Me Naiset
|
Eugenia Last
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Katsopa nyt tarkasti, mitä kaikkea kaunista ja hyvää elämääsi oikein sisältyykään. Hyväksy myös ne asiat, joita et voi muuttaa. Käytä silti älyäsi saavuttaaksesi jotain mitä haaveilet. Saat voimaa yhteistyöstä ja huomaat, että työt sujuvat sellaisen kanssa, jota arvostat.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Suhtaudu nyt toisiin ihmisiin kunnioituksella, tai sinua aletaan pitää kiusaajana. Tarjoa apuasi sen sijaan, että odottaisin sitä muilta. Älä ryhdy hankkeisiin, joissa on liian monta pomoa, vaan vetäydy ajoissa omiin oloihisi. Jos joku ei tykkää siitä, mitä teet. anna olla.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tee nyt tietoinen päätös, että tulet toimeen myös niiden sukulaisten ja ystävien kanssa, joiden mielipiteistä et juurikaan piittaa. Sinulla on myös toisinaan tapana salata todelliset ajatuksesi ja siitä syntyy harmia. Toimi nyt toisin, äläkä anna ymmärtää, jos et aio antaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Anna nyt osaamisesi muidenkin käyttöön, ja pääset olemaan hyödyksi jollekin vitkastelijalle, joka ei saa asiaansa hoidetuksi. Rakkausrintamalla, joka saattaa olla yhteinen vitkastelijan kanssa, tapahtuu nyt lähentymistä. Pelaa siis avoimin kortein ja onni kukoistaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA 23.7.–22.8.

Olen rehellinen ja puhu suusi puhtaaksi. Älä ota liikaa töitä, äläkä suostu asioihin, joita et halua tehdä. Sinun onnesi on omissa käsissäni, mutta älä pilaa mainettasi töykeydellä tai joustamattomuudellasi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Kukaan ei piittaa mielipiteistäsi, joten pidä ne nyt itselläsi. Liity niiden joukkoon, joiden mielipiteet voit jakaa, mutta älä mesoa omiasi. Kotona olisi vähän säätöä, ja suhde rakkaimpaasi tai sukulaisiisi paranisi, jos välttäisit vihastumista. Ota rauhallisesti. Hiljaa hyvä tulee.

VAAKA 23.9.–22.10.

Avaa vähän tavoitteitasi, niin sinua uskotaan ja sinuun luotetaan. Varsinkin ne, joiden suosioon yrität nyt päästä, suhtautuisivat sinuun suopeammin, jos pitäisit heidät kartalla. Tämä koskee niin rakkaimpiasi kuin työtovereitasi. Joku vanha tuttu tunkee taas elämääsi.

skorpioni 23.10.–22.11.

Varo nyt vähän sanojasi. Joku odottaa sinun tekevän virheen. Voit toisaalta laittaa elämämäsi nyt myönteisille jengoille, ja sitä myöten ulkonäkösi, rakkauselämäsi ja muut suhteesi paranevat. Olet nyt myös erittäin yritteliäs ja luova.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Järkiperäinen suhtautuminen on nyt valttia, vielä kun lisäät pakettiin vähän viehätysvoimaasi ja osaamistasi, niin sinua ei pysäytä mikään. Pidä kiinni suunnitelmistasi, ja etenet kuin juna. Jopa bonus tai palkankorotus on näköpiirissä.

KAURIS 22.12.–20.1.

Jätä taaksesi nyt epäluotettavat ja epäjohdonmukaiset ihmiset. Et tarvitse sellaista seuraa. Sinulla on nyt mahdollisuus ansaita ylimääräistä, joten tsekkaa kaikki ansaintamahdollisuutesi ja tarkista osakekurssit. Älä anna tunteille valtaa, mutta tee yhteistyötä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älä anna tunteidesi viedä sinua nyt, vaikka koetkin olevasi erittäin herkällä päällä. Älä tuhlaa, vaan aseta itsellesi tutut rutiinit, ja sekä taloutesi, että tunteesi pysyvät hallinnassa. Pysyttele kotona ja tee pitkän tähtäimen tulevaisuuden suunnitelmia.

KALAT 20.2.-20.3.

Taloudellisten sitoumusten kanssa kannattaa olla nyt tarkkana. Älä sijoita äläkä sitoudu ennen kuin olet varma, mitä olet tekemässä. Töissä menee hyvin. Romantiikkaa on ehdottomasti ilmassa, taidatkin olla tähtikartan ainoa onnekas tällä viiikolla. Saat myös jonkin lahjan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla