Älä ota kesällä tarpeettomia velvollisuuksia.

RAKKAUS: Huikean menestyksellisen kevään jälkeen skorpioni ehtii kesän edetessä kiinnittää enemmän huomiota myös rakkauselämään. Kuun vaihteessa syntyneet leijailevat jo valmiiksi irti maankamaralta, osa rakastuneena, osa ihastuneena. Haavekuvat ja kauniit odotukset siivittävät kesän kulkua. Juhannuksen tietämille ei osu skorpionin kannalta sen suurempaa dramatiikkaa. Romanttinen vire syttyy vasta heinäkuun puolenvälin jälkeen. Kun erotiikkapommi Mars kiertää merkkiin 27.7., on loppukesään luvassa melkoista ilotulitusta. Intohimoinen skorpioni nauttii elokuun puolella vahvoista tunteista ja mielihaluista.

VAPAA-AIKA: Skorpioni suuntaa lomalla kulkunsa merelle tai järvelle. Vesielementin läsnäolo tuntuu erityisen rauhoittavalta. Henkiset harrastukset vievät luontoon tai kirjastoon. Kumppanin on hyvä
ymmärtää skorpionin syvämietteinen puoli. Skorpionin fyysiset harrastukset liittyvät usein enemmän makuuhuoneen puolelle, mutta elokuussa myös kuntoilu ja liikunta luonnistuvat loistavasti. Parhaat matkapäivät ovat 7.–8.7. ja 3.–5.8.

KOMPASTUSKIVET: 6.–10.11. syntyneet ovat vaarassaa liikkua alavireisyyden ja masennuksen rajamailla. Tähtimerkkiin liittyvän seitsenvuotiskriisin paineet tuntuvat kesän aikana raskailta. Lokakuiset ottavat loppukesästä tarpeettomia riskejä, itsekeskeisyys ja ylimielisyys haastavat myös parisuhteen.

Erotiikapommi Mars vaikuttaa merkissäsi lähes koko kesän, joten älä ihmettele, jos hormonit hyrräävät. Levottomuuden tunne vaivaa etenkin tammikuun vesimiehiä, ja impulsiiviset mieliteot ovat kesällä mahdollisia.

Juhannuksen tienoo sopii kaikenlaiseen puuhasteluun. Pieni remontinpoikanen tai aidanmaalausprojekti pitää parisuhteen kunnossa. Laiskottelu ja turhanpäiväinen oleilu saa vesimiehen kiukkuiseksi. Lomaksi kannattaa suunnitella monipuolista tekemistä.

Syksystä tulee kiivastahtinen, niinpä loppukesän loma-, ja vapaa-ajan jaksoon on syytä panostaa huolella. 7.8.–9.9. on romanttisen kesän paras jakso, sinkkuvesimiehen kannattaa hyödyntää se hyväksymällä kaikki treffikutsut.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

RAPU

Usko itseesi ja asiaasi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisten takaiskujen sattuessa. Tee paineista eteenpäin potkiva moottorisi.

 

LEIJONA

Käy läpi vaihtoehtojasi ja kääri hihat. On aika ryhtyä hommiin turhia aikailematta. Laadi itsellesi toimintastrategia ja pidä siitä kiinni.

 

NEITSYT

Saat aikaan suuria muutoksia. Läsnäolosi ja asenteesi ovat tärkeitä elementtejä tänään. Panoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta.

 

VAAKA

Pysy liikkeessä, sillä joutilaisuus ei nyt pue sinua. Älä lykkää huomiseen mitään, minkä voisit hoitaa jo tänään. Tehokkuutesi tekee vaikutuksen.

 

SKORPIONI

Ota vastaan kaikki, mitä päivällä on sinulle tarjottavana. On aika pohtia elämäntyylimuutoksia. Joku on ehkä onnistunut muuttamaan puheillaan arvomaailmaasi.

 

JOUSIMIES

Lähde liikkeelle ja uskalla ottaa riskejä. Tahdonvoimasi on rautainen, eikä mikään haaste ole sinulle mahdoton tehtävä. Ota etäisyyttä negatiivisiin ihmisiin.

 

KAURIS

Pidä silmät auki. Voit saavuttaa tänään paljon, jos suunnittelet siirtosi oikein. Luvassa on hyviä uutisia, joita kelpaa juhlistaa rakkaassa seurassa.

 

VESIMIES

Tunnepitoinen selkkaus sekoittaa pakkaa tänään. Älä nosta asiasta numeroa, vaan yritä selvittää väärinkäsitys rauhallisissa merkeissä. Nyt tarvitaan diplomatiaa.

 

KALAT

Jokin muuttuu asuinjärjestelyissäsi. Älä säikähdä uudistuksia, sillä suunta on oikea. On aika rentoutua ja pitää hauskaa.

 

OINAS

Keskity hoitamaan sovitut jutut aikataulujen puitteissa. Järjestelmällisyys on tänään paras valttisi. Tähtää uhkarohkeasti korkealle.

 

HÄRKÄ

Pysyttele kaukana draamasta. Tee vain sen verran, kuin tiedät jaksavasi. Anna muiden hoitaa omat sotkunsa itse.

 

KAKSONEN     

On aika ottaa kehiin luovia ratkaisuja. Vastaukset voivat löytyä tänään yllättävältä taholta. Ole valmis kaikkeen ja siedä myös saamasi palaute.