Anna parisuhteelle tänä kesänä kaikki huomiosi.

RAKKAUS: Jos alkukesä on kaksoselle vauhdikas ja liikunnallinen, rauhoittuu meneminen juhannuksen tienoilla. Romantiikannälkäiset toukokuiset elävät kissanpäiviä kesäkuun viimeisellä viikolla, sinkkukaksosella on lavatansseissa vientiä. Kesäkuiset liittyvät joukkoon heinäkuun puolella – merkissä liikkuva Venus on antelias aina 18.7. saakka. Kuun vaihteessa syntyneiden rakkauselämässä on meneillään epäselvä vaihe, mahdottomat tapaukset  tuntuvat ajautuvan seuraan. Kolmiodraamat ovat mahdollisia. Loppu-
kesän kiireet ajavat parisuhteen yhteisen ajan ja erotiikan edelle, mutta elokuussa on onneksi muisto vauhdikkaasta alkukesästä.

VAPAA-AIKA: Kaksosessa on tänä kesänä erityisen paljon virtaa, ja siksi parisuhteessa on hyvä harrastaa liikuntaa. Merkkiä avustava toimintapommi Mars on maratonjuoksijan tai purjehtijan myötätuuli aina 27.7. saakka. Paras lomajakso osuu mukavasti ajalle 23.6.–18.7., vaikka laiskottelemaan kaksonen tuskin toimeliaisuudeltaan ehtii. Kesämökin kunnostus, kaappien siivous tai lastenhoito pitää loman tapahtumarikkaana. Toukokuiset nautiskelevat loman kulusta myös loppukesästä, moni järjestelee vapaapäiviä vielä elokuun puolelle. Mukavimmat matkapäivät ovat 25.–26.6. ja 21.–23.7.

KOMPASTUSKIVET: Kesän hämmentävin ajanjakso on 17.–30.6, jolloin ystävä peruu mökille tulon, tietokone hajoaa tai auto jää tien päälle. Monenlaiset yllättävät muutokset sotkevat aikatauluja ja suunnitelmia. 28.5.–31.5. syntyneiden kannattaa varoa liikaa juhlimista, keho ei ole parhaassa mahdollisessa terässä alkoholin tai lääkeaineiden käytön kannalta.

Kesän 2014 rakkaushoroskoopista julkaistaan kolme tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa maanantaina 23.6.2014.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

RAPU

Usko itseesi ja asiaasi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisten takaiskujen sattuessa. Tee paineista eteenpäin potkiva moottorisi.

 

LEIJONA

Käy läpi vaihtoehtojasi ja kääri hihat. On aika ryhtyä hommiin turhia aikailematta. Laadi itsellesi toimintastrategia ja pidä siitä kiinni.

 

NEITSYT

Saat aikaan suuria muutoksia. Läsnäolosi ja asenteesi ovat tärkeitä elementtejä tänään. Panoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta.

 

VAAKA

Pysy liikkeessä, sillä joutilaisuus ei nyt pue sinua. Älä lykkää huomiseen mitään, minkä voisit hoitaa jo tänään. Tehokkuutesi tekee vaikutuksen.

 

SKORPIONI

Ota vastaan kaikki, mitä päivällä on sinulle tarjottavana. On aika pohtia elämäntyylimuutoksia. Joku on ehkä onnistunut muuttamaan puheillaan arvomaailmaasi.

 

JOUSIMIES

Lähde liikkeelle ja uskalla ottaa riskejä. Tahdonvoimasi on rautainen, eikä mikään haaste ole sinulle mahdoton tehtävä. Ota etäisyyttä negatiivisiin ihmisiin.

 

KAURIS

Pidä silmät auki. Voit saavuttaa tänään paljon, jos suunnittelet siirtosi oikein. Luvassa on hyviä uutisia, joita kelpaa juhlistaa rakkaassa seurassa.

 

VESIMIES

Tunnepitoinen selkkaus sekoittaa pakkaa tänään. Älä nosta asiasta numeroa, vaan yritä selvittää väärinkäsitys rauhallisissa merkeissä. Nyt tarvitaan diplomatiaa.

 

KALAT

Jokin muuttuu asuinjärjestelyissäsi. Älä säikähdä uudistuksia, sillä suunta on oikea. On aika rentoutua ja pitää hauskaa.

 

OINAS

Keskity hoitamaan sovitut jutut aikataulujen puitteissa. Järjestelmällisyys on tänään paras valttisi. Tähtää uhkarohkeasti korkealle.

 

HÄRKÄ

Pysyttele kaukana draamasta. Tee vain sen verran, kuin tiedät jaksavasi. Anna muiden hoitaa omat sotkunsa itse.

 

KAKSONEN     

On aika ottaa kehiin luovia ratkaisuja. Vastaukset voivat löytyä tänään yllättävältä taholta. Ole valmis kaikkeen ja siedä myös saamasi palaute.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

RAPU

Älä masennu pikkujutusta. Muista asioiden tärkeysjärjestys tekemättä kärpäsestä härkästä. Moni asia on tänään kiinni vain omasta asenteestasi.

 

LEIJONA

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Valitse sanasi huolellisesti etenkin uusien tuttavuuksien seurassa. Varovaisuudella pääsee tänään pitkälle.

 

NEITSYT

Tiedossa on viime hetken muutoksia. Ole valmis tekemään nopeita ratkaisuja, vaikka tarkkaa tietoa tulevasta ei olisi tarjolla. Kulje virran mukana.

 

VAAKA

Tartu kohdallesi osuneeseen haasteeseen. Uudet tuulet vievät sinua oikeaan suuntaan. Älä päästä itseäsi tänään liian helpolla.

 

SKORPIONI

Saat loistavan idean, jota on syytä kehittää eteenpäin. Pysy kuitenkin budjettisi rajoissa. Pidä elämäsi yksinkertaisena ja stressi kaukana.

 

JOUSIMIES

Käänny kaverin puoleen, kun neuvojen tarve iskee. Yhdessä juonimalla keksitte loistosuunnitelman ongelman ratkaisemiseksi. Jotain tärkeää muistuu mieleesi.

 

KAURIS

Ihmissuhteet kaipaavat kriittistä tarkastelua. Harkitse tarkkaan, mitä olet tekemässä. Keskustelemalla ratkaisuja alkaa löytyä.

 

VESIMIES

Satsaa itseesi. Olet ansainnut nyt jotain ekstraa, oli kyse sitten reissusta tai laiskottelusta. Anna negatiivisten puheiden jäädä taustahuminaksi.

 

KALAT

Ota kaikki keinot käyttöön. Sinun on parasta selvittää asiat pohjamutia myöten tänään, jotta epäselvyyksiä ei jäisi. Sisusi vie sinut läpi esteistä.

 

OINAS

Tunteet kuohuvat tänään herkästi. Keskustelut karkaavat sivupoluille etenkin kotiin liittyvissä kysymyksissä. Yritä pitää pää kylmänä.

 

HÄRKÄ

Haluat nähdä elämässäsi muutoksia. Kaikki eivät tue suunnitelmiasi, etkä voi asialle mitään. Uskalla tehdä omat ratkaisusi muista riippumatta.

 

KAKSONEN

Satsaa itseesi ja opi uutta. Nyt on hyvä hetki innostua uudesta urheilulajista ja ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin. Romantiikka voi päästä yllättämään.