Hae tasapaino työn ja parisuhteen välille.

RAKKAUS: Vesimies osaa kääntää taivaankannen jännitteet edukseen, ja siksi työt on mahdollista saada alta pois ennen juhannuksen viettoa. Vaikka juhannuksen kohdalle ei vielä osukaan erityisen romanttisia tuulia, ei vesimies sitä erityisesti kaipaakaan. Mukava puuhastelu hyvässä seurassa kokkotulen loisteessa riittää mainiosti. Kesäkuun viimeinen viikko on tammikuisille tunteita herättelevä, helmikuisilla romantiikka kukkii heinäkuun ensimmäisellä puoliskolla. Sinkkuvesimies on impulsiivisten mielitekojen vietävänä kesäkuussa, eroottinen lataus on huipussaan juuri ennen juhannusta. Elokuu ja arjen kiireet ovat myrkkyä parisuhteen ajalle.

VAPAA-AIKA: Vesimiehen lomaa ja vapaa-aikaa siivittää tekemisen tarve, aurinkotuoliin jämähtäminen tuntuu vastenmieliseltä. Jos kesäkuun kuluessa kuntosalikortti on kovassa käytössä, juhannuksen jälkeen on aika kellahtaa mökin laiturille hetkeksi lepoasentoon. Juhlat, kutsut ja tapaamiset tuovat lisäväriä heinäkuun alkupuoliskolle. Vilkas sosiaalinen kanssakäyminen tervehdyttää myös omaa parisuhdetta. Hauskuus ja leikinpito päättyvät vahvasti heinäkuun viimeisellä viikolla, tammikuiset joutuvat elokuun puolella pettymään toiveissaan ja odotuksissaan. Mukavimmat matkapäivät osuvat ajalle 16.–17.6., 13.–15.7. ja 9.–11.8.

KOMPASTUSKIVET: Astrologinen seitsenvuotiskriisi on 6.2. jälkeen syntyneille kesän kulkua kuristava. Tiukka rahatilanne tai eron partaalla keikkuva parisuhde kiristää hermoja. Mukavan kesän jälkeen työmotivaatio on kadoksissa elokuun puolella.

Kesän 2014 rakkaushoroskoopista julkaistaan kolme tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa maanantaina 23.6.2014.