Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Katsopa nyt tarkasti, mitä kaikkea kaunista ja hyvää elämääsi oikein sisältyykään. Hyväksy myös ne asiat, joita et voi muuttaa. Käytä silti älyäsi saavuttaaksesi jotain mitä haaveilet. Saat voimaa yhteistyöstä ja huomaat, että työt sujuvat sellaisen kanssa, jota arvostat.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Suhtaudu nyt toisiin ihmisiin kunnioituksella, tai sinua aletaan pitää kiusaajana. Tarjoa apuasi sen sijaan, että odottaisin sitä muilta. Älä ryhdy hankkeisiin, joissa on liian monta pomoa, vaan vetäydy ajoissa omiin oloihisi. Jos joku ei tykkää siitä, mitä teet. anna olla.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tee nyt tietoinen päätös, että tulet toimeen myös niiden sukulaisten ja ystävien kanssa, joiden mielipiteistä et juurikaan piittaa. Sinulla on myös toisinaan tapana salata todelliset ajatuksesi ja siitä syntyy harmia. Toimi nyt toisin, äläkä anna ymmärtää, jos et aio antaa.

RAPU 22.6.–22.7.

Anna nyt osaamisesi muidenkin käyttöön, ja pääset olemaan hyödyksi jollekin vitkastelijalle, joka ei saa asiaansa hoidetuksi. Rakkausrintamalla, joka saattaa olla yhteinen vitkastelijan kanssa, tapahtuu nyt lähentymistä. Pelaa siis avoimin kortein ja onni kukoistaa.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Olen rehellinen ja puhu suusi puhtaaksi. Älä ota liikaa töitä, äläkä suostu asioihin, joita et halua tehdä. Sinun onnesi on omissa käsissäni, mutta älä pilaa mainettasi töykeydellä tai joustamattomuudellasi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Kukaan ei piittaa mielipiteistäsi, joten pidä ne nyt itselläsi. Liity niiden joukkoon, joiden mielipiteet voit jakaa, mutta älä mesoa omiasi. Kotona olisi vähän säätöä, ja suhde rakkaimpaasi tai sukulaisiisi paranisi, jos välttäisit vihastumista. Ota rauhallisesti. Hiljaa hyvä tulee.

VAAKA 23.9.–22.10.

Avaa vähän tavoitteitasi, niin sinua uskotaan ja sinuun luotetaan. Varsinkin ne, joiden suosioon yrität nyt päästä, suhtautuisivat sinuun suopeammin, jos pitäisit heidät kartalla. Tämä koskee niin rakkaimpiasi kuin työtovereitasi. Joku vanha tuttu tunkee taas elämääsi.

skorpioni 23.10.–22.11.

Varo nyt vähän sanojasi. Joku odottaa sinun tekevän virheen. Voit toisaalta laittaa elämämäsi nyt myönteisille jengoille, ja sitä myöten ulkonäkösi, rakkauselämäsi ja muut suhteesi paranevat. Olet nyt myös erittäin yritteliäs ja luova.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Järkiperäinen suhtautuminen on nyt valttia, vielä kun lisäät pakettiin vähän viehätysvoimaasi ja osaamistasi, niin sinua ei pysäytä mikään. Pidä kiinni suunnitelmistasi, ja etenet kuin juna. Jopa bonus tai palkankorotus on näköpiirissä.

KAURIS 22.12.–20.1.

Jätä taaksesi nyt epäluotettavat ja epäjohdonmukaiset ihmiset. Et tarvitse sellaista seuraa. Sinulla on nyt mahdollisuus ansaita ylimääräistä, joten tsekkaa kaikki ansaintamahdollisuutesi ja tarkista osakekurssit. Älä anna tunteille valtaa, mutta tee yhteistyötä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älä anna tunteidesi viedä sinua nyt, vaikka koetkin olevasi erittäin herkällä päällä. Älä tuhlaa, vaan aseta itsellesi tutut rutiinit, ja sekä taloutesi, että tunteesi pysyvät hallinnassa. Pysyttele kotona ja tee pitkän tähtäimen tulevaisuuden suunnitelmia.

KALAT 20.2.-20.3.

Taloudellisten sitoumusten kanssa kannattaa olla nyt tarkkana. Älä sijoita äläkä sitoudu ennen kuin olet varma, mitä olet tekemässä. Töissä menee hyvin. Romantiikkaa on ehdottomasti ilmassa, taidatkin olla tähtikartan ainoa onnekas tällä viiikolla. Saat myös jonkin lahjan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On hyvä hetki investoida rahaa sinulle tärkeään asiaan. Älä ota ulkopuolisen sanoja liian kirjaimellisesti. Sinun on nyt vedettävä omat johtopäätöksesi.

 

VAAKA

Ole valmis satsaamaan pelin hieman enemmän kuin muut. Saat tahtosi läpi, jos sisusi ei petä. Älä jää odottamaan, että joku muu tekisi asiat puolestasi.

 

SKORPIONI

Kerro niin huolistasi kuin hyvistä ideoistasikin. Älä jää väittelemään itsepäisen tyypin kanssa. Pyri umpikujasta eteenpäin mahdollisimman pikaisesti.

 

JOUSIMIES

Joku saattaa painostaa sinua tekemään jotain radikaalia. Kuuntele ennen kaikkea itseäsi. Sinun on tehtävä ratkaisusi oman vainusi perusteella.

 

KAURIS

Nyt on hyvä hetki miettiä tulevaisuutta ja turvallisuutta. Tee ratkaisuja, jotka rakentavat suunnitelmillesi vakaata pohjaa. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi johonkin rakentavaan. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, jos olosi on toistaiseksi epävarma. Lähde liikkeelle asioista, joista olet varma.

 

KALAT

Sinun on tehtävä strategiaasi pieniä parannuksia, jos haluat välttää yhteentörmäyksen. On aika säästää pahan päivän varalle. Lykkää suuret hankinnat myöhemmäksi.

 

OINAS

Auttamisen halusi on nyt rajaton. Pidä samalla huolta itsestäsi, jotta omat tarpeesi eivät unohtuisi. Huolellinen suunnittelu palkitaan.

 

HÄRKÄ

Älä anna negatiivisten tunteiden johtaa huonoihin päätöksiin. Kerää faktat, ennen kuin teet mitään radikaalia. Jalat maassa -asenne on valttisi.

 

KAKSONEN

Sinun on aika myydä ideasi muille. Älä kaunistele asioita, vaikka siihen tarjoutuisikin tilaisuus. Rehellisyys on kannaltasi paras vaihtoehto.

 

RAPU

Vietä aikaa kumppanin tai hyvien ystävien kanssa. Työ ja huvi sekoittuvat tänään, mikä johtaa kiinnostaviin tilaisuuksiin. Pidä silmät auki.

 

LEIJONA

Tunteet nousevat pintaan, kun arka puheenaihe on pöydällä. Harkitse sanojasi tarkkaan. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sanottavaa muilla on asiasta.     

 

      

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Älä jätä nyt mitään sattuman varaan vaan valmistaudu huolellisesti. Voitat muut puolellesi olemalla täsmällinen ja tarkka. Kun tiedät, mitä haluat, neuvottelu on aina helpompaa. Voit lähentyä sinulle tärkeän ihmisen kanssa tarjoamalla hänelle apuasi.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Lähetät nyt ristiriitaisia viestejä ja se hämmentää jotakuta. Lakkaa pyörimästä kuin tuuliviiri ja pysy kannassasi. Osoita rakkauttasi mieluummin tekojen kuin sanojen kautta. Älä menetä hermojasi, kun muut eivät tanssi pillisi mukaan. Muillakin voi olla toimivia ideoita!

