Päästä irti työn vaatimuksista, parisuhteesi voi paremmin.

RAKKAUS: Neitsyen ensimmäinen romantiikka-aalto osuu jo alkukesään, mutta hiipuu juhannuksen jälkeen. Kesäkuun lopulla työasiat vaativat paneutumista eikä parisuhde saa huomiota. Eroottinen vire tuntuu heräävän henkiin aina eri aikaan kuin kumppanilla. Heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla neitsyt pääsee vihdoinkin nauttimaan parisuhteen iloista. Koska romanttinen Venus kiertää merkkiin vasta syyskuun puolella, on syksyllä odotettavissa enemmän sinkkuneitsyen vientiä.  

VAPAA-AIKA: Neitsyen on vaikea irrottaa itsensä työstä, sillä täydellisyyden tavoittelu on hänelle joskus lähes pakkomielle. Loman viettoa varjostaakin tänä kesänä mieltä painavat tekemättömät työt. Alkukesään lomansa sijoittaneet ovat tunnelman kannalta parhaimmassa asemassa. Neitsyt joutuu kesän aikana panostamaan terveyteensä. Kuun vaihteessa syntyneet löytävät itsensä eksoottisista lomakohteista. Mukavimmat matkapäivät ovat 2.–4.7. ja 29.–31.7.

KOMPASTUSKIVET: 29.8.–1.9. syntyneiden rakkauselämä on parhaillaan harkintavaiheessa. Luvassa on paljon unelmia ja haaveita, mutta vähän konkretiaa. Terveyshuolet rajoittavat osaa merkin edustajista. Loman vietossa on pakko ottaa huomioon kipeä polvi tai pitkittynyt flunssa.

Kesän 2014 rakkaushoroskoopista julkaistaan kolme tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa maanantaina 23.6.2014.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

KAKSONEN

Olet saattanut unohtaa jotain tärkeää, josta saat tänään muistutuksen. Päivä on täynnä yllättäviä käänteitä. Pidä silmät auki.

 

RAPU

Uskalla tehdä asiat eri tavalla. Yllätät vedollasi sekä itsesi että läheisesi. Anna tunteidesi näkyä niitä turhaan häpeilemättä.

 

LEIJONA

Joudut vastakkain voimakastahtoisen ihmisen kanssa. Tiedä arvosi, äläkä anna hänen jyrätä ylitsesi. Pidä maalaisjärki mukana joka käänteessä.

 

NEITSYT

Älä jää yksin epäilystesi kanssa, vaan jaa epävarmuuden tunteet läheisesi kanssa. Ilman puhdistaminen tekee hyvää. Panosta ihmissuhteissa vakauteen.

 

VAAKA

Ole parhaimmillasi. Tarvitset energiaa ja voimakasta tahtoa päivän haasteet selättääksesi. On aika tehdä terveellisiä muutoksia rutiineihisi.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi asioissa ja keskustele ongelmista hermostumatta. Luovuutesi pääsee tänään oikeuksiinsa. Ylität itsesi tavalla tai toisella.

 

JOUSIMIES

Uskalla olla esillä ja ylpeä aikaansaannoksistasi. Ota opiksi menneistä, niin vältyt putoamasta vanhaan tuttuun ansaan. Älä tuhlaa tänään rahaa.

 

KAURIS

Etene asioissa omassa tahdissasi. Joku lataa sinulle ehkä paineita, mutta pidä pää kylmänä kaikesta huolimatta. Tiedät, mitä olet tekemässä.

 

VESIMIES

Ota asioista selvää kyselemällä ja kuuntelemalla vaistoasi. Älä hyväksy saamaasi tarjousta, jos jokin haiskahtaa epäilyttävältä. Pidä huolta itsestäsi.

 

KALAT

Lähde mukaan uuteen projektiin tai tutustu ihmisiin. Mahdollisuutesi ovat nyt laajat. Onni on puolellasi erityisesti ihmissuhderintamalla.

 

OINAS

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Tärkeintä on, että pääset eteenpäin. Työtapaaminen poikii sinulle kiinnostavan ehdotuksen.

 

HÄRKÄ

Selvitä asiat kasvokkain asianomaisten kanssa. Älä jätä mitään hämärän peittoon tänään. On aika kääntää sivua ja aloittaa puhtaalta pöydältä.                        

Kesä on osalle oinaista hieman matalalentoinen. Etenkin maaliskuiset oinaat potevat seitsenvuotiskriisin keskellä erilaisia tyytymättömyyden tunteita. Alkukesästä kannattaa ottaa kaikki ilo irti, sillä kesän parhaat romantiikan viikot osuvat juhannuksen molemmin puolin. Sinkkuoinaan ei tarvitse olla seinäruusuna juhannustansseissa, pariutuneet oinaat viettävät todella intohimoisen kesäjuhlan.

Huhtikuussa syntyneen oinaan kesä jatkuu vilkkaana vielä heinäkuun toiselle viikolle saakka. Kesämatkojen, lomien ja vapaa-ajanharrastusten kultainen aika hellii samalla myös parisuhdetta. Vaikka kesän jälkimmäinen puolisko onkin sosiaalisesti hiljaisempi, omantienkulkijana tunnettu oinas osaa ottaa omasta ajasta kaiken irti.