Iloitse lahjoista ja tarjouksista, olet onnekas tänä kesänä.

RAKKAUS: Monesta muusta merkistä poiketen kalat ovat saaneet nauttia tasapainottavista planeettakuvioista koko kevään ajan. Kuun vaihteessa syntyneet kalat kulkevat koko ajan muissa sfääreissä. Rakkausrintamalla vaaleanpunaisten lasien läpi katselu saa kumppanin näyttämään erityisen viehkeältä. Maaliskuiset ovat tehokkaita työrintamalla, rakkaus jää alkukesästä työvelvollisuuksien jalkoihin. Heinäkuun puoliväli herättelee romanttiset toiveet eloon. Hempeä Venus kiertää merkissä 18.7.–12.8. Sinkkukalat nauttivat erityisesti loppukesän sähköisyydestä, eroottinen jännite ohjaa suhdevalintoja.

VAPAA-AIKA: Merkin viimeisellä viikolla syntyneitä hemmotellaan heinäkuun loppuun saakka kauniilla planeettakuviolla. Matkustelu ja ulkoilu lataavat akkuja syksyn varalle. Helmikuiset löytävät itsensä henkisten harrastusten parista, eksoottiselta matkalta tai vain haaveilemasta paremmasta elämästä. 27.7. jälkeen urheilu ja liikunta astuu vahvasti mukaan kalan kesään, kunnonkohotusprojekti saa hyvät puitteet aina syyskuun puoleenväliin saakka. Kalan parhaat matkapäivät ovat 18.–19.6., 15.–16.7. ja 11.–13.8.

KOMPASTUSKIVET: Kalan kesään osuu tänä vuonna harvinaisen vähän haasteita, ellei lasketa kuun vaihteessa syntyneiden huolimattomuutta ja päämäärätöntä haahuilutaipumusta. Mutta se suotakoon, ainakin kesälomalla.

Kesän 2014 rakkaushoroskoopista julkaistaan kolme tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa maanantaina 23.6.2014.

Edessäsi on ihana ja leppoisa kesä ilman huolen häivää! Jos riisuit rohkeasti kaikki ylimääräiset panssarisi viime vuosien seitsenvuotiskriisissä, on rakkauselämäsi nyt kunnossa ja saat nauttia aidosta ja puhtaasta tunteesta.

Lempeä kesätuuli puhaltaa merkissäsi jo ennen juhannusta ja keskikesän juhlasta muotoutuu onnellisuuden perikuva, satoi tai paistoi. Lämpimien ihmissuhteiden aalto seuraa mukanasi 10.7. saakka. Sen jälkeen kesään osuu hetkeksi hiljaisempi jakso.

Heinäkuun helteillä energiaa tuntuu olevan vähemmän kuin normaalisti, mutta rakkauselämä voi pulleasti pihagrillin ja riippukeinun ympärillä.

Sinkkujousimies löytää loppukesällä itsensä hyvästä seurasta. Elokuun loppupuoli suosii uusia kontakteja. 6.–10.12. syntyneet kokevat kesän aikana hämmennystä ihmissuhteissaan. Tilanteiden herraksi pääseminen vaatii totuudellisuutta ja suorasukaisuutta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Pidä hauskaa perheen ja ystävien seurassa. Saat rakkaistasi energiaa ja inspiraatiota tulevaa varten. On uusien alkujen aika.

 

LEIJONA

Sinulla on nyt monta rautaa tulessa. Ajatuksesi ovat yhtä hullunmyllyä tämän tästä. Varasta päivästä aikaa itsellesi.

 

NEITSYT

Saat aikaan positiivisia muutoksia. Kaikki on tänään itsestäsi kiinni. On aika nostaa äänesi kuuluviin ja sanoa, mitä toivot tulevalta.

 

VAAKA

Keskity siihen, mitä olet tekemässä. Älä anna kenenkään sekaantua henkilökohtaisiin päätöksiisi. Tiedät itse, mikä sinulle on parhaaksi.

 

SKORPIONI

Ole valmis jakamaan tunteitasi ja ajatuksiasi muiden kanssa. Kuoresi alla piilotteleminen ei saa aikaan mitään hyvää. Avoimuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Pidä henkilökohtaisuudet turvassa uteliaitten korvilta. Mitä vähemmän he tietävät, sen parempi sinulle. Anna itsellesi omaa tilaa.

 

KAURIS

Älä epäröi, vaan tartu haasteisiin. On aika lykätä liikkeelle muutoksia. Joudut ehkä suostuttelemaan läheistäsi, joka ei ole vakuuttunut asiastasi.

 

VESIMIES

Etene asioissa hitaasti, mutta varmasti. Kiirehtiminen ei johda mihinkään hyvään. Tee asiat säntillistä suunnitelmaa noudattaen.

 

KALAT

Salli itsesi unelmoida. Anna mielikuvituksesi lentää ja rakennella pilvilinnoja. Nyt ei ole aika asettaa itsellesi turhia rajoituksia.

 

OINAS

Kuuntele, mistä ympärilläsi puhutaan. Valitse sanasi viisaasti, sillä vastauksellasi on paljon painoarvoa. On aika laatia romanttisia suunnitelmia.

 

HÄRKÄ

Kotiin liittyvät järjestelyt eivät suju niin hyvin kuin olit toivonut. Yllätyksiä ja erimielisyyksiä on luvassa. Päivä kysyy pitkähermoisuutta.

 

KAKSONEN     

Lähde päiväreissulle tai tapaamaan sukulaisia. On aika ottaa rennosti ja pitää hauskaa hyvässä seurassa. Unohda arkiset kysymykset toistaiseksi.