Me Naiset
|
Eugenia Last
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Tiedät itse, mikä sinulle on parasta. Älä anna kenenkään mollata sinua. Valitse ystäväsi nyt huolella. Ja jos on kyse rakkaussuhteesta, mieti, kannattaako siinä edetä. Rahaa tulee ja menee ja siksipä on viisasta ryhtyä säästämään. Älä yritä ostaa rakkautta!

Härkä 20.4.–20.5.

Ole yhteydessä niihin ihmisiin, joilla on sinulle väliä. Kuuntele, mitä heillä on sanottavanaan, ja tee sitten suunnitelma. Se auttaa sinua parantamaan suhdettasi johonkin läheiseen. Sitoudu siihen, mihin ryhdyt ja muista vakauttaa myös taloutesi.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Mieti, mistä päin nyt tuulee. Joku yrittää johtaa sinua harhaan. Panosta nyt terveellisiin elämäntapoihin ja ulkonäköösi. Joku, ehkä työkaverisi, vähän ylireagoi, mutta älä osallistu kiistaan, joka ei edes koske sinua. Romantiikka ja henkinen kasvu ovat elokuun juttu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rapu 22.6.–22.7.

Ole avoin, niin suunnitelmasi käy helpommin toteen. Karista epäilykset ja jatka valitsemallasi tiellä. Tunne-elämässä on tummia pilviä; jokin rahaan tai tunne-elämään liittyvä konflikti on väistämätön. Tutustut pian myös uusiin maisemiin ja ihmisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Katso elämääsi eteenpäin nyt myönteisellä mielellä ja löydät jotain, mihin tarttua ja mikä vie sinua ”nekstille levelille”. Yllättävä muutos on tulossa. Tapaa ihmisiä, joilla on sinulle merkitystä. Opi virheistäsi. Pysy perusasioissa. Rakkaus ja parisuhde auttavat sinua pysymään kaidalla tiellä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet sateentekijä! Sinusta riippuu, miten asiat nyt etenevät. Intuitiosi ohjaa sinut kuitenkin oikeaan suuntaan, ja pääset tekemään elämästäsi entistä miellyttävämpää. Päästä irti vanhoista sotkuista. Älä sekoita työtä ja hauskanpitoa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Luo nyt kriittinen katse sekä siihen, miten asut, että siihen, miten asiat sujuvat rakkaidesi kanssa. Sinun on nyt vaikeaa pitää tunteitasi piilossa, joten viisainta on vain ottaa puheeksi kaikki ne asiat, joihin haluat muutosta. Tsekkaa, mitä on aiemmin sovittu.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Liity ryhmiin, joiden toiminta kiinnostaa ja joissa voit tavata ihmisiä, joiden seurassa viihdyt. Älä kuitenkaan ryhdy päällepäsmäriksi, vaan pidä näkemyksesi itselläsi. Kuuntele ja havainnoi ja saatat oppia jotain kiinnostavaa. Vältä myrkyllisiä tilanteita.

Jousimies 23.11.–21.12.

Olet nyt valmis kuuntelemaan muiden huolia ja valituksia, mutta älä todellakaan usko kaikkea, minkä kuulet. Olet myös tarkka rahan kanssa: tarjoustuote ei välttämättä ole sitä, miltä se näyttää – ja tämä sopii elämänohjeeksi muutenkin.

Kauris 22.12.–20.1.

Jaa nyt ajatukseni ja kerro tunteistasi. Kuuntele myös palautetta. Pyydä apua, ja sinua autetaan. Myös romantiikka on ilmassa. Oletkin lähiviikkoina tähtikartan harvoja onnellisia. Mieti myös, miten voisit tehdä työsi toisella tavalla, joko etänä tai kokonaan uusissa kuvioissa.

Vesimies 21.1.–19.2.

Nyt on parempi katsoa kuin katua. Asiat ovat myös neuvoteltavissa, olipa kyse sitten työstä tai parisuhteesta. Avointa puhetta kaivataan. Keskity myös fyysisen kunnon ylläpitämiseen ja parantamiseen sekä budjettisi vahtimiseen. Kohtuus kaikessa, kas siinäpä elokuun mantra!

Kalat 20.2.-20.3.

Verkostoidu ja osallistu, mutta älä jaa liikaa henkilökohtaista informaatiota uusien tuttujesi kanssa. Älä myöskään päästä ketään avoimesti kritisoimaan tai halveksimaan sinua. Älä missään tapauksessa kerro kenellekään, mitä suunnittelet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla