Cloén Eau de parrfum intense on yksi syksyn ruusuisista uutuustuoksuista.
Cloén Eau de parrfum intense on yksi syksyn ruusuisista uutuustuoksuista.

Uutuustuoksut ovat tänä syksynä supernaisellisia. Toisaalta myös rokkimainen nahka tuoksuu häivähdyksinä naisten hajuvesissä.

Tänä syksynä hajuvesissä koetaan oikea vintage-ryöpsähdys. Uutuustuoksut ovat nimittäin supernaisellisia niin tuoksun kuin pullonkin puolesta. Oli pullonmalli mikä tahansa, ainesosasten ehdoton ykkönen on ruusu. Sen kaverina voi tuoksahtaa muodikas pioni, magnolia tai vanilja, mutta pitkästä aikaa parfymöörit tehtailevat myös pelkkiä yhden kukan tuoksuja. Niiden tunnelma on kuin lapsuudenajan ruusuvesissä, joita keiteltiin kotona ruusupensaan lehdistä.

Luomutuoksujen eteerisistä öljyistä riittää aromaattista iloa myös mielelle. Luomutuoksuihin ihastuneita on aina vain enemmän, vaikka ensimmäinen kokeilunuuhkaisu saattaakin tuottaa toisenlaisen tuloksen. Olemme nimittäin niin tottuneita synteettisiin hajuihin, että pullossa aidot luonnontuoksut saattavat tuoksua erikoisilta.

Myös luomutuoksut ovat nyt niin trendikkäästi yhden tai kahden kukan tuoksuja, sillä luomuraaka-aineiden kirjo on vain murto-osa siitä, mitä tehtaissa pystytään valmistamaan.

Tuoksujen toinen ääripää tuo iholle ripauksen miestä, sillä rokkiasenne tuoksuu äijämäisinä häivähdyksinä naisten hajuvesissä. Myös unisex-tuoksut palaavat ysärivuosien jälkeen, ja saattaapa muotitietoinen nainen valita itselleen puhtaan miestentuoksun erottuakseen joukosta. Ihan pelkkien naistentuoksujenkin kuvauksista osa on rohkeita: haluaisitko tuoksua nahalle tai vinyylille?