Kuva Shutterstock
Kuva Shutterstock

Näyttävä juhlameikki onnistuu myös itse, kun siihen varaa tarpeeksi aikaa ja kunnon välineet.

Aiotko suoriutua suuren päivän kauneusrutiineista omin voimin? Poimi Me Naisten kauneusvinkit juhlameikin tekoon, ja voit hehkua huoletta koko päivän! Kokosimme yhteen juhlameikin avaintekijät, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

1. Pohjusta kunnolla

Tasainen ja huolellisesti levitetty meikkipohja takaa sen, että kasvosi näyttävät raikkailta aamusta myöhään iltaan. Katso ohjeet onnistuneen pohjameikin tekoon:

Rullautuuko meikkivoide? Vältä näitä virheitä

2. Silmänrajaus

Silmämeikistä saa helposti juhlavan kunnon rajauksilla. Minkä tyylin valitsetkin, oikeat tuotteet ja otteet tekevät onnistumisesta helpompaa. Katso kattavat silmänrajausohjeet täältä:

Näin onnistut silmänrajauksessa

3. Sumusilmät

Kun klassisen sumusilmämeikin teon opettelee kerran, juhlava meikki syntyy helposti. Värejä voi vaihdella fiiliksen ja juhlan mukaan. Katso ohjeet tummiin ja utuisiin silmiin täältä:

Meikkaa juhlavat sumuluomet

4. Huolittele kulmat

Moni suuntaa ennen juhlia ammattilaisen pakeille, ja laitattaa kulmansa kuntoon. Kulmien muotoilu onnistuu myös omin päin. Katso ohjeet erilaisiin kulmakarvalookeihin täältä:

Näin muotoilet kulmakarvat

+ Korjaile varoen!

Suurta päivää varten kannattaa hankkia puuteripapereita, joilla meikkiä on helppo korjailla. Ne imevät kasvoilta ylimääräisen kiillon ja tekevät ihosta mattapintaisen. Pelkän puuterin tupsuttelu pitkin päivää tekee ihosta ennen pitkää raskaan näköisen, kun meikki kerrostuu iholle.