Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle lähiviikkoina?

OINAS 21.3.–19.4.

Laita nyt kaikki paukut joko kodin sisustamiseen tai lähisuhteiden hoitoon äläkä nipota pikkuasioista. Verkostoidu ja panosta juhannuksena sosiaalisten suhteiden parantamiseen. Nautit myös niin aikuisten kuin lastenkin leikeistä, jos vain annat itsellesi luvan heittäytyä.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tavoittele taivaita tänä juhannuksena. Tämä neuvo voi liittyä joko kotiasioihin tai uusiin suhteisiin. Kun pääset maaliin, tunnet sekä helpotusta että vapautusta, ehkä jopa pettymystä. Juhannuksen jälkeen sinun kannattaakin suunnata sitten ihan toisiin maisemiin.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Älä päästä ketään sotkemaan juhannussuunnitelmiasi, mutta jo seuraavalla viikolla kannattaa vuorostaan panostaa niihin ihmisiin ja asioihin, jotka herättävät intohimosi. Seuraamalla vaistoasi pääset tekemään positiivisia muutoksia ihmissuhteisiisi.

RAPU 22.6.–22.7.

Suuntaa katseesi pilvien hopeareunuksiin ja elämän suuriin kuvioihin. Älä takerru pikkuasioihin, mutta älä myöskään anna kollegan delegoida kaikkea sinulle, vaikka hän onkin lähdössä lomalle. Pidä pääsi kaikissa yhteisprojekteissa, olipa se sitten kodin remontti tai työasia.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tähdet lupaavat sinulle rentouttavaa juhannusta. Olet mestari kun pitää ottaa rennosti, mutta kun pitäisi ryhtyä puuhaan, saatat sotkea asioita. Jätä siis vaativammat hommat nyt muille. Päästä mielikuvituksesi irti!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Juhannuksena on sinun vuorosi tehdä aloite. Kerro ajatuksistasi ja saat tilaisuuden muuttaa elämäsi suuntaa. Älä kerro salaisuuksiasi nyt muille. Pidä myös rahoistasi kiinni, vaikka alennusmyynnit houkuttavatkin. Ole vähän itsekäs, se tekee sinulle hyvää.

VAAKA 23.9.–22.10.

Olet nyt hieman vietävissä, mutta parasta olisi ainakin juhannuksen tienoilla pitää pää kylmänä ja kuunnella vain omaa tahtoasi. Vaikka joudut välttelemään houkutuksia, ole silti rehellinen, muuten asiat eivät ratkea sinun kannaltasi hyvällä tavalla. Romanssi kukoistaa!

skorpioni 23.10.–22.11.

Joudut ilmaisemaan itseäsi tavallista painokkaammin juhannuksena. Koet vastarintaa ja saatat joutua valitsemaan erilaisen reitin päästäksesi tavoitteeseesi. Älä suutu, ettet pilaa mahdollisuuksiasi, vaan listaa vaihtoehdot ja kuuntele.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Sinun on nyt viisainta kääntää katseesi itseesi ja viettää juhannus vaikka ihan omassa rauhassa. Voisit tarkkailla terveyttäsi, laatia uuden kuntoilusuunnitelman ja priorisoida terveitä elintapoja. Ole valmis kompromisseihin läheistesi kanssa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Ole avulias muille, erityisesti juhannuksena, niin saat seuraavankin kutsun tulla juhlimaan yhdessä. Juhannuksen jälkeen taas kannattaa olla tarkempi niin avun tarjoamisessa kuin rahankäytössäkin. Mutta kuuntele silti läheisiäsi ja keskity kaikkein rakkaimpiisi.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Sinua houkuttaa osallistua juhannuksena johonkin jupakkaan, mutta katso, ettet joudu katumaan. Äläkä missään tapauksessa ylireagoi! Toisaalta ilmassa on myös romantiikkaa, ja voitkin vetäytyä mieluummin sinne, missä sinua arvostetaan. Ja muista!: ”Kel onni on” jne...

KALAT 20.2.-20.3.

Voisit käyttää juhannuksen siihen, että tutkailisit, mitä muuta osaat kuin grillata tai tiskata. Voisit alkaa käyttää aikaasi asioihin, joista todella nautit. Käytä älyäsi ja intuitiotasi siihen, että teet oikeat ratkaisut, etkä mene muiden mukana. Sinulla kun on visioita.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Varmistu siitä, että teet muutokset oikeista syistä. Impulsiivinen veto ei välttämättä vie sinua kovin hyvään suuntaan. Laskelmointi ja ennakointi ovat nyt tarpeen.

 

SKORPIONI

Ole valmis laittamaan itsesi likoon ja muuttumaan. Käännä katse sisimpääsi, sillä vastaukset löytyvät sieltä. Parannukset alkavat pienistä asioista.

 

JOUSIMIES

Jaa ajatuksia seurassa, jossa sinua ymmärretään. Ota läheisesi huomioon ratkaisuja tehdessäsi. Itsekeskeinen käytös vain kostautuisi nopeasti.

 

KAURIS

Tunteet hämmentävät sinua tänään. Nopea tahti sumentaa näkökenttäsi, eikä fiksuja päätöksiä ole helppo tehdä. Pyri pitämään jalat maassa kaiken keskellä.

 

VESIMIES

Tuttu kasvo menneisyydestä palaa elämääsi. Ole tarkkana, sillä hän saattaa yrittää vaikuttaa päätöksiisi. Etenkin raha-asioissa kannattaa olla varuillaan.

 

KALAT

Luvassa on odottamattomia käänteitä. Ne vievät sinua kuitenkin oikeaan suuntaan, joten heittäydy virran vietäväksi. On aika uskaltautua ottamaan riskejä.

 

OINAS

Pidä ideasi toistaiseksi omana tietonasi. Pääset luovimaan tiesi läpi päivän haasteista helpommin, jos maltat pitää matalaa profiilia.

 

HÄRKÄ

Anna muiden arvailla. Salaperäisyys on sinulle tänään eduksi. Kerro suunnitelmistasi vasta sitten, kun tilanne on sinulle selkeämpi.

 

KAKSONEN

Viime hetken muutos voi kiristää hermojasi. Saat hyviä neuvoja yllättävältä taholta. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

RAPU

Hidasta tahtia ja pidä silmät auki. Tee asiat omassa rytmissäsi yksityiskohtia sivuuttamatta. Pienissä asioissa piilee nyt eniten voimaa.

 

LEIJONA

Juttele ja ota asioista selvää. Sekä uusilla että vanhoilla tuttavuuksilla on sinulle kiinnostavaa kerrottavaa. Saat päivästä paljon virtaa ja inspiraatiota.

 

NEITSYT

Lähistöllä on utelias ihminen, joka saattaa heittäytyä tungettelevaksi. Pidä salasanat ja muut yksityisasiat häneltä piilossa. Terve annos ennakkoluuloa ei tee pahaa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. Saat päivästä enemmän irti, jos tavoitteesi ovat sinulle selvät. On aika heittäytyä hetken vietäväksi.

 

SKORPIONI

Usko asiaasi, niin alkaa tapahtua. Positiivinen asenne kantaa sinut tänään pitkälle. Rohkaistu kertomaan mielipiteesi, vaikka se eroasi yleisestä näkemyksestä.

 

JOUSIMIES

Muista sinua auttanutta ihmistä vastapalveluksella. Läsnäolostasi voi olla tänään paljon hyötyä. Älä aliarvioi omaa vaikutusvaltaasi.

 

KAURIS

Haluat saada aikaan muutoksia. Jännitys ja uutuudet vetävät sinua puoleensa. Ole avoin ehdotuksille ja unohda tuomitseminen.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi työprojekteihin. Hyvä keskittymiskyky on tänään tarpeen. Älä anna pikkuasioiden viedä huomiotasi pois olennaisesta.

 

KALAT

Ulkoiset muutokset piristävät mieltä. Heittäydy luovaksi ja uudista vaikkapa vaatekaappiasi tai kampaustasi. Onnenpotku odottaa sinua aivan kulman takana.

 

OINAS

Lähde liikkeelle. Valmistaudu henkisesti siihen, että saat osaksesi myös kritiikkiä. Huonoin vaihtoehto tällä erää olisi paikoilleen jääminen.

 

HÄRKÄ

Hätiköity johtopäätös tietää ongelmia. Tee asiat huolellisesti alusta alkaen. Kärsivällisyys on tänään paras valttisi.

 

KAKSONEN

Kilpailijasi jäävät nopeasti kauas taakse, kun otat nokkeluutesi käyttöön. Pidä ajatuksesi käsillä olevassa hetkessä, niin olet lyömätön.

 

RAPU

Tee jotain vain ja ainoastaan omaksi iloksesi. On hemmottelun ja hauskanpidon aika. Vietä laatuaikaa parhaaksi katsomassasi seurassa.

 

LEIJONA

Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle sanotaan. Vedä johtopäätöksesi vasta sitten. Saat ehdotuksen, josta kannattaa kieltäytyä kohteliaasti.

 

NEITSYT

Päivä sisältää tapaamisen, josta voit ammentaa inspiraatiota tuleviin tapahtumiin. Tarjolla on nyt haasteita ja yllätyksiä. On aika opetella uusia taitoja.