Anna parisuhteelle tänä kesänä kaikki huomiosi.

RAKKAUS: Jos alkukesä on kaksoselle vauhdikas ja liikunnallinen, rauhoittuu meneminen juhannuksen tienoilla. Romantiikannälkäiset toukokuiset elävät kissanpäiviä kesäkuun viimeisellä viikolla, sinkkukaksosella on lavatansseissa vientiä. Kesäkuiset liittyvät joukkoon heinäkuun puolella – merkissä liikkuva Venus on antelias aina 18.7. saakka. Kuun vaihteessa syntyneiden rakkauselämässä on meneillään epäselvä vaihe, mahdottomat tapaukset  tuntuvat ajautuvan seuraan. Kolmiodraamat ovat mahdollisia. Loppu-
kesän kiireet ajavat parisuhteen yhteisen ajan ja erotiikan edelle, mutta elokuussa on onneksi muisto vauhdikkaasta alkukesästä.

VAPAA-AIKA: Kaksosessa on tänä kesänä erityisen paljon virtaa, ja siksi parisuhteessa on hyvä harrastaa liikuntaa. Merkkiä avustava toimintapommi Mars on maratonjuoksijan tai purjehtijan myötätuuli aina 27.7. saakka. Paras lomajakso osuu mukavasti ajalle 23.6.–18.7., vaikka laiskottelemaan kaksonen tuskin toimeliaisuudeltaan ehtii. Kesämökin kunnostus, kaappien siivous tai lastenhoito pitää loman tapahtumarikkaana. Toukokuiset nautiskelevat loman kulusta myös loppukesästä, moni järjestelee vapaapäiviä vielä elokuun puolelle. Mukavimmat matkapäivät ovat 25.–26.6. ja 21.–23.7.

KOMPASTUSKIVET: Kesän hämmentävin ajanjakso on 17.–30.6, jolloin ystävä peruu mökille tulon, tietokone hajoaa tai auto jää tien päälle. Monenlaiset yllättävät muutokset sotkevat aikatauluja ja suunnitelmia. 28.5.–31.5. syntyneiden kannattaa varoa liikaa juhlimista, keho ei ole parhaassa mahdollisessa terässä alkoholin tai lääkeaineiden käytön kannalta.

Kesän 2014 rakkaushoroskoopista julkaistaan kolme tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa maanantaina 23.6.2014.