Älä ota kesällä tarpeettomia velvollisuuksia.

RAKKAUS: Huikean menestyksellisen kevään jälkeen skorpioni ehtii kesän edetessä kiinnittää enemmän huomiota myös rakkauselämään. Kuun vaihteessa syntyneet leijailevat jo valmiiksi irti maankamaralta, osa rakastuneena, osa ihastuneena. Haavekuvat ja kauniit odotukset siivittävät kesän kulkua. Juhannuksen tietämille ei osu skorpionin kannalta sen suurempaa dramatiikkaa. Romanttinen vire syttyy vasta heinäkuun puolenvälin jälkeen. Kun erotiikkapommi Mars kiertää merkkiin 27.7., on loppukesään luvassa melkoista ilotulitusta. Intohimoinen skorpioni nauttii elokuun puolella vahvoista tunteista ja mielihaluista.

VAPAA-AIKA: Skorpioni suuntaa lomalla kulkunsa merelle tai järvelle. Vesielementin läsnäolo tuntuu erityisen rauhoittavalta. Henkiset harrastukset vievät luontoon tai kirjastoon. Kumppanin on hyvä
ymmärtää skorpionin syvämietteinen puoli. Skorpionin fyysiset harrastukset liittyvät usein enemmän makuuhuoneen puolelle, mutta elokuussa myös kuntoilu ja liikunta luonnistuvat loistavasti. Parhaat matkapäivät ovat 7.–8.7. ja 3.–5.8.

KOMPASTUSKIVET: 6.–10.11. syntyneet ovat vaarassaa liikkua alavireisyyden ja masennuksen rajamailla. Tähtimerkkiin liittyvän seitsenvuotiskriisin paineet tuntuvat kesän aikana raskailta. Lokakuiset ottavat loppukesästä tarpeettomia riskejä, itsekeskeisyys ja ylimielisyys haastavat myös parisuhteen.