Kuva: Shutterstock, Essi Haapanen
Kuva: Shutterstock, Essi Haapanen

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Joku itseään vanhempana ja viisaampana pitävä haluaa jakaa neuvojaan. Ennen kuin ärsyynnyt, kuuntele. Ehkä sanoissa piilee sittenkin viisauden siemen. Ajaudut nyt helposti väittelyihin, vaikka parasta olisi vain yrittää mukautua. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tee taustatyöt nyt hyvin. Minkä taaksesi jätät, löydät vain helposti edestäsi. Tärkeä ihmissuhde vaatii sinulta uudenlaista omistaumista. Pieni maisemanvaihdos tai romanttinen viikonloppu voi helpottaa stressiä. Älä silti sekoita huveja ja bisneksiä. 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Älä antaudu tunteidesi valtaan olipa kyse sitten ihmissuhteista tai töistä. Nyt on tärkeää kysyä juuri ne oikeat kysymykset, jos haluat päästä käsiksi totuuteen. Välttääksesi väärinymmärryksiä, pidä oma viestintäsi selkeänä. Luota kykyysi saada asiat järjestymään. 

RAPU 22.6.–22.7.

Konfliktivaara! Päästele höyryjä lenkkipolulla sen sijaan että möläyttäisit suorat sanat. Voit saavuttaa paljon, jos löydät rinnallesi yhtä motivoituneita ihmisiä kuin itse olet. Luksus houkuttelee, mutta jos teet nyt hankintoja, huolehdi, että niistä riittää iloa pitkään.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Jokin ongelma vaatii helliä otteita ratketakseen, mutta voimasi eivät riitä sen setvimiseen, ellet ota nyt röyhkeästi omaa aikaa. Sulje puhelin, tartu hyvään kirjaan ja varaa ulottuvillesi kasa herkkuja. Lepo tekee ihmeitä ja auttaa laittamaan asiat mittasuhteisiinsa. 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Älä anna tunteiden vaikuttaa, kun tarvitaan kylmää päätöksentekoa. Sinulla pyyhkii paremmin, kun perustat ratkaisusi tiukasti faktoihin. Yllättävä takaisku osoittautuukin vielä siunaukseksi. Lempeytesi, ymmärtäväisyytesi ja harkintakykysi saavat kiitosta ja kantavat hedelmää vielä pitkään. Älä unohda velvollisuuksiasi. 

VAAKA 23.9.–22.10.

Jokin perhe- tai sukukokoontuminen viskaa sinut yllättävälle matkalle muistoihin. Lähde sille rohkeasti: se avaa silmäsi ja kirkastaa arvosi. Ole tarkkana ettet jätä kohtaloasi kenenkään muun käsiin. Älä anna kenenkään ylipuhua sinua hullutuksiin. 

skorpioni 23.10.–22.11.

Kiinnostava mahdollisuus lähestyy sinua vauhdilla. Sitä ei kannata vaarantaa antautumalla tuliseen väittelyyn jonkun kanssa. Ilmassa on romanttista väreilyä, mutta kohde saattaa yllättää. On sinusta itsestäsi kiinni, kuinka vakavaksi annat tilanteen kehittyä. 

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Podet luottamuspulaa. Jos olet kaukosuhteessa, siinä voi esiintyä mustasukkaisuutta. Älä piehtaroi pahoissa aavistuksissa, vaan huolehdi, että sinulla ja sydämesi valitulla on samat odotukset. Panosta finanssiesi hoitamiseen. Älä jätä nyt mitään sattuman varaan. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Älä pihtaa lämpöä ja lempeä! Muista: tee muille se, mitä haluaisit tehtävän itsellesi. Positiivisella asenteella voit saada muut jopa taipumaan tahtoosi. Laske vaatimustasoa muiden suhteen, mutta älä itsesi. Haluat tehdä vaikutuksen johonkuhun, mutta varo ettet tuotakin hänelle pettymystä. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Noudata tarkasti annettuja ohjeita; nyt kannattaa lukea huolellisesti jopa rivien välit, sillä parempi olla varma kuin katua myöhemmin. Opi menneistä ja pidä ystävät nyt lähellä. Huolehdi myös henkilökohtaisista tarpeistasi ja vältä fyysisiä riskejä. 

KALAT 20.2.-20.3.

Punnitse vaihtoehtosi huolellisesti ja mieti, kuinka ratkaisusi vaikuttavat muihin. Ole avoin vaihtoehdoille, älä jumitu ensimmäiseen. Jos janoat muutoksia, et valitettavasti pysty niihin täysin yksin. Et voi silti miellyttää kaikkia ja joku tulee pettymään. Sen sijaan että menetät hermosi, tarjoa pettyjälle jotakin korvaukseksi.