Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Älä jää nyt kotiin kuolemaan, vaan lähde ulos ja liity toisten ihmisten seuraan. Nautit läheisten seurasta ja jonkinlaista muutostakin on ilmassa, tosin kannattaa katsoa ettet joudut katumaan. Käännä katse ensi omaan itseesi, ja tee muutoksia harkiten.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tarvitset vähän itsekuria, etteivät asia kotona eskaloidu. Mieti, ennen kuin toimit. Mielessäni on nyt myös henkilökohtaiseen kasvuun liittyvät puuhat, joogaleiri ja maisemanvaihto sekä yksin olo luonnon läheisyydessä tulevat nyt tarpeeseen.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Pikku matka lepuuttaisi nyt hermojasi ja voisit tehdä sen vaikka ihan muussa seurassa kuin tavallisesti. Nauti silti läheistesi seurasta ja tee heidän kanssaan niitä asioita, joista nautitte yhdessä. Olet saanut väärää informaatiota, josta vois syntyä tunne-elämän sotkuja. Ole siis itse rehellinen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Älä pidättele, vaan jos mielessäsi muhii jotakin, kakaise se ulos! Saat mielenrauhan ja pääset jatkamaan elämääsi. Sinulla on mielessäsi myös ammatillisia muutoksia, joten ryhdy nyt toimeen. Romantiikkaakin on ilmassa, mutta ole varovainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA 23.7.–22.8.

Sinun on nyt vaikea hillitä itseäsi, mutta harkitse todella tarkkaan, mitä kenellekin kerrot. Juhannuksen alla tunnelma tiivistyy sen verran tulenaraksi, että olet vaarassa menettää maineesi, jos tilanne pääsee menemään liian pitkälle. Vetäydy silloin rauhallisempiin oloihin lepäämään.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Keskustele Juhannuksen suunnitelmista lähipiirisi kanssa, niin pääset itsekin toteuttamaan niitä haaveita, joita sinulla on. Rakkauselämäsi on paranemaan päin, ja näköpiirissä on sinua ilahduttava muutos, ehkä jopa askel parisuhteen syventämiseksi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Varo, mitä toivot! Juuri kun luulit kaiken sujuvan mallikkaasti, joku heittää kapulaa rattaisiin. Jos sinua ihmetyttää, mistä on oikein kyse, on parasta kysyä sitä suoraan. Se on sinulle vaikeaa, mutta vaakakin voi oppia uusia asioita, kuten ottamaan vastuuta.

skorpioni 23.10.–22.11.

Pidättele vielä, äläkä tee mitään ratkaisevia päätöksiä ennen kuun puoliväliä. Impulsiivisuus saattaisi nyt johtaa ojasta allikkoon. Näet asiat järkevämmin vasta kesäkuun lopulla. Joudut pakottamaan itsesi tekemään päätöksiä, mutta saat apua yllättävältä taholta.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on parasta olla tekemättä hätiköityjä päätöksiä, tai luottaa intuitioon, erityisesti, jos on kyse rakkauselämän päätöksistä. Muuten saatat hölmöyttäsi joutua hankalaan tilanteeseen, joka saattaa jopa vaarantaa maineesi. Romantiikkaa on kyllä ilmassa, mutta siihen liittyy kiemuroita.

KAURIS 22.12.–20.1.

Yllättävä kotiin liittyvä tapahtuma saa elämäsi hetkeksi sekaisin, ja vaatii heti toimenpiteitä. Neuvottele ja istu alas pohtimaan, mitä nyt kannattaisi tehdä. Mitään ei kuitenkaan tapahdu, ellet ole itse aktiivinen. Älä anna tunteille valtaa, vaan tee itsellesi sopivia järkeviä päätöksiä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Rakkauselämäsi kaipaa nyt juhannusta, jonka tunnelma on leppoisan romanttinen. Ala suunnitella sitä jo nyt. Töissä voisit keskittyä samaan mahdollisimman paljon aikaan. Raha-asioissa ja viranomaisten kanssa kannattaa nyt olla huolellinen, sillä teet nyt päätöksiä, joilla on pitkä häntä.

KALAT 20.2.-20.3.

Älä paljasta liikaa tilanteestasi, liittyipä se sitten terveyteesi tai talouteesi. Mieti vaihtoehtoja ja keksit kyllä sen, miten on nyt parasta toimia. Ole avoin ja kerro tunteistasi, ja pääset tuunaamaan suhteitasi parempaan asentoon. Saat jostain ylimääräistä rahaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla