄ            

Valmistaudu huolellisesti tuleviin tapahtumiin. Käsillä on nyt jotain hauskaa ja jännittävää. Tee ratkaisusi itsenäisesti.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

KAKSONEN

Lähde sinne, missä tapahtuu. Sinun on aika ottaa uusia haasteita haltuun. Uskalla heittäytyä vaivaamatta päätäsi tulevaisuudella.

 

RAPU

Laajenna horisonttiasi tutustumalla uusiin asioihin ja ihmisiin. On aika solmia kontakteja ja laatia suunnitelmia. Palaa rakkaan harrastuksen pariin.

 

LEIJONA

Varaudu henkisesti yllätyksiin. Et voi kontrolloida kaikkea, mitä ympärilläsi tapahtuu. Mene virran mukana ja katso, mihin se vie.

 

NEITSYT

Tee oma osasi ja anna muiden hoitaa loput. Sinun ei pidä polttaa itseäsi loppuun toisten asioilla juoksemalla. Muista ottaa aikaa itsellesi.

 

VAAKA

Panosta enemmän siihen, mitä olet tekemässä. Älä jätä kenellekään varaa kritisoida aikaansaannoksiasi. Huolellisuus säästää sinut ongelmilta.

 

SKORPIONI

Luvassa on haasteita. Älä haali itsellesi liikaa tekemistä, sillä sinulta saattaa loppua energia kesken. Tee kaikkesi välttääksesi draaman rakkaasi kanssa.

 

JOUSIMIES

Saat pärjätä tänään yksin. Tee omaa juttuasi nostamatta pienistä vastoinkäymisistä numeroa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAURIS

Älä hidasta tahtia nyt, kun meneillään on niin paljon kiinnostavia asioita. Onni on tänään puolellasi. Ota muutoksen avosylin vastaan.

 

VESIMIES

On aika satsata terveellisiin elämäntapoihin. Säädä ruokavaliosi ja liikuntatottumuksesi kohdilleen. Anna romantiikalle tilaa.

 

KALAT

Käy raha-asiat läpi tarkalla silmällä. Älä hyppää mukaan mihinkään, mistä et tiedä tarpeeksi. Neuvottele, kunnes kaikki on selvää.

 

OINAS

Maisemanvaihdos johtaa yllättäviin käänteisiin. Jokin on muuttumassa. On aika juhlistaa hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

HÄRKÄ            

Luvassa on viime hetken muutoksia, jotka ovat omiaan lisäämään stressiä. Tee voitavasi auttaaksesi kaveria, joka on joutunut pulaan.