Astrologi Satu Ruotsalainen paljastaa, lupaavatko tähdet sinulle tänä suvena erotiikkaa, kriisejä vai kenties romanttisen matkan.

Oinas 21.3.–21.4.

Oinaan taivaankansi ei alkukesän kohdalla ole suotuisin. Ihmissuhteisiin ilmaantuu jännitteitä, joiden purkaminen osuu hankalasti juhannuksen kohdalle. Pari painavaa sanaa puhdistaa kuitenkin ilmaa, osalla sitkeä kesäflunssa tai vaativa työprojekti ei anna tilaa sen suuremmille selvittelyille.

Heinäkuun puolella oinas remontoi tai hakee rajojaan vaativien harrastusten parissa. Eroottinen vire ajaa oinaan kesälaitumelle, parisuhteessa menee lujaa makuuhuoneen puolella. Sinkkuoinaat ovat parhaimmillaan loppukesän pimenevissä illoissa, 28.7. jälkeen alkava kolmen viikon jakso tulee olemaan oinaan paratiisi romantiikan saralla. 4.–10.4. syntyneiden oinaiden on hyvä varoa liikaa kriittisyyttä rakkauselämässään, sillä seitsenvuotiskriisin ote kantaa syksyyn.

Härkä 21.4.–22.5.

Härät ovat jo saaneet hyvästellä alkukesän merkissä viihtyneen rakkausplaneetta Venuksen. Jos loppukevään tuoksinassa ehti ihastua, on juhannuksen tienoilla pakko tarkastella omia tunteita kriittisesti. Pienet asiat menevät helposti ihon alle, tuoreen kumppanin virheet alkavat näyttää harmittavan isoilta. Etenkin huhtikuussa syntyneillä härillä on meneillään melkoinen sisäinen myllerrys, joka ei aivan heti ota laantuakseen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Keskikesän suurin haaste härälle on selkeä kommunikointi. Vanhat parit selviävät hienosti, mutta nuorella rakkaudella tunteiden ilmaisu on pakollista. Periaatteelliselle ja hieman varovaisesti etenevälle härälle turha kiire on loppukesän suurin punainen vaate. Onnellisuuden eväät löytyvät kuitenkin turvallisuuden tunteesta, jota loppukesä tuo tullessaan. Etenkin 18.8. jälkeinen kesä lupaa työn, talouden ja rakkauden saralle mukavaa tasapainoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaksonen 22.5.–22.6.

Kiivasvauhtisen kevään jälkeen kaksonen nautiskelee alkukesän laiskottelun ja hemmottelun jaksosta. Mukava lämpöaalto vyöryy myös ihmissuhderintamalle. Venus hellii merkkiä 9.6.–3.7. ja kaksoselle on luvassa kuuma alkukesä! Sinkkukaksosen keskikesän juhla vaihtuu erityisen mukavassa seurassa. Juhannuksen jälkeen on syytä pitää kuitenkin pää kylmänä, sillä rakkaus­elämään ilmaantuu ikäviä solmuja.

Keskikesän helteillä kaksonen viihtyy pienessä piirissä. Parisuhteen onni piilee rauhallisessa yhteiselossa, suuret yleisö­tilaisuudet on hyvä kiertää kaukaa. Heinäkuun toisella viikolla hormonit hyrräävät! Kesän intohimoisin jakso tuo tullessaan suuria tunteita. Kesä päättyy kaksosen osalta 18.8. jälkeen, kun työkiireet verottavat yhteistä aikaa.


Rapu 22.6.–22.7.

Ravun alkukesä näyttää huikean toiminnalliselta. Yhteinen kesämökin remontti tai kuntoprojekti sopii kesäkuun kulkuun. Juhannusjuhlilla ravusta kuoriutuu ärsytettäessä melkoinen kiukkupussi, joten juhannusjuomia kannattaa laimentaa reilusti. Eroottinen lataus on alkukesän kohdalla huippu­lukemissa, luvassa on siis huikeaa kesätiimellystä hyvässä seurassa. Auringonpimennys 2.7. osuu juuri ravun merkkiin, impulsiiviset mieliteot ovat mahdollisia.

Ravun romanttinen kesä alkaa 3.7. jälkeen. Heinäkuun helteet, lepo ja rentoutuminen nostavat romanttiset odotukset korkealle, ihmissuhteiden lämpöaalto kestää ravun osalta 28.7. saakka. Sinkkuravun kannattaa kuitenkin olla varuillaan heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla – onko orastavassa nettirakkaudessa totuuden häivää? Elokuun puolella rakkauden parasta antia ovat syvälliset keskustelut ja pitkät puhelut.

Leijona 22.7.–23.8.

Leijona elää onnellista elämänvaihetta, siksi myös kesään on luvassa mukavia käänteitä. Alkukesä on jellonan osalta vielä leppoisa, työkiireet tai arjen velvollisuudet ovat hieman romantiikan tiellä. Juhannusjuhlilla leijona nauttii enemmän läheisten ja ystävien seurasta, sinkkuleijonalle ei kelpaa toiseksi paras vaihtoehto.

Kesä-heinäkuun taite on vilkasta aikaa, kesäjuhlien ja matkojen tiimellyksessä parisuhde voi paksusti. Eroottinen vire hyppää huippulukemiin 2.7. jälkeen. Heinäkuun toisella viikolla on kuitenkin syytä varoa repiviä riitoja.

Kesän upein ja romanttisin ajanjakso alkaa 28.7. jälkeen, joten elokuun puolella ei kannata kieltäytyä mielenkiintoisesta treffikutsusta. Intohimon aallot lyövät merkkiin Marsin ja Venuksen kiertäessä siinä samoihin aikoihin. Kesäheila on kainalossa viimeistään 21.8.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Neitsyt ei osaa vielä alkukesän kohdalla rentoutua ja heittäytyä vapaalle. Monet velvollisuudet kutsuvat työpäivän jälkeen, ja parisuhteen yhteinen aika on kortilla. Juhannusjuhlilla neitsyt keksii mielellään omaa tekemistä, rauha ja hiljaisuus tuntuu kiireen keskellä tärkeältä. Sosiaalinen elämä aktivoituu heinäkuun toisella viikolla, kesäloma ja matkustelu avaavat sinkkuneitsyelle hyvät näkymät kumppaniehdokkaisiin. Etenkin elokuinen neitsyt puhkuu intoa ja tarmoa, romanttinen rantaloma hyvässä seurassa kiehtoo tässä vaiheessa kesää enemmän kuin patikkaretki.

Loppukesään on syytä jättää muutama ylimääräinen lomapäivä, sillä kesäaurinko lämmittää ihmissuhderintamaa vielä pitkälle alkusyksyyn. 21.8. jälkeen neitsyt löytää arjen velvollisuuksien keskelle sopivan määrän romanttisia unelmia, kiihkeän intohimoiset kesäillat jättävät mukavan muiston syksyn sateiden saapuessa. 

Vaaka 23.9.–23.10.

Syyskuinen ja lokakuun ensimmäisellä viikolla syntynyt vaaka saa nauttia alkukesän mukavasta ilmapiiristä, sosiaalinen elämä on vilkasta. Myös romantiikan saralla käy lämmin kesätuuli. 10.10. jälkeen syntyneillä ei kesän alku suju aivan yhtä leppoisissa merkeissä, riitoja syttyy pikkuasioista. Vaa’an kuuluisa tasapainoilu tulee tässä kohtaa kesää tarpeelliseksi.

Keskikesän romantiikan sytyttäjä löytyy arkiaskareiden parista: yhteinen puutarhaprojekti tai hauska melontaretki nostaa tunnelmaa. Laiskuuden ja tekemättömyyden keskellä vaaka löytää itsestään hankalan puolen. Sinkkuvaa’an kosioretkiä piinaa turha kriittisyys, etenkin 7.-13.10. syntyneillä seitsenvuotiskriisi puskee armotta päälle. Loppukesä ja etenkin alkusyksy lupaavat vaa’an ihmissuhteille parempaa, romantiikka kukkii kesäöiden viilentyessä.


Skorpioni 23.10.–22.11.

Alkukesä on skorpionin osalta vauhdikas ja toiminnallinen, etenkin marraskuussa syntyneet kokevat mukavan soljuvuuden tunteen sekä arkielämän pyörityksessä että ihmissuhteissa. Vauhdikas kesäkuu huipentuu intohimoiseen ja romanttiseen keskikesän juhlaan.

Heinäkuun helteillä lokakuinen skorpioni löytää itsestään kapinallisen puolen. Heinäkuun toisella viikolla irtiotot ja impulsiiviset käänteet ovat mahdollisia. Kipuilevaa parisuhdetta koetellaan riidoilla, sinkkuskorpioni saattaa eksyä harmittavasti väärään seuraan. 

Marraskuisen skorpionin kesä kulkee heinäkuun puolestavälistä eteenpäin monen mutkan kautta. Vaikka rakkauselämä olisikin kunnossa, auton reistailu, ylimääräiset laskut tai kipuileva selkä aiheuttaa ärtymyksen puuskia. Loppukesä lupaa merkille kevyempiä otteita, romantiikka heräilee henkiin 21.8. jälkeen.

Jousimies 23.11.–23.12.

Harvinaisen upea, 12 vuoden välein saapuva Jupiter-vuosi on jousimiehen osalta puolessavälissä. Osalla kesän kulussa on taianomaista tunnelmaa kihlajaisten, häiden tai lapsen syntymän myötä. Osa kuitenkin vielä katselee ympärilleen, se oikea odottelee saapumistaan. 

Alkukesän monet riennot, menot ja velvollisuudet saavat unohtamaan romantiikan olemassaolon. Juhannuksen kohdalla jousimies keskittyy akkujen lataamiseen. Menojalka vipattaa kuitenkin heti juhannuksen jälkeen. 2.7. lähtien parisuhteen harrastukset nousevat tärkeälle sijalle, kesätanssit tai mökkiremontti toimii parisuhdetta lujittavana projektina.

Kesän romanttisin jakso osuu merkin kannalta enemmän loppukesän puolelle, 28.7. jälkeen jousimies viihtyy kesätapahtumissa. Upeat kesämatkat huipentuvat loppukesään ja alkusyksyyn – joku yksinäinen jousimies löytää kohtalonsa ulkomailta.

Kauris 23.12.–21.1.

Monessa liemessä keitetty kauris ei välttämättä tunne oloaan kovin kotoisaksi kesäkuun puolella. Meneillään oleva työ- tai harrastusprojekti tuntuu vaativalta, ja romantiikka häipyy kiireen keskellä. 

Joulukuinen kauris saa kulkea oman matkansa kepeämmin jo alkukesästä lähtien. Rakkauselämän tukena toimii vapautuneempi elämänasenne tai parantunut taloustilanne. Sinkkukauriin elämään astuu uusia ihmisiä, mutta varovaisuus leimaa kesän kulkua.

Keskikesän mielenkiintoisin etappi näkyy 16.7., kun kuu pimenee kauriin merkissä. Hallitsemattomat tunteet voivat aiheuttaa rakkauselämään ryppyjä, suurten päätösten tekeminen kannattaa siirtää hieman myöhemmäksi. 6.–12.1. syntyneet ovat tärkeän elämänmuutossarjan keskellä. Loppukesä 18.8. jälkeen tarjoaa parisuhteelle enemmän romantiikkaa.


Vesimies 21.1.–20.2. 

Vesimies elää kesän vilkkainta jaksoa alkukesällä, perhejuhlat, häät tai sukukokoukset täyttävät kalenterin. Romantiikka kukkii lupaavasti juhannuksen kohdalla, sinkkuvesimies ammentaa omansa kesäromaanista tai tv-sarjasta, joku onnekas onnistuu pääsemään juhannustansseissa mielitiettynsä käsivarsille.

2.7. kesäprojektit käynnistyvät merkin osalta. Kesämökin laiturin rakentaminen, kotityöt tai lastenhoitovuorot aiheuttavat parisuhteeseen ylimääräistä kädenvääntöä. Tammikuinen vesimies on levottomuuden mestari, rajojen rikkominen ja impulsiivisten päätösten tekeminen tuo kesän kulkuun äkkikäänteitä. 8.7.–1.8. on tärkeää pitää kiinni lupauksista. Sinkkuvesimiehelle kesä on tempoileva, aloilleen asettuminen ei hevillä tule kyseeseen. Romantiikka kukkii alkukesän jälkeen taas alkusyksyn puolella.

Kalat 20.2.–21.3.

Kalalla on alkukesän kohdalla hurmoshenkisyyttä, jonka turvin kaikki tapahtuu joutuisasti. Vaikka kesäkuu ei välttämättä ole kesän sosiaalisin ajanjakso, löytää kala itsensä naistentansseista, kesäkursseilta tai urheilutapahtumista. Samanhenkinen seuralainen sopii alkukesän rientoihin, parisuhteen yhteinen harrastus tai työ toimii kiinnipitävänä liimana. Juhannuksen kohdalla hyvä sää, seura ja ruoka sytyttävät romantiikan roihuun. Kala parantaa maailmaa juhannuskokon jo sammuttua.

Kun kesä etenee, kalan tunnelma vain paranee. Heinäkuu on merkille kesäromantiikan antoisinta aikaa: joku tulee kosituksi, toinen nauttii huomion keskipisteenä olemisesta. 

Loppukesän saapuessa kala suree upeiden päivien päättymistä, kesäromantiikasta ei ole helppoa päästää irti. Työn raskaan raataminen vie kuitenkin tehokkaasti ajatukset pois vaaleanpunaisesta romantiikan pilvestä. 18.8. jälkeen on pakko palata velvollisuuksien pariin.

Vierailija

Kala ihastu Kalaan....Niin että maa järisi.Onneksi jäi ihastukseksi.Miehellä vaimo ja sala sudetta halusi..Vedoten perimä-oppini mukaan voin pitää useampi nainen..

Sisältö jatkuu mainoksen alla