Panosta loppukesästä lomaan ja rakkauselämään.

RAKKAUS: Alkukesä on jousimiehelle toiminnallinen. Puutarhanhoito tai mökin kunnostaminen tuntuu mielekkäältä, parisuhde tulee siinä arkisten askareiden lomassa. 5.–10.12. syntyneet sinkkujousimiehet ovat kesän kuluessa rohkeita, itsevarmoja ja aloitteellisia rakkaudessaan. Sokkotreffitkään eivät ole poissuljettu vaihtoehto. Kuun vaihteessa syntyneet ovat mukana sotkuisessa ihmissuhdevyyhdissä, eikä tilanne
selvene kesän kuluessa. Kesän kulku on muiden jousimiesten osalta seesteinen, romanttinen tuulahdus saapuu merkille vasta 12.8.–5.9.

VAPAA-AIKA: Joulukuiselle jousimiehelle kesä tarjoaa heinäkuun viimeiselle viikolla saakka kunnostettavaa, naputeltavaa, siivottavaa ja järjesteltävää. Harvinaisen energinen olo antaa mahdollisuuden myös kunnonkohotusprojektiin tai tahtoa painonpudotukseen. Marraskuisia ja kuun vaihteessa syntyneitä odottaa elokuun puolella ikimuistoinen lomamatka, stressitekijät on mahdollista siirtää kokonaan syrjään. Kesän upeimmat matkapäivät ovat jousimiehille 12.–13.6., 9.–11.7. ja 5.–7.8.

KOMPASTUSKIVET: Juhannusmatkailijat joutuvat odottelemaan ruuhkassa. Osa jousimiehistä eksyy reitiltä, ja osa jää tienposkeen autonsa kanssa. Tekniset laitteet reistailevat, ja viestit menevät väärään osoitteeseen. Kesäkuun lopulle on luvassa harmittavaa sählinkiä. 28.11.–1.12. syntyneet potevat huonoa itsetuntoa ja tekevät siksi ihmissuhteissaan epäterveitä ratkaisuja.

Kesän 2014 rakkaushoroskoopista julkaistaan kolme tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa maanantaina 23.6.2014.

Heinäkuinen jellona elää juuri nyt mukavan rentouttavaa ja onnellisen kepeää kesää. Romanttinen Venus antaa mahdollisuuden lomailuun ja hehkeään rakkauselämään.

Elokuinen leijona siirtyy samaan olotilaan juuri juhannuksen alla, joten leijonille on tiedossa mitä satumaisin keskikesän juhla. Sinkkuleijonan kumppaninetsintäoperaatio on tässä vaiheessa kesää parhaimmillaan.

Kuunvaihteessa ja heinäkuussa syntyneet ovat kuitenkin 26.6. jälkeen alttiita erilaisille kiukunpuuskille.

Liian vaativa kesätyö, lastenhoitoprojekti tai mökkiremontti alkaa painaa heinäkuun puolella, ja romantiikka häipyy väkisinkin takaovesta.

Elokuisen leijonan paras parisuhdeaika jatkuu juhannuksen jälkeen 10.7. saakka. Kesäjuhlat, kihlajaiset ja rakastumiset ovat enemmän alkukesän heiniä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde mukaan projektiin, joka kiinnostaa sinua. On aika laajentaa horisonttia ja ottaa riskejä. Tutustut ihmiseen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta.

 

LEIJONA

Älä anna stressin ottaa valtaa. Olet täynnä energiaa, joka on suunnattava oikeaan kohteeseen. Muuten saatat mokata jotain kiirehtimällä.

 

NEITSYT

Kuuntele tarkkaan muiden näkemyksiä. Pintaan nousee uusia kysymyksiä, joiden pohtiminen tekee sinulle hyvää. Saat lupaavan ehdotuksen.

 

VAAKA

Keskity tilanteen positiiviseen puoleen. On tärkeää, että olet tänään parhaimmillasi. Älä haaskaa aikaasi yrittämällä pakottaa läheistäsi muuttumaan.

 

SKORPIONI

Kunnioita jokaisen mielipiteitä. Et ehkä saa kaikkia vakuuttuneiksi omasta linjastasi, mutta älä anna sen haitata menoasi. Erilaisuus on rikkautta.

 

JOUSIMIES

Vanha tuttu menneisyydestä palaa elämääsi. Se muistuttaa sinua jostain tärkeästä, joka oli päässyt unohtumaan. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAURIS

Panoksesi on arvokas, eikä se jää keneltäkään huomaamatta. On aika miettiä muutoksia elämäntyyliisi. Tee arjestasi juuri itsellesi sopivaa.

 

VESIMIES

Sinnikkyys on valttia ihmissuhteissa. Älä luovuta vain hankalan vaiheen takia. Ole valmis taistelemaan tärkeiden asioiden puolesta.

 

KALAT

Saat yllättävän lahjan. Kyseessä voi olla myös positiivinen käänne rahatilanteeseesi. Satsaa valinnoillasi vakaaseen tulevaisuuteen.

 

OINAS

On aika lähteä liikkeelle. Ota vastaan inspiroiva haaste. Pidä kuitenkin itsestäsi huolta, sillä päivä tuo mukanaan vauhdikkaita tilanteita.

 

HÄRKÄ

Asiat eivät mene tänään aivan putkeen. Pidä hengähdystauko ja lähde tapaamaan vanhaa ystävää. On aika listata tulevaisuuden tavoitteesi.

 

KAKSONEN     

Pidä kotisi hyvässä järjestyksessä. Kutsu ystävät koolle ja kysele kuulumisia. Hyväksy päivän uutiset sellaisinaan, sillä vastustelu ei hyödytä ketään.