Hillitse kielesi ja mielesi, olet melkoinen hermokimppu.

RAKKAUS: Merkkiisi on osunut harvinaisen vahvat jännitteet alkuvuoden ja kevään aikana. Tilanne ei helpota ennen heinäkuun loppua. Rakkausrintamalla se tietää huhtikuisille vahvoja intohimon tunteita, mutta samalla loukkaantumisherkkyyttä. 3.–8.4. syntyneissä on voimakasta irtioton, vapauden ja uuden kokeilun tarvetta. Sosiaalinen elämä vilkastuu juhannuksen jälkeen, ja samalla parisuhde saa muuta ajateltavaa. Kesän romanttisimmat tuulet puhaltavat vasta 12.8. jälkeen, joten loppukesään on hyvä järjestää parisuhteelle yhteistä aikaa.

VAPAA-AIKA: Kesäkuu ei ole otollisinta aikaa matkustaa, sillä aikataulumuutokset, työpaineet tai läheisten vaatimukset sotkevat loman suunnittelua. Onneksi juhannuksen jälkeinen viikko ja erityisesti heinäkuun ensimmäinen puolisko kuluvat mukavasti sukulaisia ja
ystäviä tavatessa. Mukavimmat matkapäivät ovat 20.–22.6. ja 17.–19.7. Viekö kesän helle oinaan liikuntainnostuksen? Syksy innostaa enemmän kunnonkohotusprojektiin.

KOMPASTUSKIVET: Äksyilevä ja tempoileva Mars aiheuttaa alkukesästä
oinaalle mielialavaihteluita. Riidan kylväminen tuo kesän kulkuun epävarmuutta. Tiukka taloustilanne ja tuhlailuinnostus eivät miellytä kumppania, rahankäytöstä tulee tänä kesänä  sanottavaa. Huhtikuun ensimmäisen viikon oinaat ovat erityisen kovapäisiä ja päättäväisiä. Jääkö kumppani tarpeettomasti tossun alle?

Kesän 2014 rakkaushoroskoopista julkaistaan kolme tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa maanantaina 23.6.2014.