Älä muistele menneitä, elä enemmän tässä hetkessä.

RAKKAUS: Joulukuiset kauriit ovat hankalien planeettakuvioiden ulottumattomissa, ja siksi juhannus saapuu ilman sen suurempia rakkausepisodeja. Joulukuisten ihmissuhteita kesäkuun alussa romanttisesti siivittänyt aalto siirtyy juhannukseksi tammikuisille. Merkin loppupäässä syntyneet nauttivat keskikesän juhlan tunnelmasta ja parisuhteen yhteisestä ajasta, mutta 3.–9.1. syntyneet joutuvat painimaan kiireen, stressin ja työpaineiden keskellä koko kesäkuun. Eroottiset toiveet ovat myös ristiriidassa arjen kanssa, turhautumisen tunteita on ilmassa heinäkuun lopulle saakka. Moni kauris huokaisee elokuun puolella helpotuksesta, puoli vuotta merkkiä kiusannut ärhäkkyys on historiaa.

VAPAA-AIKA: Kesäkuun puolella lomaansa viettävien kannattaa hakeutua tenniskurssille, puistojumppaan tai halonhakkuuseen, sillä vahva energialataus muuttuu helposti ärtymykseksi.  Hyvät ystävät ovat juhannuksen parasta antia. Heinäkuussa on enemmän aikaa laiskotella  ja heittäytyä vapaalle. Elokuun seesteinen energia sopii paremmin kärsivälliseen golfin peluuseen tai pikkutarkkaan kukkien nypläämiseen.  Parhaimmat matkapäivät ovat 14.–15.6., 11.–13.7. ja 8.–9.8.

KOMPASTUSKIVET: Kesäkuun kaksi viimeistä viikkoa osoittautuvat matkustamisen kannalta ongelmallisiksi. Haasteet pakottavat muuttamaan matkasuunnitelmia. Edes heinäkuussa loma-aikeet eivät mene aivan suunnitelmien mukaan, lastenhoitoapu tai koiranulkoiluttaja ei saavukaan sovitulla hetkellä.

Kesän 2014 rakkaushoroskoopista julkaistaan kolme tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa maanantaina 23.6.2014.