Me Naiset
|
Eugenia Last
Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Älä unohda kiittää niitä, jotka ovat auttaneet sinua viime aikoina. Näin varmistat, että saat tukea heiltä myös jatkossa. Jokin epäselvä ihmissuhdeasia vaatii pikaista selvittämistä. Jos huomaat tehneesi virheen, myönnä se reilusti: säästyt lisäongelmilta.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Opi virheistäsi, niin vältyt tekemästä samoja tyhmyyksiä uudestaan. Ratkaise ristiriidat diplomatialla. Ole rehellinen motiiviesi suhteen: se auttaa sinua nyt saavuttamaan haluamasi. Seiso ylpeästi ratkaisujesi takana, vaikka kohtaisit arvostelua.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Älä nyt vain luovuta! Olet menossa oikeaan suuntaan, ja pieni kompastelu kesken matkan kuuluu asiaan. Jos joku yrittää heittää kapuloita rattaisiisi, sivuuta hänet. Ole tarkkana keneen luotat. Itseesi voit aina luottaa, ja nyt onkin täysin tarpeetonta hakea vahvistusta ulkopuolisilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Vietä aikaasi nyt sellaisten ihmisten seurassa, jotka saavat sinut kukoistamaan. Pidä tuntosarvesi herkillä ja huomioi, mitä muut sinusta haluavat. Kaikki eivät osaa olla yhtä suoria kuin sinä. Muista silti kysyä aina lupa, ennen kuin alat tehdä muitakin kuin itseäsi koskevia päätöksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA 23.7.–22.8.

Älä vello asioissa, joihin et voi edes vaikuttaa. Mene eteenpäin ja etsi jotain uutta ja innostavaa. Lähde ihmisten ilmoille; iloiset sosiaaliset kohtaamiset lievittävät parhaiten stressiäsi. Niin kotona kuin töissä voi olla muutoksia tiedossa. Älä ole esteenä niille.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Kohtaa vaikeudet pystypäin. Nyt kannattaa olla rehellinen jopa raadollisuuteen asti. Se vähentää turhien spekulaatioiden mahdollisuutta ihmisiltä, jotka haluavat vain typistää sinut. Anna aikaasi rakkaillesi, he tuppaavat usein jäämään kiireidesi jalkoihin. He ansaitsevat arvostusta. Pienet juhlat voisivat piristää itseäsikin.

VAAKA 23.9.–22.10.

Mietityttävätkö raha-asiat? Mieti kaksi kertaa ennen kuin teet isoja kulutuspäätöksiä. Jos huolet tunkevat jo yöuniin, keskustele murheista läheistesi kanssa, älä jää yksin hautomaan niitä. Apuakin on saatavilla, joskin tällä kertaa yllättävässä muodossa.

skorpioni 23.10.–22.11.

Hidasta! Ajoissa! Jos jatkat sata lasissa painamista, ajat ohi matkan varrella vartovista mahdollisuuksista. Voi myös olla, että matkasi tyssää rajuun äkkipysähdykseen, ja sitä et todellakaan halua. Kun hiljennät, näet, mitä kaikkea hienoa sinulla jo on.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Lakkaa keksimästä selityksiä ja kanna vastuu reippaasti tekojesi seurauksista. Tarjoa apuasi, kun näet jonkun sitä tarvitsevan – tämä voi johtaa uuteen, yllättävään ystävyyssuhteeseen! Ennen kuin suostut sopimuksiin, pidä huoli, että olet tietoinen asioiden todellisesta laidasta.

KAURIS 22.12.–20.1.

Tunne-elämässäsi on nyt turbulenssia. Jokin henkilö herättää sinussa nyt jopa suoranaista vihaa, mutta yritä olla antautumatta negatiivisille tunteille. Samasta tarinasta voi olla useampi versio, ja kumpikin voi olla yhtä totta. Valitse puolesi maalaisjärjen ja faktojen, älä tunteiden perusteella.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Joku yrittää nyt saada sinut taipumaan tahtoosi, mutta sano tiukasti ei. Pidä yksityisasiasi nyt vain ominasi. Kaikkea mitä sanot, voidaan valitettavasti käyttää sinua vastaan. Punnitse huolellisesti myös omien tekojesi ja sanojesi vaikutukset muihin.

KALAT 20.2.-20.3.

Tutkiskele mahdollisuuksiasi avoimin mielin. Sinun ei ole mikään pakko tyytyä nykyisiin olosuhteisiin. Muutosta on turha odottaa, jos sille ei anna edes mahdollisuutta. Torju negatiiviset tunteet ja asenteet. Ne ovat nyt vain este kehittymisellesi ja kaikelle sille hyvälle, mitä tulevalla voisi olla sinulle annettavanaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla