Kaupallinen yhteistyö

Moni luulee, ettei hiusten kuntoon, rakenteeseen ja elinvoimaisuuteen ole juurikaan mahdollista itse vaikuttaa. Huonokuntoiseen hiirenhäntään ei kuitenkaan ole pakko tyytyä. Lue lisää alta!

*TESTIRYHMÄÄN JA KILPAILUUN OSALLISTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. Kaikille testiryhmään valituille on ilmoitettu asiasta henkilökohtaisesti.

Erilaiset hiusongelmat ovat varsin yleisiä. Moni kärsii päätä pitkin valuvista, nopeasti rasvoittuvista ja ohuista hiuksista, jotka eivät tunnu kasvavan sitten millään. On kuitenkin yleinen harhaluulo, ettei hiustensa kuntoon voisi itse vaikuttaa.

Muutokset hiuksissa ja päänahassa voivat johtua niinkin tavallisista asioista, kun elämäntilanteiden vaihtelusta – naisen elämään kun mahtuu kaikenlaista haastetta, stressiä ja hormonitasapainon vaihtelua.

Myös hiusten värjääminen ja käsittely voivat aiheuttaa hiusten katkeilua ja kuivumista. Jos hiukset kasvavat hitaasti ja tuntuvat elottomilta, löytyy syy todennäköisesti kuitenkin elimistöstä ja ruokavaliosta. Hius tarvitsee proteiinia, aminohappoja ja rautaa kasvaakseen, mutta esimerkiksi rankka laihdutuskuuri tai erityisen kuluttava treeni saattavat aiheuttaa ravintoaineiden puutostiloja. Silloin hiukset kärsivät, vaikka kilot karisevat.

Ilmoittaudu mukaan testaamaan kotimaista Biorion Strong -ravintolisää täyttämällä pyydetyt tiedot alla olevaan lomakkeeseen 20.10.2019 mennessä. Testausjakso kestää 12 viikkoa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikki testiryhmän loppukyselyyn vastanneet saavat lahjaksi Biorion-tuotepaketin. Lisäksi kolme onnekasta palkitaan hauskalla muodonmuutospäivällä, johon sisältyy kampaamokäynti, hiusten stailaus, meikkaus ja valokuvaus studiossa!

Lue testiryhmän säännöt huolellisesti täältä.
Tutustu Orionin tietosuojalausekkeeseen tästä.

Lue lisää tuotteesta täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla