Tässä hän on: maailman seksikkäin mies. Kuvat: Reuters
Tässä hän on: maailman seksikkäin mies. Kuvat: Reuters

Maailman seksikkäimmäksi valittu mies ei pidä itseään kummoisena.

Ex-jalkapalloilija David Beckham, 40, on ollut seksisymboli jo toistakymmentä vuotta, mutta nyt hän on myös People-lehden valinta maailman seksikkäimmäksi mieheksi.

– Tämä on iso kunnia. Mutta en ole ikinä mieltänyt itseäni viehättäväksi tai seksikkääksi.

– Tarkoitan sitä, että tykkään kyllä pukeutua kivoihin vaatteisiin ja pitää itsestäni huolta, mutta en ole ikinä ajatellut itseäni seksikkäänä, vuonna 2013 futarin ammatista eläkkeelle jäänyt David sanoi lehdelle.

People-lehti perusteli valintaansa Davidin tyylikkyydellä, nöyryydellä ja sillä, että hän on niin omistautunut perheenisä ja aviomies.

Rakkautta lapsiinsa ja Victoria-vaimoaan kohtaan David on osoittanut ottamalla useita tatuointeja heidän kunniakseen. Pikkurilliinsä ex-futari on ikuistanut numeron 99, joka on hänen ja Victoria Beckhamin häävuosi. Lisäksi David on tatuoitunut kaikkien neljän lapsensa nimet kehoonsa. Uusin tatuointi kämmenessä on nelivuotiaan Harper-tyttären taidonnäyte: piirretty tikku-ukko.

Perheensä lisäksi David on julistanut julkisesti rakkauttaan legoja kohtaan, joiden rakentamiseen hän saattaa uppoutua päiväkausiksi. Miten söpöä!