Karsi ärsykkeiden aiheuttajat minimiin.

RAKKAUS: Kesäkuisten rakkauselämä on seesteisessä vaiheessa, henkinen yhteys kumppaniin muodostuu turvallisten rutiinien kautta. Työkiireet ja arjen velvollisuudet verottavat kuitenkin parisuhteen yhteistä aikaa ennen juhannusta. Ravun merkissä on ollut vuoden 2014 puolella paljon uusia alkuja, joten rakkaus ja vahva eroottisuus ovat monelle parille vielä tuoreita. Sinkkuravuilla on vielä mahdollisuus uuteen alkuun, upea Jupiter-vuosi tulee seuraavan kerran vasta 12 vuoden kuluttua. Kesän alku ei kuitenkaan ole mitenkään tasainen, etenkin kesäkuun puoli-välissä välienselvittelyt ovat mahdollisia. Ravun hempeimmät hetket osuvat 18.7.–12.8. väliselle ajalle,  heinä-elokuun taite suosii etenkin hääpareja.

VAPAA-AIKA: Kesäkuun työstressin jälkeen heinäkuun alku menee vielä ihmetellessä, mutta lomatunnelma nousee 13.7. jälkeen. Koti- ja perhekeskeinen rapu piipahtaa lomallaan todennäköisimmin vanhempien, isovanhempien tai sukulaisten luona. Auton matkamittariin kertyy kilometrejä. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet saavat upeimmat planeettakuviot kesä-heinäkuun lomailuun. 27.7. jälkeen loppukesään löytyy mukava harrastus,
joka vaatii sitoutumista. Osa innostuu puutarhan hoidosta tai remontista, osa veneilee, purjehtii tai kerää kilometrejä juoksemalla. Ravun parhaat matkustuspäivät ovat 27.–29.6. ja 24.–26.7.
 
KOMPASTUSKIVET: Heinäkuun 1.–8. syntyneet ovat erityisen levottomia ja alttiita merkille tyypilliselle mielialavaihtelulle. Ärhäkkyys ja impulsiivisuus tuovat parisuhteeseen omat haasteensa. Merkissä 27.7. saakka liikkuva Jupiter houkuttelee tuhlaamaan, osa innostuu herkuttelemaan ja kerää kesän aikana ylimääräistä painoa.

Kesän 2014 rakkaushoroskoopista julkaistaan kolme tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa maanantaina 23.6.2014.