Heitä elämää jarruttavat hankalat ihmissuhteet pois suosiolla.

RAKKAUS: Vilkkaan ja romanttisen kevään jälkeen leijonan tunteet ovat ovat kesän alussa hieman jäissä. Juhannus herättää levon myötä hormonit hyrräämään. Heinäkuisille kesäkuun viimeinen viikko edustaa romantiikkaa parhaimmillaan, toinen aalto osuu loppukesään 12.8. jälkeen. Elokuun leijona on heinäkuun puolella parkettien partaveitsi, viehkeä valloittaja ja hauska vitsinikkari, erityisesti 4.–8.8. syntynyt sinkkuleijona on elämänsä vedossa. Optimistinen Jupiter kiertää merkkiin 16.7. Loppukesä on heinäkuisille hyvien uutisten aikaa, sinkkujen elämään saapuu tärkeä ihminen.

VAPAA-AIKA: Ennen 6.8. syntyneiden leijonien lomassa on vapautumisen tunnetta, astrologisen seitsenvuotiskriisin paineet ovat takanapäin. Elämä antaa mahdollisuuden nauttia sinkkuudesta tai parisuhteesta suurin sydämin. Leijona puuhastelee, nikkaroi tai istuttaa kukkia alkukesän aikana.  Ystävällinen auttajan rooli vie myös naapurin ja ystävän tontille. 6.8. jälkeen syntyneillä on hankala päästää irti työnteosta, lainanmaksu tai lastenhoitajan puute pakottaa puurtamaan. Loppukesä antaa kuitenkin koko merkille mahdollisuuden hengenvetoon, hyvät lomapäivät osuvat ajalle 12.8.–5.9. Matkallelähtijöitä hemmotellaan 29.6.–1.7. ja 26.–28.7.  

KOMPASTUSKIVET: Seitsenvuotiskriisin vahvimmat aallot koskettavat kesän aikana 6.–11.8. syntyneitä, taloushuolet, terveyden reistailu tai parisuhdeongelmat vievät ajatukset pois romantiikasta. Elokuisilla on vaarana tehdä huonoja valintoja parisuhteessaan, yksinäisyys on hankala vaihtoehto.

Kesän 2014 rakkaushoroskoopista julkaistaan kolme tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa maanantaina 23.6.2014.

Heinäkuinen jellona elää juuri nyt mukavan rentouttavaa ja onnellisen kepeää kesää. Romanttinen Venus antaa mahdollisuuden lomailuun ja hehkeään rakkauselämään.

Elokuinen leijona siirtyy samaan olotilaan juuri juhannuksen alla, joten leijonille on tiedossa mitä satumaisin keskikesän juhla. Sinkkuleijonan kumppaninetsintäoperaatio on tässä vaiheessa kesää parhaimmillaan.

Kuunvaihteessa ja heinäkuussa syntyneet ovat kuitenkin 26.6. jälkeen alttiita erilaisille kiukunpuuskille.

Liian vaativa kesätyö, lastenhoitoprojekti tai mökkiremontti alkaa painaa heinäkuun puolella, ja romantiikka häipyy väkisinkin takaovesta.

Elokuisen leijonan paras parisuhdeaika jatkuu juhannuksen jälkeen 10.7. saakka. Kesäjuhlat, kihlajaiset ja rakastumiset ovat enemmän alkukesän heiniä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde mukaan projektiin, joka kiinnostaa sinua. On aika laajentaa horisonttia ja ottaa riskejä. Tutustut ihmiseen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta.

 

LEIJONA

Älä anna stressin ottaa valtaa. Olet täynnä energiaa, joka on suunnattava oikeaan kohteeseen. Muuten saatat mokata jotain kiirehtimällä.

 

NEITSYT

Kuuntele tarkkaan muiden näkemyksiä. Pintaan nousee uusia kysymyksiä, joiden pohtiminen tekee sinulle hyvää. Saat lupaavan ehdotuksen.

 

VAAKA

Keskity tilanteen positiiviseen puoleen. On tärkeää, että olet tänään parhaimmillasi. Älä haaskaa aikaasi yrittämällä pakottaa läheistäsi muuttumaan.

 

SKORPIONI

Kunnioita jokaisen mielipiteitä. Et ehkä saa kaikkia vakuuttuneiksi omasta linjastasi, mutta älä anna sen haitata menoasi. Erilaisuus on rikkautta.

 

JOUSIMIES

Vanha tuttu menneisyydestä palaa elämääsi. Se muistuttaa sinua jostain tärkeästä, joka oli päässyt unohtumaan. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAURIS

Panoksesi on arvokas, eikä se jää keneltäkään huomaamatta. On aika miettiä muutoksia elämäntyyliisi. Tee arjestasi juuri itsellesi sopivaa.

 

VESIMIES

Sinnikkyys on valttia ihmissuhteissa. Älä luovuta vain hankalan vaiheen takia. Ole valmis taistelemaan tärkeiden asioiden puolesta.

 

KALAT

Saat yllättävän lahjan. Kyseessä voi olla myös positiivinen käänne rahatilanteeseesi. Satsaa valinnoillasi vakaaseen tulevaisuuteen.

 

OINAS

On aika lähteä liikkeelle. Ota vastaan inspiroiva haaste. Pidä kuitenkin itsestäsi huolta, sillä päivä tuo mukanaan vauhdikkaita tilanteita.

 

HÄRKÄ

Asiat eivät mene tänään aivan putkeen. Pidä hengähdystauko ja lähde tapaamaan vanhaa ystävää. On aika listata tulevaisuuden tavoitteesi.

 

KAKSONEN     

Pidä kotisi hyvässä järjestyksessä. Kutsu ystävät koolle ja kysele kuulumisia. Hyväksy päivän uutiset sellaisinaan, sillä vastustelu ei hyödytä ketään.