Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Tiedät itse, mikä sinulle on parasta. Älä anna kenenkään mollata sinua. Valitse ystäväsi nyt huolella. Ja jos on kyse rakkaussuhteesta, mieti, kannattaako siinä edetä. Rahaa tulee ja menee ja siksipä on viisasta ryhtyä säästämään. Älä yritä ostaa rakkautta!

Härkä 20.4.–20.5.

Ole yhteydessä niihin ihmisiin, joilla on sinulle väliä. Kuuntele, mitä heillä on sanottavanaan, ja tee sitten suunnitelma. Se auttaa sinua parantamaan suhdettasi johonkin läheiseen. Sitoudu siihen, mihin ryhdyt ja muista vakauttaa myös taloutesi.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Mieti, mistä päin nyt tuulee. Joku yrittää johtaa sinua harhaan. Panosta nyt terveellisiin elämäntapoihin ja ulkonäköösi. Joku, ehkä työkaverisi, vähän ylireagoi, mutta älä osallistu kiistaan, joka ei edes koske sinua. Romantiikka ja henkinen kasvu ovat elokuun juttu.

Rapu 22.6.–22.7.

Ole avoin, niin suunnitelmasi käy helpommin toteen. Karista epäilykset ja jatka valitsemallasi tiellä. Tunne-elämässä on tummia pilviä; jokin rahaan tai tunne-elämään liittyvä konflikti on väistämätön. Tutustut pian myös uusiin maisemiin ja ihmisiin.

Leijona 23.7.–22.8.

Katso elämääsi eteenpäin nyt myönteisellä mielellä ja löydät jotain, mihin tarttua ja mikä vie sinua ”nekstille levelille”. Yllättävä muutos on tulossa. Tapaa ihmisiä, joilla on sinulle merkitystä. Opi virheistäsi. Pysy perusasioissa. Rakkaus ja parisuhde auttavat sinua pysymään kaidalla tiellä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet sateentekijä! Sinusta riippuu, miten asiat nyt etenevät. Intuitiosi ohjaa sinut kuitenkin oikeaan suuntaan, ja pääset tekemään elämästäsi entistä miellyttävämpää. Päästä irti vanhoista sotkuista. Älä sekoita työtä ja hauskanpitoa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Luo nyt kriittinen katse sekä siihen, miten asut, että siihen, miten asiat sujuvat rakkaidesi kanssa. Sinun on nyt vaikeaa pitää tunteitasi piilossa, joten viisainta on vain ottaa puheeksi kaikki ne asiat, joihin haluat muutosta. Tsekkaa, mitä on aiemmin sovittu.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Liity ryhmiin, joiden toiminta kiinnostaa ja joissa voit tavata ihmisiä, joiden seurassa viihdyt. Älä kuitenkaan ryhdy päällepäsmäriksi, vaan pidä näkemyksesi itselläsi. Kuuntele ja havainnoi ja saatat oppia jotain kiinnostavaa. Vältä myrkyllisiä tilanteita.

Jousimies 23.11.–21.12.

Olet nyt valmis kuuntelemaan muiden huolia ja valituksia, mutta älä todellakaan usko kaikkea, minkä kuulet. Olet myös tarkka rahan kanssa: tarjoustuote ei välttämättä ole sitä, miltä se näyttää – ja tämä sopii elämänohjeeksi muutenkin.

Kauris 22.12.–20.1.

Jaa nyt ajatukseni ja kerro tunteistasi. Kuuntele myös palautetta. Pyydä apua, ja sinua autetaan. Myös romantiikka on ilmassa. Oletkin lähiviikkoina tähtikartan harvoja onnellisia. Mieti myös, miten voisit tehdä työsi toisella tavalla, joko etänä tai kokonaan uusissa kuvioissa.

Vesimies 21.1.–19.2.

Nyt on parempi katsoa kuin katua. Asiat ovat myös neuvoteltavissa, olipa kyse sitten työstä tai parisuhteesta. Avointa puhetta kaivataan. Keskity myös fyysisen kunnon ylläpitämiseen ja parantamiseen sekä budjettisi vahtimiseen. Kohtuus kaikessa, kas siinäpä elokuun mantra!

Kalat 20.2.-20.3.

Verkostoidu ja osallistu, mutta älä jaa liikaa henkilökohtaista informaatiota uusien tuttujesi kanssa. Älä myöskään päästä ketään avoimesti kritisoimaan tai halveksimaan sinua. Älä missään tapauksessa kerro kenellekään, mitä suunnittelet.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Saat valtavasti energiaa perheeltä ja ystäviltäsi. Vietä aikaa ihmissuhteille omistautuen ja läheisiäsi kuunnellen. Ilmassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT

Lyhyt maisemanvaihdos johtaa kiinnostaviin tapahtumiin. Tapaat ihmisiä, jotka kannattaa pitää näköpiirissäsi. Ole avoin ehdotuksille.

