Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Kun arki ja marraskuun pimeys yrittävät painaa sinut matalaksi, älä tuhlaa aikaasi tai energiaasi mihinkään hyödyttömään. Sama pätee ihmisiin. Ympäröi itsesi siis hyvällä seuralla ja pyri tekemään asioita, jotka tuottavat sinulle puhdasta iloa.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Ihminen menneisyydestäsi lähestyy sinua yllättävällä ehdotuksella. Älä epäröi vaan vastaa kyllä! Sen sijaan suhteesi erääseen henkilöön sinun kyllä kannattaisi kyseenalaistaa. Pyri säilyttämään rauha, mutta pidä jatkossa tiukemmin kiinni rajoistasi.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Janoat romantiikkaa elämääsi, mutta mieti tarkasti, onko se syy höllentää moraalia. Siitä voi seurata vain ankara henkinen krapula. Älä perusta ratkaisujasi kuulopuheisiin, vaan etsiydy tiedon alkulähteille. Ole itse se muutos, jota toivot muilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Varo, mitä toivot, sillä se voi oikeasti nyt myös toteutua. Oletko vielä valmis siihen muutosten vyöryyn? Liika suunnittelu etukäteen ei sekään ole hyvästä, elämä ei ole aina hallittavissa, ja joskus paras tulos syntyy improvisoimalla. Älä pelkää poiketa merkityiltä reiteiltä!

LEIJONA 23.7.–22.8.

Rakkauselämäsi osoittaa elpymisen merkkejä pitkän kuivakan kauden jälkeen. Se voi kuitenkin vaatia sinua astumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle. Tuo julki toiveesi, niin silloin niiden mahdollisuudet toteutua kasvavat räjähdysmäisesti. Läheisesi eivät ole ajatustenlukijoita.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Luota itseesi ja elämänkokemukseesi, kun olet vaikean ratkaisun edessä. Kun kuuntelee intuitiotaan, menee harvoin vikaan. Joku voi yrittää harhauttaa sinua, suhtaudu siis kriittisesti tietoihin, joita sinulle tarjoillaan. Arvostamallasi henkilöllä on sinulle sanottavaa. Myös häntä kannattaa jälleen kuunnella tarkalla korvalla.

VAAKA 23.9.–22.10.

Älä sorru painostuskeinoihin, vaikka haluaisitkin kovasti taivuttaa toiset tahtoosi. Et varmaan silti halua, että he tanssivat pillisi mukaan pitkin hampain? Käytä luovuuttasi ja nokkeluuttasi, niin saat heidän vapaaehtoisesti toimimaan pikku apureinasi.

skorpioni 23.10.–22.11.

Uurasta hiljaa kulisseissa, vaikka mielesi tekisi jo huutaa suuri suunnitelmasi koko maailmalle. Mitä pitempään saat pidettyä salaisuutesi, sitä suurempi yllätys tulee olemaan. Sitä paitsi jos paljastut jo nyt, joku voi yrittää hyötyä työstäsi. Muista hintasi.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Ilmassa on väärinymmärryksen vaaraa. Kuuntele siis tarkasti, mitä sinulle sanotaan sen sijaan että kohkaat menemään sata lasissa. Menosi on ollut viime aikoina vähän sen sorttista, ja kohta edessä voi olla törmäys. Välillä on ihan ok sanoa ei.

KAURIS 22.12.–20.1.

Valitse taistelusi viisaasti. Etenkin jos vastassa on henkilö, joka ei epäröi pelata likaista peliä – jätä välistä. Ajan ja energian hukkaa. Lähde nyt vain taistoihin, joissa vaakalaudalla on sinulle todella tärkeitä asioita. Pyri purkamaan pienemmät turhautumasi vaikka kuntosalilla. Hemmottele itseäsi surutta.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Menestystä ei voi estää, jos pelaat korttisi oikein. Jos olet miettinyt sijoittamista, yrityksen perustamista tai vaikka vain arvan ostamista, onnen tähdet ovat nyt puolellasi. muista silti, että menestys voi lähteä yhtä nopeasti kuin se tulikin. Aiempi työsi tärkeän ihmissuhteen eteen palkitaan.

KALAT 20.2.-20.3.

Ei kannata ahmia itseään ähkyyn elämän noutopöydästä. Tarkastele siis rauhallisesti, mitä vaihtoehtoja sinulle nyt on tarjolla. Tee valintasi sen perusteella, minkä tiedät olevan sinulle hyväksi pitkälle tähtäimellä, vaikka tyrkyllä olisi herkullisempiakin vaihtoehtoja. Kommunikaatio-ongelmat vältät parhaiten olemalla läsnä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla