Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Katsopa nyt tarkasti, mitä kaikkea kaunista ja hyvää elämääsi oikein sisältyykään. Hyväksy myös ne asiat, joita et voi muuttaa. Käytä silti älyäsi saavuttaaksesi jotain mitä haaveilet. Saat voimaa yhteistyöstä ja huomaat, että työt sujuvat sellaisen kanssa, jota arvostat.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Suhtaudu nyt toisiin ihmisiin kunnioituksella, tai sinua aletaan pitää kiusaajana. Tarjoa apuasi sen sijaan, että odottaisin sitä muilta. Älä ryhdy hankkeisiin, joissa on liian monta pomoa, vaan vetäydy ajoissa omiin oloihisi. Jos joku ei tykkää siitä, mitä teet. anna olla.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tee nyt tietoinen päätös, että tulet toimeen myös niiden sukulaisten ja ystävien kanssa, joiden mielipiteistä et juurikaan piittaa. Sinulla on myös toisinaan tapana salata todelliset ajatuksesi ja siitä syntyy harmia. Toimi nyt toisin, äläkä anna ymmärtää, jos et aio antaa.

RAPU 22.6.–22.7.

Anna nyt osaamisesi muidenkin käyttöön, ja pääset olemaan hyödyksi jollekin vitkastelijalle, joka ei saa asiaansa hoidetuksi. Rakkausrintamalla, joka saattaa olla yhteinen vitkastelijan kanssa, tapahtuu nyt lähentymistä. Pelaa siis avoimin kortein ja onni kukoistaa.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Olen rehellinen ja puhu suusi puhtaaksi. Älä ota liikaa töitä, äläkä suostu asioihin, joita et halua tehdä. Sinun onnesi on omissa käsissäni, mutta älä pilaa mainettasi töykeydellä tai joustamattomuudellasi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Kukaan ei piittaa mielipiteistäsi, joten pidä ne nyt itselläsi. Liity niiden joukkoon, joiden mielipiteet voit jakaa, mutta älä mesoa omiasi. Kotona olisi vähän säätöä, ja suhde rakkaimpaasi tai sukulaisiisi paranisi, jos välttäisit vihastumista. Ota rauhallisesti. Hiljaa hyvä tulee.

VAAKA 23.9.–22.10.

Avaa vähän tavoitteitasi, niin sinua uskotaan ja sinuun luotetaan. Varsinkin ne, joiden suosioon yrität nyt päästä, suhtautuisivat sinuun suopeammin, jos pitäisit heidät kartalla. Tämä koskee niin rakkaimpiasi kuin työtovereitasi. Joku vanha tuttu tunkee taas elämääsi.

skorpioni 23.10.–22.11.

Varo nyt vähän sanojasi. Joku odottaa sinun tekevän virheen. Voit toisaalta laittaa elämämäsi nyt myönteisille jengoille, ja sitä myöten ulkonäkösi, rakkauselämäsi ja muut suhteesi paranevat. Olet nyt myös erittäin yritteliäs ja luova.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Järkiperäinen suhtautuminen on nyt valttia, vielä kun lisäät pakettiin vähän viehätysvoimaasi ja osaamistasi, niin sinua ei pysäytä mikään. Pidä kiinni suunnitelmistasi, ja etenet kuin juna. Jopa bonus tai palkankorotus on näköpiirissä.

KAURIS 22.12.–20.1.

Jätä taaksesi nyt epäluotettavat ja epäjohdonmukaiset ihmiset. Et tarvitse sellaista seuraa. Sinulla on nyt mahdollisuus ansaita ylimääräistä, joten tsekkaa kaikki ansaintamahdollisuutesi ja tarkista osakekurssit. Älä anna tunteille valtaa, mutta tee yhteistyötä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älä anna tunteidesi viedä sinua nyt, vaikka koetkin olevasi erittäin herkällä päällä. Älä tuhlaa, vaan aseta itsellesi tutut rutiinit, ja sekä taloutesi, että tunteesi pysyvät hallinnassa. Pysyttele kotona ja tee pitkän tähtäimen tulevaisuuden suunnitelmia.

KALAT 20.2.-20.3.

Taloudellisten sitoumusten kanssa kannattaa olla nyt tarkkana. Älä sijoita äläkä sitoudu ennen kuin olet varma, mitä olet tekemässä. Töissä menee hyvin. Romantiikkaa on ehdottomasti ilmassa, taidatkin olla tähtikartan ainoa onnekas tällä viiikolla. Saat myös jonkin lahjan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi tänään. Rikas mielikuvituksesi voi pelastaa sinut hankalasta tilanteesta ja avata uusia ovia. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Satsaa enemmän kotiin ja perheeseen liittyviin asioihin. Lähipiirisi tarvitsee sinua, joten järjestä heille aikaa. Järkeilyllä pääset pitkälle.

