Päästä irti työn vaatimuksista, parisuhteesi voi paremmin.

RAKKAUS: Neitsyen ensimmäinen romantiikka-aalto osuu jo alkukesään, mutta hiipuu juhannuksen jälkeen. Kesäkuun lopulla työasiat vaativat paneutumista eikä parisuhde saa huomiota. Eroottinen vire tuntuu heräävän henkiin aina eri aikaan kuin kumppanilla. Heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla neitsyt pääsee vihdoinkin nauttimaan parisuhteen iloista. Koska romanttinen Venus kiertää merkkiin vasta syyskuun puolella, on syksyllä odotettavissa enemmän sinkkuneitsyen vientiä.  

VAPAA-AIKA: Neitsyen on vaikea irrottaa itsensä työstä, sillä täydellisyyden tavoittelu on hänelle joskus lähes pakkomielle. Loman viettoa varjostaakin tänä kesänä mieltä painavat tekemättömät työt. Alkukesään lomansa sijoittaneet ovat tunnelman kannalta parhaimmassa asemassa. Neitsyt joutuu kesän aikana panostamaan terveyteensä. Kuun vaihteessa syntyneet löytävät itsensä eksoottisista lomakohteista. Mukavimmat matkapäivät ovat 2.–4.7. ja 29.–31.7.

KOMPASTUSKIVET: 29.8.–1.9. syntyneiden rakkauselämä on parhaillaan harkintavaiheessa. Luvassa on paljon unelmia ja haaveita, mutta vähän konkretiaa. Terveyshuolet rajoittavat osaa merkin edustajista. Loman vietossa on pakko ottaa huomioon kipeä polvi tai pitkittynyt flunssa.

Kesän 2014 rakkaushoroskoopista julkaistaan kolme tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa maanantaina 23.6.2014.