Hillitse kielesi ja mielesi, olet melkoinen hermokimppu.

RAKKAUS: Merkkiisi on osunut harvinaisen vahvat jännitteet alkuvuoden ja kevään aikana. Tilanne ei helpota ennen heinäkuun loppua. Rakkausrintamalla se tietää huhtikuisille vahvoja intohimon tunteita, mutta samalla loukkaantumisherkkyyttä. 3.–8.4. syntyneissä on voimakasta irtioton, vapauden ja uuden kokeilun tarvetta. Sosiaalinen elämä vilkastuu juhannuksen jälkeen, ja samalla parisuhde saa muuta ajateltavaa. Kesän romanttisimmat tuulet puhaltavat vasta 12.8. jälkeen, joten loppukesään on hyvä järjestää parisuhteelle yhteistä aikaa.

VAPAA-AIKA: Kesäkuu ei ole otollisinta aikaa matkustaa, sillä aikataulumuutokset, työpaineet tai läheisten vaatimukset sotkevat loman suunnittelua. Onneksi juhannuksen jälkeinen viikko ja erityisesti heinäkuun ensimmäinen puolisko kuluvat mukavasti sukulaisia ja
ystäviä tavatessa. Mukavimmat matkapäivät ovat 20.–22.6. ja 17.–19.7. Viekö kesän helle oinaan liikuntainnostuksen? Syksy innostaa enemmän kunnonkohotusprojektiin.

KOMPASTUSKIVET: Äksyilevä ja tempoileva Mars aiheuttaa alkukesästä
oinaalle mielialavaihteluita. Riidan kylväminen tuo kesän kulkuun epävarmuutta. Tiukka taloustilanne ja tuhlailuinnostus eivät miellytä kumppania, rahankäytöstä tulee tänä kesänä  sanottavaa. Huhtikuun ensimmäisen viikon oinaat ovat erityisen kovapäisiä ja päättäväisiä. Jääkö kumppani tarpeettomasti tossun alle?

Kesän 2014 rakkaushoroskoopista julkaistaan kolme tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa maanantaina 23.6.2014.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

KAKSONEN

Lähde sinne, missä tapahtuu. Sinun on aika ottaa uusia haasteita haltuun. Uskalla heittäytyä vaivaamatta päätäsi tulevaisuudella.

 

RAPU

Laajenna horisonttiasi tutustumalla uusiin asioihin ja ihmisiin. On aika solmia kontakteja ja laatia suunnitelmia. Palaa rakkaan harrastuksen pariin.

 

LEIJONA

Varaudu henkisesti yllätyksiin. Et voi kontrolloida kaikkea, mitä ympärilläsi tapahtuu. Mene virran mukana ja katso, mihin se vie.

 

NEITSYT

Tee oma osasi ja anna muiden hoitaa loput. Sinun ei pidä polttaa itseäsi loppuun toisten asioilla juoksemalla. Muista ottaa aikaa itsellesi.

 

VAAKA

Panosta enemmän siihen, mitä olet tekemässä. Älä jätä kenellekään varaa kritisoida aikaansaannoksiasi. Huolellisuus säästää sinut ongelmilta.

 

SKORPIONI

Luvassa on haasteita. Älä haali itsellesi liikaa tekemistä, sillä sinulta saattaa loppua energia kesken. Tee kaikkesi välttääksesi draaman rakkaasi kanssa.

 

JOUSIMIES

Saat pärjätä tänään yksin. Tee omaa juttuasi nostamatta pienistä vastoinkäymisistä numeroa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAURIS

Älä hidasta tahtia nyt, kun meneillään on niin paljon kiinnostavia asioita. Onni on tänään puolellasi. Ota muutoksen avosylin vastaan.

 

VESIMIES

On aika satsata terveellisiin elämäntapoihin. Säädä ruokavaliosi ja liikuntatottumuksesi kohdilleen. Anna romantiikalle tilaa.

 

KALAT

Käy raha-asiat läpi tarkalla silmällä. Älä hyppää mukaan mihinkään, mistä et tiedä tarpeeksi. Neuvottele, kunnes kaikki on selvää.

 

OINAS

Maisemanvaihdos johtaa yllättäviin käänteisiin. Jokin on muuttumassa. On aika juhlistaa hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

HÄRKÄ            

Luvassa on viime hetken muutoksia, jotka ovat omiaan lisäämään stressiä. Tee voitavasi auttaaksesi kaveria, joka on joutunut pulaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

KAKSONEN

Lähde tapaamaan kavereita ja tutustu uuteen ympäristöön. On aika päästää irti menneistä ja kokeilla jotain aivan muuta. Huomaavaisuus säästää sinut draamalta.

 

RAPU

Tunnet nyt vetoa epätavallisiin asioihin ja ihmisiin. Älä tee innostuksissasi mitään peruuttamatonta. Toiminnan aika koittaa myöhemmin.

 

LEIJONA

Älä tee suuria päätöksiä varmistamatta selustaasi. Sinun on tiedettävä tarkkaan, mitä olet tekemässä. Kiire voi viedä sinut ongelmiin.

 

NEITSYT

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde käymään uudessa ympäristössä saadaksesi ideoita ja inspiraatiota. On aika toimia.

 

VAAKA

Tarkastele vaihtoehtojasi. Harkitset ehkä radikaalimpaa muutosta työelämässä. Muista, että päätöksesi vaikuttaa myös lähipiiriisi.

 

SKORPIONI

Älä kiirehdi eteenpäin tunne-elämän kysymyksissä. Sinulla on aikaa selvittää asiat pohjamutia myöten. Hyvinvointisi on etusijalla.

 

JOUSIMIES

Pidä pää kylmänä ja muista, mitä olet tekemässä. Laadi itsellesi selkeä suunnitelma ja etene sen mukaan. Päättäväisyys on kaiken hyvän alku.

 

KAURIS

Mieti, mitä toivot lähitulevaisuudelta. Pidä mielessä, että ratkaisusi vaikuttavat myös läheistesi elämään. Avoin kommunikointi on tärkeää.

 

VESIMIES

Haluat nähdä elämässäsi muutoksia. Nyt ei ole aika irrotella rahan kanssa, joten säästä suuret hankinnat parempaan ajankohtaan. Pidä matalaa profiilia.

 

KALAT

Anna kodillesi uusi ilme. Saat siitä tarvitsemasi piristysruiskeen, mistä on hyvä jatkaa eteenpäin. On hyvä hetki uuden harrastuksen aloittamiselle.

 

OINAS

Lähde osallistumaan sinne, missä tapahtuu. Satsaa enemmän tärkeään ihmissuhteeseen. Läsnäolosi ja kykysi kuunnella ovat tärkeämpiä kuin uskotkaan.

 

HÄRKÄ            

Etsi elämääsi vakautta. On ajan haaskausta pakottaa muita omaan muottiisi. Anna jokaisen hoitaa asiansa tyylillään.