 

VAAKA

Älä anna kenenkään vaatia sinulta liikaa. Sinun on valittava itse, mikä on juuri sinulle tärkeää. Voit saada tänään muutoksia aikaan lähtemällä liikkeelle.

 

SKORPIONI

Etene hitaasi ja rauhallisesti. Suurten ideoiden aika koittaa myöhemmin. Nyt on panostettava ennen kaikkea huolelliseen suunnitteluun.

 

JOUSIMIES

Tunne-elämässäsi myrskyää, eikä pettymyksiltä voi välttyä. Joku ei ole kanssasi rehellinen, mistä sotku syntyy. Älä sorru valehtelemiseen omalta puoleltasi.

 

KAURIS

Muutokset alkavat sinusta. Päätä ensitöiksesi, mitä toivot tulevalta. Vasta sitten voit nähdä asioissa konkreettista liikettä.

 

VESIMIES

Ihmissuhderintamalla on luvassa muutoksia. Kuuntele ja tarkkaile, niin opit paljon. Hermostuminen olisi nyt huonoin mahdollinen ratkaisu.

 

KALAT

Joku yrittää manipuloida sinua. Pidä itsesi turvassa kohtuuttomilta vaatimuksilta ja uskalla kieltäytyä tarvittaessa. Hyvinvointisi on etusijalla.

 

OINAS

Älä anna kenenkään asettaa sinulle rajoituksia. Joku yrittää tuputtaa sinulle omia näkemyksiään. Pidä puoliasi vahvaa persoonaa vastaan.

 

HÄRKÄ

Ota muutokset avosylin vastaan. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja paikkoihin. Erilaiset ajattelutavat ja vaikutteet tekevät sinulle hyvää.

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä vie sinut pitkälle. Älä lannistu takaiskujen edessä. Sisulla ja päättäväisyydellä pääset läpi esteistä.

 

RAPU

Kokeile asioiden tekemistä uudella tavalla. Keräät pisteitä rohkeudella ja avoimuudella. Tarjoa ehdotuksia ja kuuntele huolellisesti vastauksia.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. Saat ihmeitä aikaan myös pienellä budjetilla. Pidä silmät auki otollisten tilaisuuksien varalta.

 

NEITSYT

Lähde reissuun tai tapaamaan vanhoja kavereita. Radikaali muutos arkirutiineihisi olisi paikallaan. Pakka kaipaa nyt sekoittamista.

 

VAAKA

Auta ventovierasta, niin omakin päiväsi kirkastuu kertaheitolla. Hyvän tahdon eleelläsi on kauaskantoiset vaikutukset. Omista aikaa myös itsellesi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevaa yhdessä rakkaittesi kanssa. On aika haaveilla ilman rajoituksia. Kaiken ei tarvitse lähteä rahakysymyksistä.

 

JOUSIMIES

Vanha ystävä muistuttaa sinua menneistä. Olet jättänyt tietyt asiat jo taaksesi, ja hyvä niin. Viehätysvoimastasi on tänään hyötyä.

 

KAURIS

Pysyttele kotosalla ja käytä päivä mahdollisimman tehokkaasti hyödyksi. Pakerrat paljon energiaa vievän homman parissa. On otollinen aika muutoksille.

 

VESIMIES

Satsaa verkostoihin ja ihmissuhteisiin. Kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi. Muista olla hyvä kuuntelija ja jättää tilaa myös muille.

 

KALAT

Tunnerikas selkkaus saa sinut epäröimään. Vältä lisädraama pysyttelemällä kaukana sotkuista, jotka eivät kuulu sinulle. Satsaa vakauteen ja tasapainoon.

 

OINAS

Lähde tapaamaan ihmisiä. Nyt on loistava hetki solmia ystävyyksiä ja käydä kiinnostavia keskusteluja. Vilpittömyydellä pääset pitkälle.

 

HÄRKÄ

Kerro tunteistasi ihmiselle, jota asia koskee. Toivot näkeväsi elämässäsi muutoksia. Ensimmäinen askel on avautuminen.

 

KAKSONEN

Satsaa sinulle tärkeään projektiin niin paljon voimavarojasi kuin mahdollista. Pian pääset nauttimaan panostuksesi tuloksista.

 

RAPU

Anna tunteidesi näkyä. Kokeile tehdä asiat eri tavalla, niin löydät itsestäsi uusia puolia. Pidä huolta terveydestäsi ja jaksamisestasi.