 

NEITSYT

Älä anna tunteidesi sekoittaa ajatuksiasi. Olet tekemässä päätöstä, josta et selviä ilman kylmiä hermoja. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

VAAKA

Lähde mukaan auttamaan kiinnostavan projektin pariin. Eleesi huomataan ja sitä arvostetaan ympärilläsi. Viehätysvoimasi on huipussaan.

 

SKORPIONI

Ole avoin ehdotuksille. Joku lähestyy sinua kiinnostavan idean kanssa. Nyt jos koskaan kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti jotain uutta.

 

JOUSIMIES

Hoida työasiat nopeasti ja tehokkaasti. Ripeys on tänään valttia, sillä loppupäivällä on sinulle mukavampaa annettavaa.

 

KAURIS

Älä heittäydy täysin tunteidesi vietäväksi. Saatat tulla tehneeksi höyrypäissäsi jotain, mitä kadut jälkeenpäin. Tee ratkaisut kylmään järkeen luottaen.

 

VESIMIES

Pidä suunnitelmasi yksinkertaisina. Erityisesti rahan kanssa on parasta pitää jalat maassa. Säästä suuret hankinnat toiseen kertaan.

 

KALAT

Tarjoa osaamistasi ja ideoitasi apuna muille. Saatat pelastaa kaverisi päivän eleelläsi. Ilmassa on piristävä annos romantiikkaa.

 

OINAS

Älä anna kenenkään sotkea suunnitelmiasi. Pidä pää kylmänä ja ajatukset olennaisessa. Keskittymällä yhteen asiaan kerrallaan pääset pitkälle.

 

HÄRKÄ

Älä jää väittämään vastaan. Haluat saada asioita tehtyä, eikä nyt ole aika tarttua pikkuseikkoihin. Kanna vastuu teoistasi joka tilanteessa.

 

KAKSONEN

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Ole suora sanoissasi ja uskalla vaatia muilta samaa. Rehellisyys auttaa hankalan tilanteen setvimisessä.  

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

On uusien alkujen aika. Olet pääsemässä asioissa eteenpäin ja liikkumassa kohti jännittäviä käänteitä. Älä anna valtaa negatiivisille tunteille.

 

LEIJONA

Pidä luotettavat ihmiset lähelläsi. Varmista, ettei kukaan ole aikeissa manipuloida sinua. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

NEITSYT

Satsaa enemmän projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Muuta asiat, jotka eivät istu omiin näkemyksiisi. Seuraa toiveitasi ja halujasi loppuun asti.

 

VAAKA

Suuntaa sinne, minne nenäsi vie sinut. Etsi elämääsi lisää vapautta ja ilon tunnetta. Pääset tavoitteisiisi helposti, jos unohdat stressin omaan arvoonsa.

 

SKORPIONI

Älä anna vihan ottaa valtaa. Pääset näpäyttämään sinua loukannutta ihmistä ennemmin tai myöhemmin. On aika tähdätä täydellisyyteen.

 

JOUSIMIES

Suuntaa energiasi tarkkaan kohteeseen, niin saat enemmän aikaan. Tänään on satsattava etenkin raha-asioihin. Ota vahvuutesi käyttöön.

 

KAURIS

Pidä etäisyyttä hankaliin ihmisiin ja negatiivisiin ajattelumalleihin. Ympäröi itsesi ihmisillä, joihin voit luottaa. Mielipiteiden vaihtaminen tekee hyvää.

 

VESIMIES

Pidä hyvää huolta raha-asioista ja terveydestäsi. Hoida pois alta tekemättä jääneitä hommia. On loistava hetki uuden projektin aloittamiselle.

 

KALAT

Pidä silmät auki pahantahtoisten ihmisten varalta. Kyseenalaista kaikki, niin säästyt turhilta kolhuilta. Liikkeellä on nyt kaikenlaista porukkaa.

 

OINAS

On aika istua suunnittelemaan tulevaa. Käy yksityiskohdat läpi ennen kuin jaat ajatuksesi muiden kanssa. Läheiselläsi saattaa olla sinulle moitteita.

 

HÄRKÄ

Muutokset tekevät hyvää. Älä silti hyppää täysin sokkona tuntemattomaan. Erityisesti rahakysymyksissä on tehtävä taustatyötä.

 

KAKSONEN

Tee se, mikä sinun on tehtävä. Pidä ennen kaikkea kiinni sovituista jutuista. Älä anna kenenkään syyllistää sinua toimimaan.