Kuva: Shutterstock, Essi Haapanen
Kuva: Shutterstock, Essi Haapanen

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Joku itseään vanhempana ja viisaampana pitävä haluaa jakaa neuvojaan. Ennen kuin ärsyynnyt, kuuntele. Ehkä sanoissa piilee sittenkin viisauden siemen. Ajaudut nyt helposti väittelyihin, vaikka parasta olisi vain yrittää mukautua. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tee taustatyöt nyt hyvin. Minkä taaksesi jätät, löydät vain helposti edestäsi. Tärkeä ihmissuhde vaatii sinulta uudenlaista omistaumista. Pieni maisemanvaihdos tai romanttinen viikonloppu voi helpottaa stressiä. Älä silti sekoita huveja ja bisneksiä. 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Älä antaudu tunteidesi valtaan olipa kyse sitten ihmissuhteista tai töistä. Nyt on tärkeää kysyä juuri ne oikeat kysymykset, jos haluat päästä käsiksi totuuteen. Välttääksesi väärinymmärryksiä, pidä oma viestintäsi selkeänä. Luota kykyysi saada asiat järjestymään. 

RAPU 22.6.–22.7.

Konfliktivaara! Päästele höyryjä lenkkipolulla sen sijaan että möläyttäisit suorat sanat. Voit saavuttaa paljon, jos löydät rinnallesi yhtä motivoituneita ihmisiä kuin itse olet. Luksus houkuttelee, mutta jos teet nyt hankintoja, huolehdi, että niistä riittää iloa pitkään.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Jokin ongelma vaatii helliä otteita ratketakseen, mutta voimasi eivät riitä sen setvimiseen, ellet ota nyt röyhkeästi omaa aikaa. Sulje puhelin, tartu hyvään kirjaan ja varaa ulottuvillesi kasa herkkuja. Lepo tekee ihmeitä ja auttaa laittamaan asiat mittasuhteisiinsa. 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Älä anna tunteiden vaikuttaa, kun tarvitaan kylmää päätöksentekoa. Sinulla pyyhkii paremmin, kun perustat ratkaisusi tiukasti faktoihin. Yllättävä takaisku osoittautuukin vielä siunaukseksi. Lempeytesi, ymmärtäväisyytesi ja harkintakykysi saavat kiitosta ja kantavat hedelmää vielä pitkään. Älä unohda velvollisuuksiasi. 

VAAKA 23.9.–22.10.

Jokin perhe- tai sukukokoontuminen viskaa sinut yllättävälle matkalle muistoihin. Lähde sille rohkeasti: se avaa silmäsi ja kirkastaa arvosi. Ole tarkkana ettet jätä kohtaloasi kenenkään muun käsiin. Älä anna kenenkään ylipuhua sinua hullutuksiin. 

skorpioni 23.10.–22.11.

Kiinnostava mahdollisuus lähestyy sinua vauhdilla. Sitä ei kannata vaarantaa antautumalla tuliseen väittelyyn jonkun kanssa. Ilmassa on romanttista väreilyä, mutta kohde saattaa yllättää. On sinusta itsestäsi kiinni, kuinka vakavaksi annat tilanteen kehittyä. 

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Podet luottamuspulaa. Jos olet kaukosuhteessa, siinä voi esiintyä mustasukkaisuutta. Älä piehtaroi pahoissa aavistuksissa, vaan huolehdi, että sinulla ja sydämesi valitulla on samat odotukset. Panosta finanssiesi hoitamiseen. Älä jätä nyt mitään sattuman varaan. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Älä pihtaa lämpöä ja lempeä! Muista: tee muille se, mitä haluaisit tehtävän itsellesi. Positiivisella asenteella voit saada muut jopa taipumaan tahtoosi. Laske vaatimustasoa muiden suhteen, mutta älä itsesi. Haluat tehdä vaikutuksen johonkuhun, mutta varo ettet tuotakin hänelle pettymystä. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Noudata tarkasti annettuja ohjeita; nyt kannattaa lukea huolellisesti jopa rivien välit, sillä parempi olla varma kuin katua myöhemmin. Opi menneistä ja pidä ystävät nyt lähellä. Huolehdi myös henkilökohtaisista tarpeistasi ja vältä fyysisiä riskejä. 

KALAT 20.2.-20.3.

Punnitse vaihtoehtosi huolellisesti ja mieti, kuinka ratkaisusi vaikuttavat muihin. Ole avoin vaihtoehdoille, älä jumitu ensimmäiseen. Jos janoat muutoksia, et valitettavasti pysty niihin täysin yksin. Et voi silti miellyttää kaikkia ja joku tulee pettymään. Sen sijaan että menetät hermosi, tarjoa pettyjälle jotakin korvaukseksi. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Jos meno on liian hidasta sinun makuusi, anna tapahtumille eteenpäin auttava potku. Uskalla olla oma itsesi. Olet nyt parhaimmillasi johtavassa roolissa.

 

SKORPIONI

On aika hoitaa perheeseen liittyviä asioita pois päiväjärjestyksestä. Pidä huolta siitä, että kotisi on viihtyisä ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

 

JOUSIMIES

Hoida velvollisuutesi jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Selvitä hankalat asiat itse, sillä välikäsistä koituu tänään helposti harmeja.

 

KAURIS

Pidä raha-asiat piilossa turhan laajalta yleisöltä. Käy läpi vaihtoehtojasi. Nyt on aika punnita kaikessa rauhassa seuraavia siirtoja.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat aikasi ja energiasi. Seuraa omaa polkuasi, vaikka se ei olisi kaikille mieliksi. Sinun on aika ajatella itseäsi.

 

KALAT

Tunteet myrskyävät tänään. Päivä sisältää tilanteita, jotka saavat sinut hetkeksi eksyksiin. Luota sydämeesi, niin päädyt oikeaan ratkaisuun.

 

OINAS

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Pidä huolta itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Luovuus pelastaa sinut hankalasta tilanteesta.

 

HÄRKÄ

Älä pidättele tunteitasi, vaan päästä ne ulos. Muista pitää mielesi avoimena ja olla valmis keskustelemaan. Liian jyrkät mielipiteet vain hidastavat sinua.

 

KAKSONEN

On aika lähteä nauttimaan ihmisten seurasta. Maisemanvaihdos saa mielikuvituksesi liikkeelle. Ryhdy suunnittelemaan rohkeaa siirtoa lähitulevaisuuteen.

 

RAPU

Aloita uusi harrastus tai tutustu lähemmin tuoreeseen tuttavaan. Sukulaisella tai perheenjäsenellä on sinulle jotain kerrottavaa. Ole huolellinen tunteita tulkitessasi.

 

LEIJONA

Älä lipsu liiallisuuksiin. Haluat nähdä arjessasi muutoksia, mutta lähde silti liikkeelle pienillä askelilla. Pidä ennen kaikkea kiinni budjetistasi.

 

NEITSYT

Saat hyväksynnän ja taustatukea ideallesi. Ota kaikki irti saamastasi avusta. Yksin esteiden keskellä taisteleminen on tarpeettoman rankkaa.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.