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Yhteistyössä on voimaa! Nyt kannattaa panna paukkuja verkostoitumiseen, sillä se voi kantaa hedelmää pitkään. Lähde reippaasti koulutuksiin ja seminaareihin, tapaa uusia ihmisiä. Saat uudenlaista pääomaa, joka auttaa sinua ratkaisemaan jopa pitkään piinanneen ongelman.

RAPU 22.6.–22.7.

Suustasi voi nyt livahtaa sammakoita, joita kadut myöhemmin. Mieti, ennen kuin möläytät. Joka asiassa on aina kaksi puolta, saat siitä arvokkaan muistutuksen tällä jaksolla. Älä sorru kateuteen; kaikilla on omat murheensa. Älä pihtaa rakkauttasi niiltä, joita oikeasti rakastat.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Olet uuden edessä, mutta ennen sitä sinun täytyy tehdä sovinto menneisyytesi kanssa. Katso rohkeasti taaksesi, ei siellä mitään niin kamalaa ole. Kadu mieluummin tekemättömiä kuin tehtyjä asioita. Kun muutos on viimein ovellasi, älä epäröi avata.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Carpe diem, neitsyt! Nyt olisi elämänmuutosta tarjolla, jos vain uskallat tarttua siihen. Muutos voi astua elämääsi vain vähän kierolla tavalla, esimerkiksi vanhan tuttavuuden muodossa. Älä ryhdy turhiin taistoihin muutosta vastustavien kanssa. Tämä on sinun elämäsi, sinä olet oman laivasi kapteeni. Hus, turha syyllisyys!

VAAKA 23.9.–22.10.

Hoida rivakasti velvollisuudet pois alta, niin saat kaipaamaasi aikaa läheistesi kanssa. Ota aikaa myös itsellesi ja keskitä ajatuksesi menneen sijasta tulevaan; jaksat taas kohta olla parempi ihminen! Älä lannistu, jos kaikki ei mene heti kuten olit ajatellut.

skorpioni 23.10.–22.11.

Sinun ei tarvitse pitää muiden valinnoista, mutta niin kauan kuin niillä ei ole suoraa vaikutusta sinuun, ei kannata sekaantua. Selviät parhaiten avoimuudella ja rehellisyydellä. Ulkoinen muutos nostaa itsetuntoasi, ja ilmassa on jopa romanssinpoikasta.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Valitse sanasi nyt huolellisesti. On vaara, että joku vääntelee sanomisiasi oman etunsa mukaisiksi. Yritä itse pelata silti vain reilua peliä. Kun kohtaat vastustusta, yritä löytää siitäkin positiiviset puolet. Vaikka tuntuisi hankalalta, muista, että rehellisyys ja kova työ yleensä palkitaan.

KAURIS 22.12.–20.1.

Laita prioriteettisi nyt järjestykseen, ja huolehdi, että teet kaikkesi tavoitteidesi eteen. Varo kuitenkin ajautumasta liiaksi tunteidesi valtaan. Muuten vaarana voi olla massiivinen konflikti. Kaaoksen ja negaatioiden sijaan pyri harmoniaan ja rakkauteen sekä itsesi että ympäröivän maailman kanssa.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älä jätä kohtaloasi muiden käsiin. Älä jätä mitään pienempiäkään asioita: olet kuitenkin vain tyytymätön siihen, miten muut asiat hoitavat. Talikko siis omaan käteen ja hommiin! Ympäröi itsesi ystävillä ja pidä negatiiviset ihmiset mahdollisimman kaukana.

KALAT 20.2.-20.3.

Positiivisuutta peliin, olipa kyse sitten rakkaudesta tai työstä! Hankalatkin asiat hoituvat, kun ongelmien sijasta etsit ratkaisuja. Rakkaussuhteessasi tarvotaan nyt vastamäkeä, mutta se mikä ei tapa, vahvistaa. Voitte selviytyä tästä voittajina. Kuuntele, avaa sydämesi ja ole valmis myös kompromisseihin.