Me Naiset
|
Eugenia Last
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen ja Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle lähiviikkoina?

OINAS 21.3.–19.4.

Laita nyt kaikki paukut joko kodin sisustamiseen tai lähisuhteiden hoitoon äläkä nipota pikkuasioista. Verkostoidu ja panosta juhannuksena sosiaalisten suhteiden parantamiseen. Nautit myös niin aikuisten kuin lastenkin leikeistä, jos vain annat itsellesi luvan heittäytyä.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tavoittele taivaita tänä juhannuksena. Tämä neuvo voi liittyä joko kotiasioihin tai uusiin suhteisiin. Kun pääset maaliin, tunnet sekä helpotusta että vapautusta, ehkä jopa pettymystä. Juhannuksen jälkeen sinun kannattaakin suunnata sitten ihan toisiin maisemiin.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Älä päästä ketään sotkemaan juhannussuunnitelmiasi, mutta jo seuraavalla viikolla kannattaa vuorostaan panostaa niihin ihmisiin ja asioihin, jotka herättävät intohimosi. Seuraamalla vaistoasi pääset tekemään positiivisia muutoksia ihmissuhteisiisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Suuntaa katseesi pilvien hopeareunuksiin ja elämän suuriin kuvioihin. Älä takerru pikkuasioihin, mutta älä myöskään anna kollegan delegoida kaikkea sinulle, vaikka hän onkin lähdössä lomalle. Pidä pääsi kaikissa yhteisprojekteissa, olipa se sitten kodin remontti tai työasia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tähdet lupaavat sinulle rentouttavaa juhannusta. Olet mestari kun pitää ottaa rennosti, mutta kun pitäisi ryhtyä puuhaan, saatat sotkea asioita. Jätä siis vaativammat hommat nyt muille. Päästä mielikuvituksesi irti!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Juhannuksena on sinun vuorosi tehdä aloite. Kerro ajatuksistasi ja saat tilaisuuden muuttaa elämäsi suuntaa. Älä kerro salaisuuksiasi nyt muille. Pidä myös rahoistasi kiinni, vaikka alennusmyynnit houkuttavatkin. Ole vähän itsekäs, se tekee sinulle hyvää.

VAAKA 23.9.–22.10.

Olet nyt hieman vietävissä, mutta parasta olisi ainakin juhannuksen tienoilla pitää pää kylmänä ja kuunnella vain omaa tahtoasi. Vaikka joudut välttelemään houkutuksia, ole silti rehellinen, muuten asiat eivät ratkea sinun kannaltasi hyvällä tavalla. Romanssi kukoistaa!

skorpioni 23.10.–22.11.

Joudut ilmaisemaan itseäsi tavallista painokkaammin juhannuksena. Koet vastarintaa ja saatat joutua valitsemaan erilaisen reitin päästäksesi tavoitteeseesi. Älä suutu, ettet pilaa mahdollisuuksiasi, vaan listaa vaihtoehdot ja kuuntele.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Sinun on nyt viisainta kääntää katseesi itseesi ja viettää juhannus vaikka ihan omassa rauhassa. Voisit tarkkailla terveyttäsi, laatia uuden kuntoilusuunnitelman ja priorisoida terveitä elintapoja. Ole valmis kompromisseihin läheistesi kanssa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Ole avulias muille, erityisesti juhannuksena, niin saat seuraavankin kutsun tulla juhlimaan yhdessä. Juhannuksen jälkeen taas kannattaa olla tarkempi niin avun tarjoamisessa kuin rahankäytössäkin. Mutta kuuntele silti läheisiäsi ja keskity kaikkein rakkaimpiisi.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Sinua houkuttaa osallistua juhannuksena johonkin jupakkaan, mutta katso, ettet joudu katumaan. Äläkä missään tapauksessa ylireagoi! Toisaalta ilmassa on myös romantiikkaa, ja voitkin vetäytyä mieluummin sinne, missä sinua arvostetaan. Ja muista!: ”Kel onni on” jne...

KALAT 20.2.-20.3.

Voisit käyttää juhannuksen siihen, että tutkailisit, mitä muuta osaat kuin grillata tai tiskata. Voisit alkaa käyttää aikaasi asioihin, joista todella nautit. Käytä älyäsi ja intuitiotasi siihen, että teet oikeat ratkaisut, etkä mene muiden mukana. Sinulla kun on visioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla