Uskalla levätä ja jättää velvollisuudet huomiseen.

RAKKAUS: Saat nauttia juhannukseen saakka merkissäsi liikkuvasta romanttisesta Venuksesta. Jos olet sinkkuhärkä, suunnista ihmisten ilmoille, niin katselet juhannuskokkoa todennäköisesti uuden kullan kainalossa. Ennen 6.5. syntyneet osaavat tänä kesänä arvostaa hyvää kumppanuutta  ja turvallisuutta. Juuri läpikäyty astrologinen seitsenvuotiskriisi toimi tärkeänä pöydänpuhdistusprojektina, jyvät on karsittu akanoista. 6.–10.5. syntyneet käyvät tämän kriittisen prosessin läpi kesällä 2014. Härän eroottinen puoli heräilee henkiin loppukesän pimeiden iltojen aikana.  

VAPAA-AIKA: Alkukesä aina juhannukseen saakka on härälle varsinainen lomaparatiisi. Vaikka loma ei vielä osuisikaan kohdalle, hauskanpito tuntuu helteillä mukavimmalta. Juhannuksena härkä osaa heittää vapaalle, vilkas sosiaalinen ajanjakso suosii
kesäfestivaaleja ja sukukokoontumisia. Tunnelmalliset matkapäivät ovat 22.–24.6. ja 19.–21.7. Merkin viimeisellä viikolla syntyneille heinäkuu antaa parhaan mahdollisuuden ansaittuun lepoon. Elokuulla lomailevat suunnistavat liikunta- ja kuntoilumahdollisuuksiin.

KOMPASTUSKIVET: Merkin seitsenvuotiskriisin tuoma vastuutaakka ja stressi painavat vahvimmin 5.–10.5. syntyneiden harteita. Osa kipuilee terveyden kanssa tai hankalan ihmissuhteen kiemuroissa. Huhtikuiset innostuvat tuhlaamaan loppukesästä. Elokuussa on syytä tarkistaa, onko kaikkeen varaa.

Kesän 2014 rakkaushoroskoopista julkaistaan kolme tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa maanantaina 23.6.2014.