Panosta loppukesästä lomaan ja rakkauselämään.

RAKKAUS: Alkukesä on jousimiehelle toiminnallinen. Puutarhanhoito tai mökin kunnostaminen tuntuu mielekkäältä, parisuhde tulee siinä arkisten askareiden lomassa. 5.–10.12. syntyneet sinkkujousimiehet ovat kesän kuluessa rohkeita, itsevarmoja ja aloitteellisia rakkaudessaan. Sokkotreffitkään eivät ole poissuljettu vaihtoehto. Kuun vaihteessa syntyneet ovat mukana sotkuisessa ihmissuhdevyyhdissä, eikä tilanne
selvene kesän kuluessa. Kesän kulku on muiden jousimiesten osalta seesteinen, romanttinen tuulahdus saapuu merkille vasta 12.8.–5.9.

VAPAA-AIKA: Joulukuiselle jousimiehelle kesä tarjoaa heinäkuun viimeiselle viikolla saakka kunnostettavaa, naputeltavaa, siivottavaa ja järjesteltävää. Harvinaisen energinen olo antaa mahdollisuuden myös kunnonkohotusprojektiin tai tahtoa painonpudotukseen. Marraskuisia ja kuun vaihteessa syntyneitä odottaa elokuun puolella ikimuistoinen lomamatka, stressitekijät on mahdollista siirtää kokonaan syrjään. Kesän upeimmat matkapäivät ovat jousimiehille 12.–13.6., 9.–11.7. ja 5.–7.8.

KOMPASTUSKIVET: Juhannusmatkailijat joutuvat odottelemaan ruuhkassa. Osa jousimiehistä eksyy reitiltä, ja osa jää tienposkeen autonsa kanssa. Tekniset laitteet reistailevat, ja viestit menevät väärään osoitteeseen. Kesäkuun lopulle on luvassa harmittavaa sählinkiä. 28.11.–1.12. syntyneet potevat huonoa itsetuntoa ja tekevät siksi ihmissuhteissaan epäterveitä ratkaisuja.

Kesän 2014 rakkaushoroskoopista julkaistaan kolme tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa maanantaina 23.6.2014.