Hae tasapaino työn ja parisuhteen välille.

RAKKAUS: Vesimies osaa kääntää taivaankannen jännitteet edukseen, ja siksi työt on mahdollista saada alta pois ennen juhannuksen viettoa. Vaikka juhannuksen kohdalle ei vielä osukaan erityisen romanttisia tuulia, ei vesimies sitä erityisesti kaipaakaan. Mukava puuhastelu hyvässä seurassa kokkotulen loisteessa riittää mainiosti. Kesäkuun viimeinen viikko on tammikuisille tunteita herättelevä, helmikuisilla romantiikka kukkii heinäkuun ensimmäisellä puoliskolla. Sinkkuvesimies on impulsiivisten mielitekojen vietävänä kesäkuussa, eroottinen lataus on huipussaan juuri ennen juhannusta. Elokuu ja arjen kiireet ovat myrkkyä parisuhteen ajalle.

VAPAA-AIKA: Vesimiehen lomaa ja vapaa-aikaa siivittää tekemisen tarve, aurinkotuoliin jämähtäminen tuntuu vastenmieliseltä. Jos kesäkuun kuluessa kuntosalikortti on kovassa käytössä, juhannuksen jälkeen on aika kellahtaa mökin laiturille hetkeksi lepoasentoon. Juhlat, kutsut ja tapaamiset tuovat lisäväriä heinäkuun alkupuoliskolle. Vilkas sosiaalinen kanssakäyminen tervehdyttää myös omaa parisuhdetta. Hauskuus ja leikinpito päättyvät vahvasti heinäkuun viimeisellä viikolla, tammikuiset joutuvat elokuun puolella pettymään toiveissaan ja odotuksissaan. Mukavimmat matkapäivät osuvat ajalle 16.–17.6., 13.–15.7. ja 9.–11.8.

KOMPASTUSKIVET: Astrologinen seitsenvuotiskriisi on 6.2. jälkeen syntyneille kesän kulkua kuristava. Tiukka rahatilanne tai eron partaalla keikkuva parisuhde kiristää hermoja. Mukavan kesän jälkeen työmotivaatio on kadoksissa elokuun puolella.

Kesän 2014 rakkaushoroskoopista julkaistaan kolme tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa maanantaina 23.6.2014.

Heinäkuinen jellona elää juuri nyt mukavan rentouttavaa ja onnellisen kepeää kesää. Romanttinen Venus antaa mahdollisuuden lomailuun ja hehkeään rakkauselämään.

Elokuinen leijona siirtyy samaan olotilaan juuri juhannuksen alla, joten leijonille on tiedossa mitä satumaisin keskikesän juhla. Sinkkuleijonan kumppaninetsintäoperaatio on tässä vaiheessa kesää parhaimmillaan.

Kuunvaihteessa ja heinäkuussa syntyneet ovat kuitenkin 26.6. jälkeen alttiita erilaisille kiukunpuuskille.

Liian vaativa kesätyö, lastenhoitoprojekti tai mökkiremontti alkaa painaa heinäkuun puolella, ja romantiikka häipyy väkisinkin takaovesta.

Elokuisen leijonan paras parisuhdeaika jatkuu juhannuksen jälkeen 10.7. saakka. Kesäjuhlat, kihlajaiset ja rakastumiset ovat enemmän alkukesän heiniä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde mukaan projektiin, joka kiinnostaa sinua. On aika laajentaa horisonttia ja ottaa riskejä. Tutustut ihmiseen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta.

 

LEIJONA

Älä anna stressin ottaa valtaa. Olet täynnä energiaa, joka on suunnattava oikeaan kohteeseen. Muuten saatat mokata jotain kiirehtimällä.

 

NEITSYT

Kuuntele tarkkaan muiden näkemyksiä. Pintaan nousee uusia kysymyksiä, joiden pohtiminen tekee sinulle hyvää. Saat lupaavan ehdotuksen.

 

VAAKA

Keskity tilanteen positiiviseen puoleen. On tärkeää, että olet tänään parhaimmillasi. Älä haaskaa aikaasi yrittämällä pakottaa läheistäsi muuttumaan.

 

SKORPIONI

Kunnioita jokaisen mielipiteitä. Et ehkä saa kaikkia vakuuttuneiksi omasta linjastasi, mutta älä anna sen haitata menoasi. Erilaisuus on rikkautta.

 

JOUSIMIES

Vanha tuttu menneisyydestä palaa elämääsi. Se muistuttaa sinua jostain tärkeästä, joka oli päässyt unohtumaan. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAURIS

Panoksesi on arvokas, eikä se jää keneltäkään huomaamatta. On aika miettiä muutoksia elämäntyyliisi. Tee arjestasi juuri itsellesi sopivaa.

 

VESIMIES

Sinnikkyys on valttia ihmissuhteissa. Älä luovuta vain hankalan vaiheen takia. Ole valmis taistelemaan tärkeiden asioiden puolesta.

 

KALAT

Saat yllättävän lahjan. Kyseessä voi olla myös positiivinen käänne rahatilanteeseesi. Satsaa valinnoillasi vakaaseen tulevaisuuteen.

 

OINAS

On aika lähteä liikkeelle. Ota vastaan inspiroiva haaste. Pidä kuitenkin itsestäsi huolta, sillä päivä tuo mukanaan vauhdikkaita tilanteita.

 

HÄRKÄ

Asiat eivät mene tänään aivan putkeen. Pidä hengähdystauko ja lähde tapaamaan vanhaa ystävää. On aika listata tulevaisuuden tavoitteesi.

 

KAKSONEN     

Pidä kotisi hyvässä järjestyksessä. Kutsu ystävät koolle ja kysele kuulumisia. Hyväksy päivän uutiset sellaisinaan, sillä vastustelu ei hyödytä ketään.